Здравей Гост

Тао квадрат между Уран, Плутон и Марс

• 32 Отговора
  • 8499 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Тези дни транзитен Марс ще отиде на 8 градуса във Везни и ще направи точна тао квадратура с Плутон и Уран. Ще се отрази ли на вашите карти, къде попада, дом, аспекти ......
Какво ли да очакваме ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
Re: Тао квадрат между Уран, Плутон и Марс
« Отговор #1 -: Юли 09, 2012, 08:00:01 pm »
Само лошо ли носи този квадрат? :unsure:

При мен транзитен марс е в 3ти,управлява 10ти дом и 5ти.
Плутон е транзитира през 6ти,управлява 5ти.
А уран транзитира през 9ти ,управлява 7ми и 8ми. :-\

На коя дата точно е тао квадрата?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Юли 09, 2012, 08:06:49 pm »
Само лошо ли носи този квадрат? :unsure:

При мен транзитен марс е в 3ти,управлява 10ти дом и 5ти.
Плутон е транзитира през 6ти,управлява 5ти.
А уран транзитира през 9ти ,управлява 7ми и 8ми. :-\

На коя дата точно е тао квадрата?
Мисля че е на 19.07 с новолунието ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3 -: Юли 09, 2012, 08:50:00 pm »
Тези дни транзитен Марс ще отиде на 8 градуса във Везни и ще направи точна тао квадратура с Плутон и Уран. Ще се отрази ли на вашите карти, къде попада, дом, аспекти ......
Какво ли да очакваме ?

Засегнати в натала ми ще бъдат 2дом(тр.Марс),5дом(тр.Плутон) и 8дом(тр.Уран).Нямам никаква идея какво би се случило. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Юли 09, 2012, 11:48:32 pm »
Интересен е от гледна точка на мунданната астрология...Марс упр. на 1-ви /овен/ , Плутон управител на 8-ми /скорпион/ и Уран като управител на 11-ти /водолей/...

Като нищо може да има сериозни катастрофи ...влакови и самолетни...Възможен е и терористичен акт ...около 15-25 юли....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Юли 10, 2012, 11:18:53 am »
"Любовникът на Императрицата ,ще влезе в дуел с Императорът,защитавайки честта на любимата ,но и с риск  да му хвръкне главата. " ;)

а Уран?  ;) :P Или си имаме хай-тек император.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Юли 10, 2012, 12:00:25 pm »
"Любовникът на Императрицата ,ще влезе в дуел с Императорът,защитавайки честта на любимата ,но и с риск  да му хвръкне главата. " ;)

а Уран?  ;) :P Или си имаме хай-тек император.

Давам ти назаем една от моите опозиции за да "видиш" къде е Уран. ;)

Дам, явно Мерка и Луната пак са се наговорили да пренасят послания между световете :Р
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #7 -: Юли 11, 2012, 09:09:49 am »
Здравейте  :blink:  Влизам тук за да споделя преживяванията си ,най-вероятно в резултат на този кофти квадрат - преди месец направих дискова херния, която вчера се обостри :( и се налага да повтарям всичко направено досега в терапията....емоционалния ми дискомфорт и обърканост/тр Сатурн опонира Луната ми в момента/ се задълбочават все повече относно решението за категорична реална раздяла с един господин/и друг съм ви занимавала с него/, който е влязъл много дълбоко в съзнаниеото ми и ме усеща и ми "контролира" поведението, като се засиля да късаме...Та- сама , болна и нещастна се чувствам сега... :blink:....Марс,който след 2* ще направи точен съвпад с Урана ми  управлява Слънцето и Луната ми/в 8д/  и в момента активира наталната опозиция Уран/Слънце...Плутон управлява мой 3д и транзитира в 4ти- не усещам засега,но сигурно и там ще има някаква агресия-няма начин просто......тр Уран е на 7* от моето Слънце в 8д....това е най- силно усещания от мен аспект до сега,сякаш....ах-този мой Марс..... :-\...а как копнея за хармония ..... и отделно Луната пък прогресира в мой1ви дом-това за телесните ми страдания/щото и отслабнах доста,междувременно/... и така- с квадрата и моите изживявания...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Юли 12, 2012, 08:41:46 am »
Не звучи добре, но от това не се умира-дръж се :)
Пък и нали можеш да се оплачеш на нас, та не си съвсем сама.
Плутон в 4-ти защо трябва да носи агресия?
Транзит да се усеща още от 7-я градус ми се струва много.

Иначе че сатурн ти скапва луната-така е, ама пак ти казвам-не се давай :)

« Отговор #9 -: Юли 12, 2012, 10:49:28 am »
Здравейте  :blink:  Влизам тук за да споделя преживяванията си ,най-вероятно в резултат на този кофти квадрат - преди месец направих дискова херния, която вчера се обостри :( и се налага да повтарям всичко направено досега в терапията....емоционалния ми дискомфорт и обърканост/тр Сатурн опонира Луната ми в момента/ се задълбочават все повече относно решението за категорична реална раздяла с един господин/и друг съм ви занимавала с него/, който е влязъл много дълбоко в съзнаниеото ми и ме усеща и ми "контролира" поведението, като се засиля да късаме...Та- сама , болна и нещастна се чувствам сега... :blink:....Марс,който след 2* ще направи точен съвпад с Урана ми  управлява Слънцето и Луната ми/в 8д/  и в момента активира наталната опозиция Уран/Слънце...Плутон управлява мой 3д и транзитира в 4ти- не усещам засега,но сигурно и там ще има някаква агресия-няма начин просто......тр Уран е на 7* от моето Слънце в 8д....това е най- силно усещания от мен аспект до сега,сякаш....ах-този мой Марс..... :-\...а как копнея за хармония ..... и отделно Луната пък прогресира в мой1ви дом-това за телесните ми страдания/щото и отслабнах доста,междувременно/... и така- с квадрата и моите изживявания...
дискова херния,проблеми с кръста,гръбначният стълб се манифестират като физ.проява,когато човек се нагърбва с повече отговорности,отколкото може да издържи, физическият дискомфорт е червена лампа,че минаваш граници на поносимост и не си сигурна дали ще се справиш :-\
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #10 -: Юли 12, 2012, 01:51:55 pm »
Не звучи добре, но от това не се умира-дръж се :)
Пък и нали можеш да се оплачеш на нас, та не си съвсем сама.
Плутон в 4-ти защо трябва да носи агресия?
Транзит да се усеща още от 7-я градус ми се струва много.

Иначе че сатурн ти скапва луната-така е, ама пак ти казвам-не се давай :)

..о-да....това само ме прави по-силна...а и вие сте тук  :wub:  :blink:...отн Плутон имах предвид мунданната му квадратура с Марс- да ми повлияе така.....очаквам с нетърпение да мине това време  ...Поздрави с пожелание за лека прохлада  ;D

« Отговор #11 -: Юли 12, 2012, 02:02:03 pm »
Здравейте  :blink:  Влизам тук за да споделя преживяванията си ,най-вероятно в резултат на този кофти квадрат - преди месец направих дискова херния, която вчера се обостри
дискова херния,проблеми с кръста,гръбначният стълб се манифестират като физ.проява,когато човек се нагърбва с повече отговорности,отколкото може да издържи, физическият дискомфорт е червена лампа,че минаваш граници на поносимост и не си сигурна дали ще се справиш :-\

..май има нещо подобно....а някъде четох,че ДХ се оформя,когато индивида е притиснат емоционално за взимане на някакво решение.....а според Л.Хей всяка херния се явява,когато има прекъснати отношения и породени от това напрежение, досада.....но когато е специфична и е в костна структура някаква/в случая между прешлени/ ми се струва логично да е свързано с поемане на повече отговорности..това е по Сатурн,сигурно... но пък тогава е опонирал Луната ми....марс е транзитирал през моя 1д...но пък аз си го отдавам и на прогр Луна в 1д....отново поздрави  :wub:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #12 -: Юли 12, 2012, 06:25:27 pm »
Здравейте - в моята карта тау-квадратът ще активира наталния Плутон

като транзитният Марс ще направи съвпад с него.
Плутон е на куспидата на 12 дом;
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Юли 12, 2012, 07:32:19 pm »
Здравейте - в моята карта тау-квадратът ще активира наталния Плутон

като транзитният Марс ще направи съвпад с него.
Плутон е на куспидата на 12 дом;

А ти в някоя от сверите на 12-ти ли работиш или си в чужбина?

« Отговор #14 -: Юли 12, 2012, 08:20:01 pm »
.май има нещо подобно....а някъде четох,че ДХ се оформя,когато индивида е притиснат емоционално за взимане на някакво решение.....а според Л.Хей всяка херния се явява,когато има прекъснати отношения и породени от това напрежение, досада.....но когато е специфична и е в костна структура някаква/в случая между прешлени/ ми се струва логично да е свързано с поемане на повече отговорности..това е по Сатурн,сигурно... но пък тогава е опонирал Луната ми....марс е транзитирал през моя 1д...но пък аз си го отдавам и на прогр Луна в 1д....отново поздрави  :wub:
хм, на малката сега и правиха снимки на скенер- дискова херния, верно че зимата един я заряза, досега все тя ги зарязваше и този факт го прие мн навътре, че някой нея изоставя, отделно освен следването се пусна да работи, но заключението на лекарите-специалисти е, че има мека хрущялна тъкан на тези два прешлена на кръста, което обяснява и факта, защо като бебе не можеше да пълзи- кръстчето и беше толкова меко, че не издържаше тежестта на дупето и падаше, после направо си проходи, а за това "меко" кръстче й завиждаха другите акробатки в залата по-късно
Марсин, писала си че си отслабнала- Сатурн да не би да е или скоро да е транзитирал през 1д- тогава се получава отслабване, загуба на зъби- при мен го имаше това  при транзита, а Плутон в 4д може да внесе промени в дома, понякога положителни, зависи от аспектите, но щом имаш Слънце и Луна в овен, ще ги квадратира- един квадрат на Плутон с Луна носи негативни емоции от страна на близки жени- аз в последните две години с всичко женско в рода се изпокарах, по-скоро те ме нараниха и доста си поплаках, защото се чувствах несправедливо наранена, както си е, но ако го нямаше този транзит и аспект сигурно нямаше да го приема така лично, Сатурн в опозиция с Луна има същото проявление- бърка в душата и я хвърля във водовъртежа на живота, а Луната плаче, плаче, дори година-две след транзита не може да се окопити- и този транзит го минах минаата година, след това като направи съвпад с Венерата ми и някак си станах по-коравосърдечна.
Прогресивна Луна в 1д е хубав транзит- показва начало на нов цикъл в живота, човек сам започва да взема решения, които ще имат успешно развитие, премествания и промени, смяна на средата или интересите.

...сега,когато ми е толкова сиво всичко-чак не мога да повярвам, че имам или ми предстои нещо хубаво/прогр Луна в 1д /  :blink:....Плутон ще квадратира първо Слънцето ми/след 8*/ и след това Луната ми /след 12*/...а отн опозицията на тр Сатурн към Луна- наистина ми бърка в душата и я хвърля след това във водовъртежа на живота :'(..но ..всичко тече/движи се  - всичко се променя...... :blink:

п.с :   за ДХ ще ти пиша на лични  :blink:    ...редактирам се,за да ти кажа,че ти писах, излезе ми ,че съм го пратила успешно, но като проверих в моите"изпратени" го нямаше- пиши ми дали си го получила   :blink:
« Последна редакция: Юли 12, 2012, 08:36:43 pm от марсин »

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #15 -: Юли 18, 2012, 10:44:23 pm »
Интересен е от гледна точка на мунданната астрология...Марс упр. на 1-ви /овен/ , Плутон управител на 8-ми /скорпион/ и Уран като управител на 11-ти /водолей/...

Като нищо може да има сериозни катастрофи ...влакови и самолетни...Възможен е и терористичен акт ...около 15-25 юли....

Е това вече ме разби тотално, предвид днешните събития  :'(

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #16 -: Юли 19, 2012, 01:14:19 pm »
Здравейте на всички! Нова съм във форума, изучавам астрология и още не съм запозната с транзитите, но се интересувам, защото ми е интересно точно как ще ми повлияе тази тао квадратура.  Имам луна в 8 дом съвпад с транзитен Уран и Юпитер в 5 дом съвпад с транзитен Плутон. Марс в момента преминава през моя 2 дом. Единственото, което ми хрумва на този етап от знанията ми е, че претърпях на работа финансова загуба, тъй като работя като валутен касиер и не ми излезе касата в понеделник!  :) Поздрави!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #17 -: Декември 02, 2013, 05:11:28 pm »
Момичета започвам да пиша в тази тема пак- някой помни ли юни,юли какво се случи миналата година?

сега края на декември- януари пак предстои тази таоквадратура...още повече, че се образува някакъв голям кръст с юпитера. Мен тази конфигурация лично ще ме засегне и най- вече у5 и у7. Има ли други "потърпевши"? Какво очаквате?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #18 -: Декември 02, 2013, 05:19:44 pm »
при един мой познат- починаха близки възрастни негови роднини - опозицията миналата година му е била АЦ ДЦ
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #19 -: Декември 02, 2013, 05:34:09 pm »
Гледам,че на 2.1.2014 Слънцето ще е в съвпад с Плутон ,а също и Меркюри в Козирог Каре Марс/везни и каре Уран...Луда работа..Дупитер се е върнал до 16'рак..Не знам какво да мисля и очаквам за себе си.Така да се каже съм полегнала на ЖП линията Уран-Плутон,а Марс е баш в/у мое Слънце/Плутон в 10д.Нищо хубаво не ми се върти в главата,затова няма да мисля.