С малко закъснение се включвам в темата, но Сатурн ме побърка и се радвам, че ще напусне Везни.
При мен мина през 8-ми дом, а там имам стелиум. Все още се кипри върху Плутона ми, но вече така се обезчувствих от ретро движението му по стелиума, че само някоя смърт може да ме покърти.
В този период се редуваха всякакви странни събития - добри и лоши. Участвах в какви ли не щури инциденти по неволя. Бях се отказала да си гледам картата, защото ми настръхваше косата и не исках да знам. В засегнат стелиум са Меркурий, Венера, Слънце, Сатурн и Плутон, а Сатурн с всичките прави...любов по няколко пъти.

В резюме - имах любов, връзка, съжителстване на семейни начала, една акция на специалните части посред нощ в тогавашния ми дом, която беше голям шок за мен, разпадане на връзка, оставяне без доходи, нова работа, подновяване на старата връзка, отново съжителстване, търчане по дела и съдилища(заради акцията), шоково напускане на работа, проблеми с документи, любовен триъгълник(това не ми е много повод за гордост

), много отношения с...подземния свят(и това не ми е много повод за гордост), полиция, дознатели, убийство на човек от обкръжението ми.
В емоционален план беше много подтискащо. Не знам как го изтърпях това, на моменти се чувствах много заточена и изоставена, ужасно самотна, макар и сред хора. Струваше ми се, че има дни, в които ще полудея, толкова без основание се усещах зле емоционално, без видима причина. Много сънувах, по въпроса на Марая към друг потребител със Сатурн през 8-ми дом. Но сънищата ми бяха ужасяващи и завършващи с това как някой ме убива.

Имах и здравословни проблеми. И голяма отговорност към чужди пари също ми се стовари.
Имах и много хубави преживявания. Не мога да кажа, че е бил само и единствено лош период. Макар доста сътресения да имах. Направо си бяха 2 години постоянен тръс.

Доста нови за мен неща научих. Друг въпрос е дали ще са ми полезни напред в живота, но поне бяха нови. Имаше динамика, дори в разпадането на всичко.

Тези неща не ме плашеха, беше интересно - като изключим полицейските истории и убийството.
Но трудно преживях това неясно в появяването си усещане за самота и страдание. То е очевидно, че транзит на Сатурн през 8-ми дом го дава това страдание, но имаше мигове, в които трябваше да съм щастлива, уж имах всички фактори за щастие, а душата ме болеше, всичко вътре в мен ме болеше и носеше сълзи, без да ги желая и търя, без причина. Случвало ми се е да се будя нощем и да усещам, че сълзи капят от очите ми, а уж всичко ми е наред.
Много му се радвам, че ще напусне Везни и 8-ми дом. Макар да му предстоят квадратури към Асц и Луна в 7-ми дом. Но поне ще засегне само 2 точки, а не 5.
Как пък не дойде някоя готина и поглъщаща любов, та да ме възнесе в друго измерение.

Не съжалявам за трудностите, които ми постави - разпадането на всичко около мен ме направи с една идея по-уверена в собствените си качества, че мога да се справя и да се боря с живота и несгодите му. Вече не изпадам в такава паника, ако ми предстоят промени и неволята ме научи шоково да се адаптирам, а това на мен ми беше проблем.
Дано квадратурите към Луната и Асц не са така стресиращи. Вече се изморих от негативни емоции. Жадувам за спокойствие, мир и вътрешна тишина, поне мъничко. И за една спокооойна и нежна любов жадувам. Тези любовни многоъгълници ми изпиха силите.
Ах, и много се вълнувах от всякакви окултни неща, най-много от астрология, но доста интересни и непознати за мен знания се откриха. Друг е въпрос дали са ме пленили, но е факт, че имаше изживявания на....други нива, странни срещи със странни създания.