Здравей Гост

Не ми се живее

• 124 Отговора
  • 15965 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Не ми се живее
« Отговор #80 -: Юли 16, 2012, 06:03:00 pm »
Благодаря. Беше изчерпателно обяснено.

От тук нататък и аз предпочитам астрологичната тематика.

« Отговор #81 -: Юли 16, 2012, 06:11:32 pm »
Марая,за това ти говорих за Плутоновите енергии - приемането и смирението

слагаш Бан на човек който иска да ти помогне, не като ти стиска ръката и те успива с думи,а като те разтърсва,затова и реагираш така - с неприемане
неприемаш хората да ти казват истина,различна от тази ,която си готова да чуеш,а трябва
помоща понякога е  тип д-р Хаус, шокираща,но  резултатно изцелитена,това прави Плутон дълбае и чисти до кокал загнилото,боли ,но спасява от ампутация
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Юли 16, 2012, 06:12:32 pm »
Благодаря. Беше изчерпателно обяснено.

От тук нататък и аз предпочитам астрологичната тематика.

За нищо...Обичам да давам обяснения когато има на кого както и защо? :rolleyes:
Бях обвинена преди време , че и теб съм Баннала... :-\ :rolleyes:..

А проблемите не са ми в "даването"...,а явно в липсата на правилна преценка на кого да дам и на кого не...
Прекалено труден период изживявам..,за да ме обвини някоя си..,която нито ме е виждала, нито ме е чувала...още по-малко да говори по този начин.
Дебело подчертавам , че във форума има няколко човека, които са наясно ...Така, че провокацията и последвалите коментари и реакциите ми са красноречиви... :(
Нямам време за такива неща..,жалко е ВЕЧЕ АСТРОЛОГИЧНО...,че НЕПТУН в каре асц/ДСЦ и нодална ос е още един аспект от онези...нелицеприятните.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Юли 16, 2012, 06:16:56 pm »
а той Нептун върху Сатурн ли ти е- за неправилната преценка

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Юли 16, 2012, 06:22:30 pm »
На мен едно нещо ми е любопитно  :rolleyes: - някои наистина ли толкова добре познават Марая, че да си мислят, че зад всяка нейна драматична тема стои "поредната" изпита бутилка алкохол? Като не знаем какви са фактите, с митове и догадки ли ще обосноваваме астрологичните си мнения?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #85 -: Юли 16, 2012, 06:25:09 pm »
        Марайче за Бога,
 как може да направиш такава тема,  :-X знаеш колко много хора като мен те имат за пример и като жена и личност си много успяваща.
Толкова много хора учат от теб, ти оставяш диря, тук сме дошли за да изпием чашата до дъно (забрави ли го), просто твоята явно е ''халба", ще имаме и книга от теб, както пее 'Кеца" - като слънце в огледало блестиш''. Ти си величина,  затова ти нямаш право на такива слова. Нашето общество всеки момент ще излезе от 'анестезията' и ще се опре на храбри и доблестни войни като теб.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Юли 16, 2012, 06:25:48 pm »
Марая,за това ти говорих за Плутоновите енергии - приемането и смирението

слагаш Бан на човек който иска да ти помогне, не като ти стиска ръката и те успива с думи,а като те разтърсва,затова и реагираш така - с неприемане
неприемаш хората да ти казват истина,различна от тази ,която си готова да чуеш,а трябва
помоща понякога е  тип д-р Хаус, шокираща,но  резултатно изцелитена,това прави Плутон дълбае и чисти до кокал загнилото,боли ,но спасява от ампутация

Плутон премина през Слънцето ми преди много години...Квадратира цялата кардинална ос...,премина през Меркурий..,квадратира Сатурн...,уран, Плутон..хирон...опозира Юпитера...
Мислиш ли, ЧЕ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ПРИЕМАНЕТО И НЕПРИЕМАНЕТО... С ЧУВАНЕТО И НЕЧУВАНЕТО:-\ :rolleyes:
ПЛУТО В МОМЕНТА ТРАНЗИТИРА 2-РИ ДОМ...ЛИПСВА КАКВОТО И ДА БИЛО НАПРЕЖЕНИЕ СВЪРЗАНО С НЕГОВИТЕ ТРАНЗИТИ....

Соори за капса..
Аз мисля, че той си е свършил перфектно работата...Виж Нептун и Юпитер в момента са друга работа...

Кое да приема? Това, че някой който не ме е виждал..не ме познава си позволява да коментира болката ми...личния ми живот...чашките ми..,даването или недаването....? :rolleyes:
Аз не мисля, че това е начина...по който можем да кажем на някой по-различното си мнение...обвинявайки в неща, за които сме чули...,че доброжелателите разказват.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Юли 16, 2012, 06:29:03 pm »

Не...Рано е! В точно каре с осите....възлите!
Неправилната преценка не идва от аспектите на Нептун/Сатурн..,а от аспект на Нептун към Меркурий и светилата..,към асц/дсц/...

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Юли 16, 2012, 06:30:34 pm »
На мен едно нещо ми е любопитно  :rolleyes: - някои наистина ли толкова добре познават Марая, че да си мислят, че зад всяка нейна драматична тема стои "поредната" изпита бутилка алкохол? Като не знаем какви са фактите, с митове и догадки ли ще обосноваваме астрологичните си мнения?  :blink:

Не мисля, че някой от този форум ме познава по-добре от теб...и още един човек.... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Юли 16, 2012, 06:32:03 pm »
        Марайче за Бога,
 как може да направиш такава тема,  :-X знаеш колко много хора като мен те имат за пример и като жена и личност си много успяваща.
Толкова много хора учат от теб, ти оставяш диря, тук сме дошли за да изпием чашата до дъно (забрави ли го), просто твоята явно е ''халба", ще имаме и книга от теб, както пее 'Кеца" - като слънце в огледало блестиш''. Ти си величина,  затова ти нямаш право на такива слова. Нашето общество всеки момент ще излезе от 'анестезията' и ще се опре на храбри и доблестни войни като теб.  :blink:

БЛАГО-ДАРЯ! :'( :-[ :wub:
Ти току-що ми даде отговор на няколко въпр :wub:са , който ме мъчат от доста време!

« Отговор #90 -: Юли 16, 2012, 06:39:03 pm »
   Марайче, ти един вид се изповяда пред нас, затова аз си позволих да ти пиша открито пред всички, няма грам сарказъм зад думите ми, моля те, чети ги едно към едно. На всеки извисен дух от този форум, трябва да се подава ръка (та даже и кръв).

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Юли 16, 2012, 06:43:22 pm »
   Марайче, ти един вид се изповяда пред нас, затова аз си позволих да ти пиша открито пред всички, няма грам сарказъм зад думите ми, моля те, чети ги едно към едно. На всеки извисен дух от този форум, трябва да се подава ръка (та даже и кръв).

Умея да чета м/у редовете и знам и усещам и улавям смисъла на мислите...Винаги съм казвала, че оръжието на мисълта са думите...Това е най-ценното нещо което света притежава...И точно в това следва да насочим силите си и да превърнем оръжието в сила, която сплотява, обединява...

БЛАГО-ДАРЯ ТИ ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪПРИЧАСТИЕТО! :wub:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #92 -: Юли 16, 2012, 06:46:35 pm »
хора, вие сте много зле.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Юли 16, 2012, 06:50:47 pm »
хора, вие сте много зле.

В тоя форум "зле"-то ни е събрало.  ;D

Но както се казваше в един лаф, зависи от коя страна на клетката гледаш маймуните.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Юли 16, 2012, 06:59:20 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Юли 16, 2012, 07:02:44 pm »
хора, вие сте много зле.

В тоя форум "зле"-то ни е събрало.  ;D

Но както се казваше в един лаф, зависи от коя страна на клетката гледаш маймуните.  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=m9d2EUdLKLQ

:'(

И в такива моменти човек , ако е способен разбира още много неща..,после идва осъзнаването...Лошо е , че в повечето случай се сещаме след време...много време..,когато разбираме, че не сме "помилвани" от космическите влияния и планетарните енергии...

*

Papy

• 4343
« Отговор #96 -: Юли 16, 2012, 07:24:56 pm »
хора, вие сте много зле.

Защо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Юли 16, 2012, 09:41:31 pm »
"Много добри драматични ситуации започват с писък"  :blink:

Реверса на нодалната ос е цикличен -върни назад 18-19 г и виж какво се е случило тогава.Кой/какво си срещнала/започнала.Къде/какво е активирал тр.Юпитер и съответно какви аспекти са правили другите транзитни планети към натални Меркурий/Юпитер.
В момента Нептун ти размива "посоката",не е Юпитер,упр.на ЮЛВ -него вече го "познаваш".Нептун ти е непознат и сега е хванал оста ти АСЦ/ДСЦ ,нодалната ос и Меркурий.
Е,ето сега е момента да разбереш колко е" силно "Слънцето/Егото ти ,иначе Нептун ще те кара да се съмняваш в себе си,колко е "емпатична" Луната ти ,иначе Нептун ще те превърне в мъченик,колко е "хитър" Меркурий,иначе Нептун ще ти замъгли съзнателния ум,доколко си удовлетворена във взаимоотношенията си,иначе Нептун ще те превърне в жертва/спасител,доколко си "улучила" посоката/пътя ,иначе Нептун ще ти размие маркировката.

Или си позволяваш да се "изгубиш" в този период и да служиш или ще страдаш.

Не дълбай в тъмното ,ако си изгубила реалното.

Късмет! :blink:

Мерси много за коментара Пейшън! :wub:
Аз познавам НЕПТУН...Той е аспектиран...Труден ми е неаспектирания мажорно Юпитер...Той ме мъчи...И винаги е така...
Преди 18г...- Божеее...колко време...понесло бреме на своите плещи... :blink:...Помня...само светлина...власт...красота...и добри дела...
За тях ли плащам?
 :-\ :rolleyes: :'([/i]

Ето затова цитирам! :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #98 -: Юли 16, 2012, 09:46:48 pm »
Са пък що и пешън цитираш-какво изтървах?

« Отговор #99 -: Юли 17, 2012, 07:40:05 am »

Не...Рано е! В точно каре с осите....възлите!
Неправилната преценка не идва от аспектите на Нептун/Сатурн..,а от аспект на Нептун към Меркурий и светилата..,към асц/дсц/...

Човек, който казва: "Не ми се живее" - не корегира и не напада словестно,на него му е все едно ,какво става наоколо, при теб има щанс

но транзити носещи болка са съвпади

ЮЛВ/ Слънце, Луна
СЛВ / Слънце, Луна
Сатурн опозе светила

тр.СЛВ ти е преминал ,през Слънцето,връх на тау,

пре теб - предстой тр.Сатурн  Скорпи като застане на К12 да опозиционира Луна, а и през нея ще премине тр.ЮЛВ,/някой бе казал,че при този транзит се чувстваш като обеглавен,безпокойство,страх,изолация, несигурност,стрес// става въпрос за У2 и 8 - стагниращ период , не лек предвид тр. на Сатурн през 12,но твоя си е рибешки енергията не му е чужда,виж взаимоотношенията с жените,няма да са леки и лесни,6 дом - ежедневно

А проблемите не са ми в "даването"...,а явно в липсата на правилна преценка на кого да дам и на кого не...

Плутон ни учи да разграничаваме истинското, стойностното, ценното от фалшивото :mellow:
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 01:50:12 pm от strelicka »