при мен мина през 5-и и 6-и.
с влизането му във Везни, излязох от унищожителна депресия (следствие от инатливите ми опити да подреждам живота си земно, отговорно, сдържано). при триъгълник с Уран(съуправител 9-и дом) започнах мечтаното образование (театър). получих първото високо признание за творчеството си, публикации от нищото... изобщо, в момента, в който ударих дъното и бях готова да се зачеркна(при квадрат с Марс), всичко тръгна стремглаво нагоре.
преживях заминаването на доста хора от живота ми (висше в чужбина / Венера - 9-и дом), постепенно и в мен се роди идеята за емиграция. всъщност темата за емиграцията беше навсякъде около мен, докато пропи в съществото ми.
в 6-ти - първа работа по специалността, привидно щрихиране на някакъв път, надежда, колкото да ме държи на куката и да не си събера багажа.
едни красиви квадрати със стелиума ми в 8-и и 9-и (Уран, Меркурий, Нептун, Сатурн; Слънце, Венера, Слънце, Венера, Слънце...:Д). не съумявам да отгледам взаимоотношенията си с новите хора, подновявам стари, постоянно играе ситото, удрям ли, удрям, докато не изпада всичкото брашно. никой не се задържа, но поне сублимирам всичката енергия в писане, та се получава много добре.