Здравей Гост

Не ми се живее

• 124 Отговора
  • 15994 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Не ми се живее
« Отговор #60 -: Юли 16, 2012, 01:50:23 pm »
Аз чак сега осъзнах, че възврат на възлите ще имам и аз през тази година, точно към рождения ми ден, когато и Сатурн ще кацне на Слънцето ми, и има новолуние в Скорпион... По всичко личи, че май паметна година ще е, дано е за добро.  :-\

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #61 -: Юли 16, 2012, 02:36:29 pm »
 Марая, Марая, колко добре те разбирам. И при мен от 2 години нещата са трагични. А дали не е от тригона на тр. Плутон към натална Луна. Дали Плутон не ни принуждава да се изчистим от всички стари емоции, чувства и нагласи? Забелязвам, че на повечето жени с Луна в Телец им се случват неприятни неща.
 Стреличка, след като опитах как ли не да бъда благородна и да запазя добрият тон, разбрах, че с някои хора просто не се получава, и колкото по-добре се държиш, толкова повече си играят с теб. Мерси, не искам вече да ме правят луда.
Понякога се налага човек да бъде нагъл и безоочлив, за да постигне това, което иска, особено, ако от неговите действия зависи бъдещето на децата му.
 Все се надявам, че хубавото ще дойде и мъките ми ще имат край, но вече не вярвам да е скоро. Но въпреки всичко ми се живее. Толкова много неща има, които искам да направя, а сега дойде и този скапан здравословен проблем, и отново ме притисна до стената с вързани ръце. Дано един ден палачинката да се обърне и да започна да получавам подаръци от съдбата, а не само шамари.

« Отговор #62 -: Юли 16, 2012, 02:49:24 pm »
Мерси  Стреличка!
Защо Плутон?! :rolleyes:
Няма твърди транзити...към момента. :rolleyes:
Според мен Юпитер е основен виновник...Колкото повече го мисля, толкова повече съм сигурна , че не е само бенефик.... :'(
защото Юпитер е в опозиторен знак на Слънцето/чувстваш се нещастна/ и ще активира нат.каре Слънце-Плутон

защото Юпитер е вярата, и тя единственно ни крепи в моменти когато загубим смисъл и посока,но тя е и единственна,която преобръща нещата за добро
а Плутон винаги е 8 дом и ако не сме интегрирали правилно енергията му - т.е нат.каре Слънце/Плутон - по -добре да не поглеждаме през ляво рамо  :mellow:там е финалната дестинация ,която чака....и изпълнява присъди,а ти пък бързаш да му отнемеш властта на изпълнението ....

Дали защото не вярвам- не виждам, или не виждам, защото не вярвам - всичко е Юпитер,а той упр.нашето Слънце и воля за живот, така че да изгубиш вяра приживе,означава да се предадеш,ти би ли се предала с този силен Марс :mellow:
« Последна редакция: Юли 16, 2012, 02:54:20 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #63 -: Юли 16, 2012, 02:52:46 pm »

Възвратът на възлите е най-хубавия период в живота на човека. поне при мен беше така - вземаш живота си в ръце.

но не и Обрата на възлите- живота ти е в ръцете на другите и зависи какво си натворил преди - обмена тр.Слв върху нат.Юлв :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Юли 16, 2012, 03:02:39 pm »
Стреличка, след като опитах как ли не да бъда благородна и да запазя добрият тон, разбрах, че с някои хора просто не се получава, и колкото по-добре се държиш, толкова повече си играят с теб. Мерси, не искам вече да ме правят луда.

Тоя урок цял живот го уча и аз.

За съжаление не винаги имаме възможност да си избираме обкръжението, с някои хора поради едни или други причини ни се налага да взаимодействаме, колкото и да са неприятни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #65 -: Юли 16, 2012, 03:04:02 pm »
И това го казвам много ОТГОВОРНО И ЧЕСТНО...ПЪРВО ПРЕД СЕБЕ СИ...,ПОСЛЕ ПРЕД ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА...И НЕ НА ПОСЛЕНО МЯСТО ПРЕД ВСИЧКИ ВАС...КОИТО МЕ ЧЕТЕТЕ.... :'(

Нищо не е по-трудно и по-сложно от реверса на Нодалната ос....Транзитите на Плутон , Уран и Нептун са бледо копие пред реверса...

Та..,ако ще и хорар да е...,ако ще и картата ми...като ЗНАМЕ Е В НЕТА...Въпроса е ЩЕ ОЖИВЕЯ ЛИ...Аз наистина съм на границата?
Само като прочетох заглавието на темата ми стана ясно, кой е авторът, без да съм погледнала
На 15 юли, моята сестра, ако не се беше затрила, щеше да навърши 57г. и всичко щеше да е по-различно... Има хора с къде по-големи и съдбовни проблеми от твоите самосъжаления и излишен драматизъм, на който не му се вижда края...
Пуснах ти хорар за гр. Варна- предполагам там си се намирала, когато си пуснала темата
Асц. водолей- единият У1 Уран във 2д ретро, другият У1 Сатурн в 8д- искрена си в писанията, съжаляваш за изразходени пари и средства, като в същото време си мислиш за живота и смъртта. У6 Луната и твой сигнификатор е в 5д- така че здравето ти, и конкретно въпроса  с оцеляването, е в дома на творчеството и децата, благодарение на тях ще продължиш напред. ПФ ти попада в 1д- късметът е с теб, заедно и с ретро Нептун там- полека с чашките, мила, алкохолът не разрешава проблемите, а и да ти имам проблемите- имала си- дала си, а щом сега съжаляваш, значи и ти не си давала от чисто сърце, а си го правила с користна цел... "Каквото дава дясната ръка, лявата не трябва да знае" е писано в Светото писание, т.е. дава се без да се очаква нещо повече от едно "Благодря!", а предполагам че такова е имало по време на даването... На Луната предстои само един аспект- тригон със Сатурн У1, 12, а Сатурн е съвпад със звездата Спика- ще оцелееш и още как, психически и физически.
 :29:

Благодаря за включването..
НА ЧУЖД ГРЪБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО....НЕЩО СИ СЕ ПООБЪРКАЛА.... :blink:
НЕ ТИ СИ ЧОВЕКА НА КОЙТО ТРЯБВА ДА КАЖА И ДА СПОДЕЛЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ...С ТОЗИ СИ ПОСТ ИЗЛАГАЦИЯТА ТИ Е ОГРОМНА..,ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ТУК ИМА ПИШЕЩИ КОИТО РЕАЛНО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.... :blink:
НЕ СИ ПРАВИ ТРУД С ХОРАРИТЕ- НИЩО НЕ ПОЗНАВАТ...ИЛИ ПО-СКОРО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ТЪЛКУВАШ!
АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ПОСТА МИ...ПРОСТО ГО ИЗДУХАЙ! СИТИЯ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА!
и ето първия урок- каквото повикало-такова се обадило....
по-внимателно с хейтърството! :-X не засягай лично...и по-добре, като нямаш какво да кажеш...да помълчиш...ДОРИ И В ИМЕТО НА СЕСТРА ТИ! :-X

И ТЪЙ КАТО МНОГО ТИ ЗНАЕ УСТАТА...ПОЖЕЛАВАМ НА ДЕЦАТА ТИ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПРЕЖИВЯВАМ АЗ В ПОСЛЕДНИТЕ 2 Г., А ТИ ДА СИ ЖИВА...И ДА ГО ВИЖДАШ.... ' ДА ДРАМАТИЗИРАШ ТАКА КАКТО АЗ" :blink:

П.П. Сетих се да ти кажа още нещо...Благодарение на такива хейтъри...научавам, че съм на правилния път....

ама, че злобарка...Пфууу....

ще ми отговориш ли защо реагираш така :rolleyes: чисто по човешки
Плутон понякога е и нелицеприятната част от истината  :mellow:

« Отговор #66 -: Юли 16, 2012, 03:08:07 pm »
Стреличка, няма да има възможност да ти отговори. И тя получи БАН (не от Българска Академия на науките).

А колкото по темата http://www.youtube.com/watch?v=2xwFIkxRTZI :mellow:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Юли 16, 2012, 03:11:12 pm »
Когато човек няма какво да каже по тема, която го изпълва с негативни чувства, е по-добре да замълчи или да я игнорира, вместо да сипе сол в раната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Юли 16, 2012, 03:22:00 pm »
Тука принципно се занимаваме с драматизма на всеки-кой без работа, кой без любов, кой-болен...
Така че какъв е проблема да се занимаваме с драматизма на марая? Различните хора реагират по различен начин на различни проблеми. И това е ок-нали всички сме в кюпа

Кой може да каже-стига с твойте глупости, АЗ какви проблеми имам, ако знаеш...?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Юли 16, 2012, 03:31:24 pm »
Тука принципно се занимаваме с драматизма на всеки-кой без работа, кой без любов, кой-болен...

Представи си, ако беше обратното  ;D - да си пишем само колко сме щастливи, богати, удовлетворени, обичани, здрави и т.н. Тогава щеше ли да ни е нужна астрологията?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #70 -: Юли 16, 2012, 03:34:19 pm »
Да, лили, човек е ненаситен, пък и пълно щастие няма, така че...пак щяхме да сме тук :)

« Отговор #71 -: Юли 16, 2012, 03:52:40 pm »
Българите сме едни от най-нещастните хора. Това беше едно от водещите заглавия в новините преди около месец. Няколко дни след това се разбра, че не е баш така. Просто българинът не споделя, когато е щастлив, от страх да не му завидят.

*

Papy

• 4343
« Отговор #72 -: Юли 16, 2012, 04:01:38 pm »
Което е много вероятно, ако 99% от хората около теб са по-зле по някой параграф. Ама...и другото го има-не сме добрички някак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Юли 16, 2012, 04:06:15 pm »
И това го казвам много ОТГОВОРНО И ЧЕСТНО...ПЪРВО ПРЕД СЕБЕ СИ...,ПОСЛЕ ПРЕД ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА...И НЕ НА ПОСЛЕНО МЯСТО ПРЕД ВСИЧКИ ВАС...КОИТО МЕ ЧЕТЕТЕ.... :'(

Нищо не е по-трудно и по-сложно от реверса на Нодалната ос....Транзитите на Плутон , Уран и Нептун са бледо копие пред реверса...

Та..,ако ще и хорар да е...,ако ще и картата ми...като ЗНАМЕ Е В НЕТА...Въпроса е ЩЕ ОЖИВЕЯ ЛИ...Аз наистина съм на границата?
Само като прочетох заглавието на темата ми стана ясно, кой е авторът, без да съм погледнала
На 15 юли, моята сестра, ако не се беше затрила, щеше да навърши 57г. и всичко щеше да е по-различно... Има хора с къде по-големи и съдбовни проблеми от твоите самосъжаления и излишен драматизъм, на който не му се вижда края...
Пуснах ти хорар за гр. Варна- предполагам там си се намирала, когато си пуснала темата
Асц. водолей- единият У1 Уран във 2д ретро, другият У1 Сатурн в 8д- искрена си в писанията, съжаляваш за изразходени пари и средства, като в същото време си мислиш за живота и смъртта. У6 Луната и твой сигнификатор е в 5д- така че здравето ти, и конкретно въпроса  с оцеляването, е в дома на творчеството и децата, благодарение на тях ще продължиш напред. ПФ ти попада в 1д- късметът е с теб, заедно и с ретро Нептун там- полека с чашките, мила, алкохолът не разрешава проблемите, а и да ти имам проблемите- имала си- дала си, а щом сега съжаляваш, значи и ти не си давала от чисто сърце, а си го правила с користна цел... "Каквото дава дясната ръка, лявата не трябва да знае" е писано в Светото писание, т.е. дава се без да се очаква нещо повече от едно "Благодря!", а предполагам че такова е имало по време на даването... На Луната предстои само един аспект- тригон със Сатурн У1, 12, а Сатурн е съвпад със звездата Спика- ще оцелееш и още как, психически и физически.

СТРЕЛИЧКА,
ЕТО ЗА ТОВА...РЕАГИРАХ ТАКА.... :(

И ИЗОБЩО НЕ СТАВА ДУМА ЗА ТОВА, КОЕТО Е ОПИСАНО В ХОРАРА! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #74 -: Юли 16, 2012, 04:06:28 pm »
Българите сме едни от най-нещастните хора. Това беше едно от водещите заглавия в новините преди около месец. Няколко дни след това се разбра, че не е баш така. Просто българинът не споделя, когато е щастлив, от страх да не му завидят.

Абсолютно вярно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Юли 16, 2012, 04:13:24 pm »
Зависи с кого и по какъв критерий се сравняваме - все ще се намери кой да е "по-добре" и кой да е "по-зле" от нас.

Тъкмо го коментирахме днес с колежката в офиса, по друг повод.
Пълно удовлетворание няма, човек все намира от какво да не е доволен, но в крайна сметка в човешката природа е така заложено, че да се стремим към нещо по-добро от съществуващото. Естествено, че ако се сравнявам с някой сиромах, инвалид, човек с ментални отклонения, няма да съм в позиция да се оплаквам от живота си. Но трябва ли именно такива хора да са ни ориентир? Разбира се, че не бива да се самозабравяме и трябва да ценим това, което ни е дадено. Но в повечето случаи вземаме за ориентир нещо със знак "+", което ни липсва или не сме постигнали, ако става въпрос за сравнение. Никой не би тръгнал да се сравнява с просяк от улицата, а и малцина са хората, които се замислят за тяхното положение. Или ги подминаваме, или минаваме, хвърляме стотинки и бързо забравяме. Докато за просяците и клошарите имам чвството, че умът им е толкова ангажиран с ежедневно оцеляване, че може да не им остава време на някой да завиждат, те си живеят в свой собствен малък свят...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #76 -: Юли 16, 2012, 05:24:56 pm »
Стреличка, няма да има възможност да ти отговори. И тя получи БАН (не от Българска Академия на науките).

Марая, това вярно ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Юли 16, 2012, 05:30:42 pm »

Марая, това вярно ли е?

Кое дали е вярно Грейс? :rolleyes:

Недоумявам що за интриги се плетат...в този сайт и до кога ще продължава всичко това? :rolleyes: :rolleyes:
Мислиш ли, че на фона на толкова проблеми ще се занимавам с махленските истории на незадоволени жени? :rolleyes: :(

Кой пак /е/БАН... :-\ :rolleyes:

Но ,ако продължава безпредметното плетене на интриги и целенасоченото ми злепоставяне от Мирабела...ще съдействам за подобен...обещавам!

ПРОСТО МИ ПИСВА ОТ ЗМИЙСКО СЪСКАНЕ И ПЛЕТЕНЕ НА ИНТРИГИ...
СЯКАШ ИМА ХОРА НА КОИТО ХАРМОНИЧНАТА ОБСТАНОВКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ НЕ ИМ ХАРЕСВА ТУК.... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #78 -: Юли 16, 2012, 05:41:18 pm »
ами това е твой цитат от вчера. написаното от Мирабела е логично следствие, затова питам.

Цитат
Толкова буквално приемаш нещата..,че си смешна...СИТ И ГЛАДЕ...-Има много аналогии...
Ако не спреш да се занимаваш ЛИЧНО...ЩЕ ПОСЛЕДВА БАН! Мълчи си...когато нямаш какво да кажеш! Излез и крещи на улицата или в гората..

Мирабела е последния човек на света, който би плел интриги. А мен ме интересува кой пише в този форум. Достатъчно знаещи и интересни събеседници ги няма вече, за да се банваме за глупости. 

Тогава да се надяваме, че akruks си е на линия и ще се включва, когато си поиска.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Юли 16, 2012, 05:53:24 pm »
ами това е твой цитат от вчера. написаното от Мирабела е логично следствие, затова питам.

Цитат
Толкова буквално приемаш нещата..,че си смешна...СИТ И ГЛАДЕ...-Има много аналогии...
Ако не спреш да се занимаваш ЛИЧНО...ЩЕ ПОСЛЕДВА БАН! Мълчи си...когато нямаш какво да кажеш! Излез и крещи на улицата или в гората..

Мирабела е последния човек на света, който би плел интриги. А мен ме интересува кой пише в този форум. Достатъчно знаещи и интересни събеседници ги няма вече, за да се банваме за глупости.

Всеки има своите наблюдения и впечатления и наблюдения...Ако се върнем назад и прочетем ще разберем много неща...Не всичко , което блести е злато...
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО МИ БЕШЕ ПО ПОВОД НА АКРУКС....ЗАЩОТО ВИДНО ОТ ПОСТА И ОТНОВО ИМАШЕ ОПИТИ ДА БЪДА ОБВИНЕНА ..,ЗЛЕПОСТАВЕНА...НАХОКАНА В НЕЩА, КОЙТО НЕ Я КАСАЯТ ЛИЧНО! А И МИСЛЯ, ЧЕ ТЕМАТА НЕ ПРЕДПОЛАГА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ НА ХОРА, КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ВИСОКА ДУХОВНОСТ И АСТРОЛОГИЧНИ ПОЗНАНИЯ....

Поста  е подчертан в обяснение към Стреличка...защо съм реагирала така...
Но за повече точност ще кажа , че след последните банове...доколкото знам никой не е с наложен БАН в последните 24 часа...

Останалите хора, които не пишат вече тук пишат на други места и в другите 2 форума...

Тук повече интриги няма да има и това е единственото нещо от поста ми , което  не подлежи на коментар....

СТРЕЛИЧКА,
ЕТО ЗА ТОВА...РЕАГИРАХ ТАКА.... :(

И ИЗОБЩО НЕ СТАВА ДУМА ЗА ТОВА, КОЕТО Е ОПИСАНО В ХОРАРА! :(