Здравейте!
Имам малко странна молба за съставяне на елективна карта. Целта на елекцията е... сдобряване с важен за мен човек, мой приятел, с когото напоследък се караме все за глупости, а ми се иска да се сдобрим за дълго време. Възможно ли е да се намери подходящо време, по което да го потърся и помоля да се сдобрим и това сдобряване да бъде за дълго време (поне 6 месеца)?
Снощи например, ми се разсърди, че избързах да изгледам един филм, който ми беше пратил преди време, и после го изтрих от хард диска. Вярно е, че самият филм не ми беше особено интересен и моя беше грешката, че избързах, но сега се крие и не знам кога ще е подходящо времето да го потърся и да го помоля да ми прости.
Истината е, че не искам да се караме и колкото и да се старая да избягвам конфликтните ситуации, все се случва така да се скараме (не само с него, и със семейството ми е същото). Правя грешки, като всеки друг, но няма ли право всеки на още една възможност?
Доколкото знам, най-подходящо време е, когато Луната е в Телец (сигурно скоро ще навлезе там) или в Рак (след няколко дена). Това, което ме безпокои за Луната в Телец е, че ще направи опозиция със Сатурн в Скорпион, а пък за Луната в Рак, че ще направи квадратура с Уран. Не знам и какъв трябва да бъде асцендента - дали не е по-добре да е във фиксиран или кардинален знак, за да бъде сдобряването трайно, или пък в мутабелен знак, за да се сдобрим бързо?
Знам, че е много смахнат въпроса ми и надали някой е правил подобно нещо, но ще съм благодарен на всеки, който ми помогне!