Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47127 Прегледи
Re: Казуси
« Отговор #320 -: Февруари 26, 2013, 09:39:07 am »

Имам карти на щастливо омъжени жени с ретро Юпитер в 5-ти.
С успели деца...,късметлийки.

Интересно-можеш ли да сложиш една?
Друга планета в дома?
Да са се омъжили около и след 29-30год?

Исидора, не разбрах-юпитер ретро ли е?

да, ретро е, има един единсвен аспект -  :kva: :ura:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Veselin

• 2737
« Отговор #321 -: Февруари 26, 2013, 10:00:10 am »
E,добре де питах просто с този юпитер в 6ти предразположена ли съм към тумори. Понеже по горе в темата сте коментирали това .
Според мен не.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #322 -: Февруари 26, 2013, 10:05:12 am »
E,добре де питах просто с този юпитер в 6ти предразположена ли съм към тумори. Понеже по горе в темата сте коментирали това .

А какво се е случило когато тр. плутон е направил съвпад с него?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #323 -: Февруари 26, 2013, 10:25:33 am »
Ако трябва да съм честна не се сещам за конкретно събитие от този период .

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #324 -: Февруари 26, 2013, 10:34:05 am »

Странно предвид факта, че юпитер управлява десцедента и ъглов дом :-\

Но така или иначе този транзит не е дал отражение върху здравето, нали?

*

Papy

• 4343
« Отговор #325 -: Февруари 26, 2013, 10:42:58 am »
Не мога да твърдя на 100%, но при рак често се наблюдават следните конфигурации:
- плутон - ъглов, или близо до осите
- връзка м/у у6, у8, у12, у1 и съответно планети в домовете
- често у1 е ранен, планети в 4-ти-ранени

При някои от картите у6 е в 1-ви, което си е показател за грижи около здравето

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #326 -: Февруари 26, 2013, 10:48:12 am »

Странно предвид факта, че юпитер управлява десцедента и ъглов дом :-\

Но така или иначе този транзит не е дал отражение върху здравето, нали?

Да не е дал отражение върху здравето , нямам никакви здравни проблеми поне до сега ,дори кракът ми не е стъпвал в болница.

« Отговор #327 -: Февруари 26, 2013, 11:19:24 am »
Не мога да твърдя на 100%, но при рак често се наблюдават следните конфигурации:
- плутон - ъглов, или близо до осите
- връзка м/у у6, у8, у12, у1 и съответно планети в домовете
- често у1 е ранен, планети в 4-ти-ранени

При някои от картите у6 е в 1-ви, което си е показател за грижи около здравето

3 от 3 имам в моята карта, като добавим и факта, че тр. Плутон е съвпад Луна/Марс и каре Венера, като Марс е у на 6 и 7, Венера на 1, 8, 12, в натала имат каре, Плутон е на АЦ, стискайте ми палци...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #328 -: Февруари 26, 2013, 11:20:38 am »

Мъжът ми е с квадрат Юпитер / Плутон, лесно привлича пари, но и лесно ги харчи, та голямо богатство не е натрупал  ;D.

Може ли да се прецени кой от двамата е по-силен (достойнства) - юпитер или плутон?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #329 -: Февруари 26, 2013, 11:23:48 am »
Е то няма ли да зависи от това как са поставени в конкретната карта.

*

Papy

• 4343
« Отговор #330 -: Февруари 26, 2013, 11:27:33 am »

3 от 3 имам в моята карта, като добавим и факта, че тр. Плутон е съвпад Луна/Марс и каре Венера, като Марс е у на 6 и 7, Венера на 1, 8, 12, в натала имат каре, Плутон е на АЦ, стискайте ми палци...

Марс в кой дом е в натала?

Моята теория е, че плутон дава голяма енергия и дълбочина, не обича посредствени и компромисни ситуации, и ако човек действа - не могат да се появят тежки заболявания
Ракът, както и всички сериозни болести, идват от дисхармония-това си е мое виждане
За съжаление последно време доста хора (поне в бг) умират от рак-замърсена среда и стрес

« Отговор #331 -: Февруари 26, 2013, 11:29:36 am »
В трети дом е, аз другата седмица ще ходя по изследвания, ако има нещо, ще ви кажа  :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #332 -: Февруари 26, 2013, 11:42:52 am »
В трети дом е, аз другата седмица ще ходя по изследвания, ако има нещо, ще ви кажа  :'(

А тр плутон в каре ли е към наталния?
Ако луната е у10- може би и майка ти трябва да си пази здравето и ако трябва да отиде на профилактичен преглед
Транзитът действа при почти точен апликиращ аспект
Моята домификация е подобна, и при този транзит аз бях долу-горе ок, но майка се разболя
Обаче после се и оправи
При това транзитът ми беше и почти на иц

« Отговор #333 -: Февруари 26, 2013, 11:54:10 am »
При мен тр. Плутон е в 3 дом, не квадратира наталния, Луната не е У на 10, надявам се, че всичко при мен е буря в чаша вода.

*

Papy

• 4343
« Отговор #334 -: Февруари 26, 2013, 11:58:23 am »
При мен тр. Плутон е в 3 дом, не квадратира наталния, Луната не е У на 10, надявам се, че всичко при мен е буря в чаша вода.

Най-вероятно всичко ще е ок - стискам палци
да кажеш как е минало

*

Papy

• 4343
« Отговор #335 -: Февруари 26, 2013, 12:01:06 pm »
Сега се сещам-когато тр плутон направи съвпад с у6-нямах никакви здравословни проблеми, да не говорим, че едновременно със съвпада, направи и опозиция към у7, у8 :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #336 -: Февруари 26, 2013, 12:13:30 pm »
Ами античните как са тълкували като не са имали транзити на уран, нептун и плутон?

Знам бла бла за новите енергии и т.н. ама е факт, че събитията са ги свързвали само с транзитите на планетите от септенера. И с профекциите може би щото това наистина е метод който отчита заложеното в натала.

*

Papy

• 4343
« Отговор #337 -: Февруари 26, 2013, 12:17:02 pm »
Античните като са видели марс и сатурн и хоп-обезглавяване, затвор, лошо здраве и т.н.
Но добрите астролози често са работели за големците, наблюдавали са всички фактори как се разиграват при транзити и подобни и вероятно затова предсказанията им за конкретен натал са били точни

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #338 -: Февруари 26, 2013, 12:20:04 pm »
мда и смъртта са можели да предскажат :P

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #339 -: Февруари 26, 2013, 12:20:59 pm »

Мъжът ми е с квадрат Юпитер / Плутон, лесно привлича пари, но и лесно ги харчи, та голямо богатство не е натрупал  ;D.

Може ли да се прецени кой от двамата е по-силен (достойнства) - юпитер или плутон?
И двете планети са в критичен градус, но Юпитер е в заточение. Плутон трябва да е по-силен.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх