здравейте видях тази тема и реших да помоля за малко пове4е инфо понеже и на мен сега тр.Плутон ми е върху нат. Марс в 1 доми се 4удя какво да о4аквам като в натала те са в квадратура Марс 1 дом към Плутон 10 дом..
ще бъда благодарна ако някои сподели мнение...
имам го по натал- дава невероятна енергия и издържливост,това си е атомен реактор,с непрекъснат цикъл на действие и ти ще си така,докато трае транзита
силов спорт или бойни изкуства добре използват този вид енергия,ако марс упр.4- можеш и да зъдълбочиш знания във вид окултна наука,занимания у дома
дава добра регенерация,възтановителни сили при здраводловен проблем и психична енергия за въздействие ,но не злоупотребявай с нея
избягвай да се вкарваш в рискови начинания или масовки,много хора на едно място,предвид нат.каре,както и вечер да минаваш през запустели места
предпоставките за всякакъв вид насилие от нат. каре марс/плутон -избягвай носителите на подобна заплаха-криминално-акресивни хора
същото се отнася и за шефове, началници по 10 дом,попадала ли си на диктатори в работата :rolleyes: