Здравей Гост

Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното

• 55 Отговора
  • 11259 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното
« Отговор #40 -: Август 28, 2012, 01:32:09 pm »
Здравейте, при мен също марс транзитира върху плутон в момента в 3ти дом. Трябва ли да ме притеснява факта, че марс в натала е съуправител на 8ми? Двете планети нямат аспект в натала. Ще съм благодарна на всякакъв споделен опит.

По-скоро се отдай на всички теми свързани с 8-ми дом. Мястото през което транзитира е сцената .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #41 -: Август 28, 2012, 01:39:52 pm »
Благодаря Марая, не спирам да уча астрология, още повече, че уран пък транзитира върху луната ми в 8ми :)...ще наблегна на акултната тема за 8ми дом.....дано ме предпази от травми, наранявания или посегателство над мен :))))

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #42 -: Септември 20, 2012, 06:01:28 pm »
Транзитен Марс ще бъде точно върху наталния ми Плутон на 14-ти септември. На 13-ти е изпитът/събеседването ми за магистратура по фотография. Ето какво намерих за съвпада: "АСПЕКТИ НА МАРС С ПЛУТОН.
СЪВПАД. Агресивни, самоутвърждаващи действия и демонстрация на сила и воля. Възможна е много активна дейност свързана с наука, изследвания, атомна енергия, окултизъм или полицейски и военни работи. Може да се прояви и на чисто физическо ниво, като атлети, спортисти, хора, които се занимават с екстремни спортове. Често пъти този съвпад е свързан с голямо напрежение и опасност за живота. Плутон е свързан с големите тълпи, маси от хора, а в съчетание с Марс ги прави много агресивни и опасни. Енергията на Марс в съчетание със стремежа на Плутон към трансформация може да даде и положителен ефект като унищожи старите условия и използвайки своите резерви създаде нещо ново. То може да бъде в различни области – бизнес, наука, финанси, отношения. Като цяло това са коренни промени."

Имам ли основание да се притеснявам?  :-\

Транзитите и аспектите се отразяват на всеки различно. На мен скоро ми беше този съвпад, при това в трети дом. И аз доста се бях притеснила и много внимавах при шофирането, кратки пътувания, въобще всичко свързано с коли и пътища. Но нищо такова не ми се случи. При мен дойдоха коренните промени в близките вазаимоотношения. Може би трябва да видиш в кой дом ти е съвпада и да знаеше какво да очакваш и от какво да се пазиш. Ще се радвам, ако споделиш впоследствие какво ти е донесъл този транзит.

Съвпадът е във 2-ри дом (в който Плутон е заточен, нали?, но в Скорпион има достойнства?) , който се свързва с финанси и с притежания, нали? Главно се притеснявам заради датата, защото на 13-ти ще бъде изпитът ми, от който ще се решат много неща - дали ще запиша магистратура, дали ще остана да живея в София и още по-важното - къде ще остана в София. Предусещам, че е наистина важна дата, и коренните промени при мен ще се проявят в тази насока. Втори дом свързва ли се с нов дом (квартира/общежитие)? Ще споделя какво ще ми донесат 13-ти и 14-ти. :)

14-ти септември мина, а на тази дата беше и събеседването ми за магистратура, а не на 13-ти както мислех, че ще е. Съвпадът на транзитен Марс с Плутон във 2-ри дом в Скорпион ми донесе ужасно много напрежение, нерви, притеснения, нощувки за 5 дни на 3 различни места, умора, болки в гърба и във врата, разбира се, похарчих супер много пари за отрицателно време за отпечатване на снимки, за подготовка на портфолио и т.н.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

vall

• 26
« Отговор #43 -: Октомври 18, 2012, 09:56:11 pm »
А какво да кажем ние с такъв съвпад в натала и то в 7 дом?  :P
Около 27-28 ноември предстои съвпад на транзитни Марс и Плутон. При мен този съвпад на всичко отгоре е и на МС, макар и с по - голям орбис. Управител на МС ми е Юпитрер в 6 дом, съвпад с Луна. Добрата новина е, че аспекта между 2-та съвпада е тригон. To че няма да ме повишат, няма, но поне да не ме изгонят  ;D. Лошата новина от много дълго време е, че Плутон е в опозиция с наталната ми Венера в 4 дом, а сега като се лепне и Марса, нинам ... :(
And all I loved I loved alone.

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #44 -: Януари 21, 2013, 10:28:49 pm »
здравейте видях тази тема и реших да помоля за малко пове4е инфо понеже и на мен сега тр.Плутон ми е върху нат. Марс  в 1 дом
и се 4удя какво да о4аквам като в натала те са в квадратура Марс 1 дом към Плутон 10 дом..
ще бъда благодарна ако някои сподели мнение...

« Отговор #45 -: Януари 22, 2013, 07:04:47 am »
здравейте видях тази тема и реших да помоля за малко пове4е инфо понеже и на мен сега тр.Плутон ми е върху нат. Марс  в 1 доми се 4удя какво да о4аквам като в натала те са в квадратура Марс 1 дом към Плутон 10 дом..

имам го по натал- дава невероятна енергия и издържливост,това си е атомен реактор,с непрекъснат цикъл на действие и ти ще си така,докато трае транзита
силов спорт или бойни изкуства добре използват този вид енергия,ако марс упр.4- можеш и да зъдълбочиш знания във вид окултна наука,занимания у дома
дава добра регенерация,възтановителни сили при здраводловен проблем и психична енергия за въздействие ,но не злоупотребявай с нея
избягвай да се вкарваш в рискови начинания или масовки,много хора на едно място,предвид нат.каре,както и вечер да минаваш през запустели места
предпоставките за всякакъв вид насилие от нат. каре марс/плутон -избягвай носителите на подобна заплаха-криминално-акресивни  хора
същото се отнася и за  шефове, началници по 10 дом,попадала ли си на диктатори в работата :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #46 -: Януари 22, 2013, 09:45:31 am »
здравейте видях тази тема и реших да помоля за малко пове4е инфо понеже и на мен сега тр.Плутон ми е върху нат. Марс  в 1 доми се 4удя какво да о4аквам като в натала те са в квадратура Марс 1 дом към Плутон 10 дом..

имам го по натал- дава невероятна енергия и издържливост,това си е атомен реактор,с непрекъснат цикъл на действие и ти ще си така,докато трае транзита
силов спорт или бойни изкуства добре използват този вид енергия,ако марс упр.4- можеш и да зъдълбочиш знания във вид окултна наука,занимания у дома
дава добра регенерация,възтановителни сили при здраводловен проблем и психична енергия за въздействие ,но не злоупотребявай с нея
избягвай да се вкарваш в рискови начинания или масовки,много хора на едно място,предвид нат.каре,както и вечер да минаваш през запустели места
предпоставките за всякакъв вид насилие от нат. каре марс/плутон -избягвай носителите на подобна заплаха-криминално-акресивни  хора
същото се отнася и за  шефове, началници по 10 дом,попадала ли си на диктатори в работата :rolleyes:

uwi da popadala sym dori sega s edin biwsh rabotodatel se sydim za pari

« Отговор #47 -: Януари 23, 2013, 07:23:39 am »
следи диспозиторите на марс/козирог/ и плутон/предполагам във везни/- сатурн и везни,в кой дом.сапо натал и в  транзит,
там можеш да канализираш тази огромна енергия- градежно :mellow:за да работи за теб,а не срещу

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #48 -: Януари 23, 2013, 10:34:12 pm »
следи диспозиторите на марс/козирог/ и плутон/предполагам във везни/- сатурн и везни,в кой дом.сапо натал и в  транзит,
там можеш да канализираш тази огромна енергия- градежно :mellow:за да работи за теб,а не срещу
ами сатурн ми е в 8 дом по натал...
и да Плутон ми е в Везни по натал
а венера е в 3 дом по нат.
предстои и съвпад с тр. Херон до месец,
а тр.Юпитер ми влиза в 7 дом -  да видим колко е верно това за Аспекта на Пепеляшка
 в същото време тр.Сатурн  11 дом в съвпад с нат.Уран
тр.Сатурн в тригон с нат.Венера
 и тр.Плутон  1 дом в секстил с нат Венера 3 дом

« Отговор #49 -: Януари 24, 2013, 07:33:47 am »

мислих,че ще качиш карта, за да е по лесно  :mellow:
но по това ,което описваш социалният живот подобри ли се ,сатурн през уран в11 и юпитер в 7 ще ти донесат стойностни връзки и приятелства,който ще издържат проверката на времето,а по тригона сатурн-венера 1-10 и статуса в обществото,имиджа също,добро предложения за работа/кариера в периода имаш ли,можеш да промениш и посоката на реализация,нещо ново и различно  :mellow:

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #50 -: Януари 24, 2013, 09:34:11 pm »

мислих,че ще качиш карта, за да е по лесно  :mellow:
но по това ,което описваш социалният живот подобри ли се ,сатурн през уран в11 и юпитер в 7 ще ти донесат стойностни връзки и приятелства,който ще издържат проверката на времето,а по тригона сатурн-венера 1-10 и статуса в обществото,имиджа също,добро предложения за работа/кариера в периода имаш ли,можеш да промениш и посоката на реализация,нещо ново и различно  :mellow:
uwi nishto dobro do tozi moment
osven 4e  gadjeto me zarqza zaradi po mlada
nqmam nishto drugo
eto i kartata

« Отговор #51 -: Януари 27, 2013, 11:20:43 am »
помислих,че не я виждам,щото съм без очила,но и с тях пак не я виждам ;)

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #52 -: Януари 28, 2013, 04:58:36 pm »
помислих,че не я виждам,щото съм без очила,но и с тях пак не я виждам ;)

e dano taka e po dobre

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #53 -: Януари 28, 2013, 07:41:24 pm »
Направи я поне 80 кб.

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #54 -: Януари 28, 2013, 08:17:11 pm »
Направи я поне 80 кб.

сори ама преди я ка4вах от тел и нещо не се полу4аваше с размерите
дано сега се вижда