няма такава опасност, нито пък има "програмиране". Това са някакви измислици.
Може да се програмираш само ако ти е дошло времето. Но ти така и така си си програмиран. Просто като ти дойде времето ти идват и знаците.
То в древната има и точни методи за брак-но колко познават?
Papy, ако ги изучиш тези методи и ги спазваш точно, сигурно ще си промениш мнението за познаването. Проблемът е, че за да ги изучиш трябва да забравиш всичко, което ти е наблъскано в главата от западната астропсихология. Това май е невъзможно -:)))
Да, това с тъй нареченото програмиране са твърдения на астропсихолозите - как мисълта променяла енергийния ни фон, че дори този на хората, чиито карти разглеждаме.

Аз като една "плутонианка" и човек, вече добре запознат с темите за болката и смъртта, все се шегувам с един мой познат астролог (наистина
астролог) да ми види моята карта кога ще гушна китката, че да може да драсна едно завещание овреме

, а той все отвръща, че не се умира чак толкова лесно, ако това не ти е по натал и в рамките на съответния тайминг, ако щеш всеки ден се програмирай и се представяй с китка бели цветя в ковчега (туй повече клони към самосъжаление, отколкото към самопрограмиране).
Та дотук наблюденията ми са, че прекалено се драматизират нещата с това (само)програмиране. Но и различният начин, по който работят едни и същи транзити в картите на различните хора, също си казва думата - факт. Нерядко се случва обаче да работят и по естествените си сигнификации, но вариациите в материалното проявление също могат да бъдат различни - за установяването им си има съответните астрологични методи, все още малко използвани и малко познати (извън популярната астропсихология).
Чужда смърт нали? -:) Не твоята.
В твоя хороскоп като умираш сигурно по хороскоп ще е песни и цветя .
Мен Плутон в опозиция към Луна (8 дом) ме срещна със смъртта на близък човек - майчина фигура, не беше моята смърт. В нейната карта Плутон по това време не е правил мажорен аспект със светилата. Имаше напрегнати аспекти към нат. Марс - от Сатурн и Плутон, но и случаят бе по-специфичен - смърт след хирургична операция. По същото време Юпитер минаваше през Меркурий в нейния първи дом и също изигра своята роля - не успя да излезе от упойката, изпадна в кома и почина в безсъзнание, мозъчен инсулт. По същото време транзитният Марс й минаваше в съвпад с ДС - смъртта настъпва след чужда (оперативна) намеса в тялото.