Здравей Гост

Ревизия на Сатурн

• 57 Отговора
  • 9167 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ревизия на Сатурн
« -: Август 16, 2012, 02:52:26 am »
Е...след малко повече от месец ще напусне везните... :mellow:
С какво ще запомните транзита през везни? В КОЙ ДОМ ОТ НАТАЛА ВИ транзитираше и какви аспекти правеше?
Какво инкасира Сатурн?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Ревизия на Сатурн
« Отговор #1 -: Август 16, 2012, 03:49:58 am »
Инкасира ми финансите /2-ри дом/ и то много сериозно ;D . У2 е Венера, та Сатурн и нея брутално засегна :( .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Август 16, 2012, 07:55:29 am »
През 8ми и 9ти беше транзита във Везни, ревизира ми отношенията с околните. Връзки никакви, проблеми и разправии, но се научих да бъда по-сдържана.

Мина през Плутон и Меркурий там.
« Последна редакция: Август 16, 2012, 09:05:29 am от Ronia »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #3 -: Август 16, 2012, 08:40:44 am »
Ще го запомня, с това, че срещнах любимия човек, след тежкото Сатурново завръщане/в 5 дом , в Дева/.Много положителен период за мен.Промених се доста и смея да твърдя в положителна посока! :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4 -: Август 16, 2012, 08:46:06 am »
При мен е през 5ти дом където са ми разположени марс ,наталния сатурн,плутон, и днес го гледам, че прави секстил с  нептун, но така или иначе през последната година и половина ми донес куп скандали у дома, тежка раздяла с любим човек . Много манипулации и измами лъснаха на бял свят,смяна на работата с  работа която не харесвам,а към момента ме остави и без работа , сега му предстои да влезе във 6ти дом където ми се намират луната и юпитер и направо не ми се мисли какво ме чака подпукал ми ги е планетките наред . Вече ми идва да крещя дано поне с домашните скандали да е приключил,че нямам сили и нерви вече.
« Последна редакция: Август 16, 2012, 08:58:01 am от elodiq »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5 -: Август 16, 2012, 09:48:51 am »
Сатурн премина през 3 и 4 дом с неблагоприятни аспекти и сега като си правя ретроспекция отчитам,че е действал ама точно по учебник и по транзити ,и по домове.През Скорпион ме чака съвпада му с Нептун (У9).,а в натала Сатурн е У7 . Като факт и пример -когато направи опозиция с Меркурий (10Д)-напуснах работа,после тежък период,а когато се разпадна опозицията -чак тогава започнах нова работа,по-добра от предишната.Та е вярно,че Сатурн чисти за по-добро.
« Последна редакция: Август 16, 2012, 10:06:14 am от zora »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #6 -: Август 16, 2012, 09:59:39 am »
При съвпада му с Луна (У1)  и Марс,претърпях операция, която се  канех да я направя от години- всичко мина успешно и вече този проблем не го мисля.В карти на мои познати Сатурн съвпад Слънце -едни от най-тежките периоди.Астрологията си работи перфектно,но в по-голямата част правим връзка между аспекти и събития едва след като са преминали самите събития.Говоря за лаици като мен.За професионалните астролози нещата са по-обозрими.Примери дал Господ.
« Последна редакция: Август 16, 2012, 10:23:47 am от zora »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #7 -: Август 16, 2012, 10:11:15 am »
При мен транзитираше в пети дом много важни уроци в ли4ен план , но не ми донесе и сериозна продължителна връзка.

« Отговор #8 -: Август 16, 2012, 10:45:37 am »
Транзитът е през 12 дом, където са Сатурн, Слънце и Плутон. Проявленията бяха различни - убийствен самоанализ, депресивни състояния, чувство на безнадеждност и ограничения, сякаш целият ми вътрешен свят се срина; излезе наяве скрито заболяване и други здравословни проблеми; загуба на хубава работа и финансов срив вследствие на фалит на фирмата; тайна любовна връзка с всичките негативи от подобна връзка; приятелите се пръснаха из чужбина, което доведе до самота и липса на социални контакти, а новите приятелства се оказаха фалшиви. Много тежък период - депресията и отчаянието ми бяха непознати досега, каквото и да ми се случва. Много се промених, за добро или зло, времето ще покаже. Но пък и започнах да се интерсувам от астрология.

« Отговор #9 -: Август 16, 2012, 12:30:57 pm »
при мен мина през 5-и и 6-и.
с влизането му във Везни, излязох от унищожителна депресия (следствие от инатливите ми опити да подреждам живота си земно, отговорно, сдържано). при триъгълник с Уран(съуправител 9-и дом) започнах мечтаното образование (театър). получих първото високо признание за творчеството си, публикации от нищото... изобщо, в момента, в който ударих дъното и бях готова да се зачеркна(при квадрат с Марс), всичко тръгна стремглаво нагоре.
преживях заминаването на доста хора от живота ми (висше в чужбина / Венера - 9-и дом), постепенно и в мен се роди идеята за емиграция. всъщност темата за емиграцията беше навсякъде около мен, докато пропи в съществото ми.
в 6-ти - първа работа по специалността, привидно щрихиране на някакъв път, надежда, колкото да ме държи на куката и да не си събера багажа.
едни красиви квадрати със стелиума ми в 8-и и 9-и (Уран, Меркурий, Нептун, Сатурн; Слънце, Венера, Слънце, Венера, Слънце...:Д). не съумявам да отгледам взаимоотношенията си с новите хора, подновявам стари, постоянно играе ситото, удрям ли, удрям, докато не изпада всичкото брашно. никой не се задържа, но поне сублимирам всичката енергия в писане, та се получава много добре.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #10 -: Август 16, 2012, 07:16:01 pm »
Сатурн ми показа кои хора нямат място в животът ми и то по един доста категоричен начин, въпреки твърдото ми упорство да съхраня тези отношения .
Благодарение на този транзит се научих да казвам "край" и да не се вкопчвам там където няма да намеря щастие и удовлетворение . Опозицията към Луната беше един от най-гадните ми моменти в живота до този момент, който с много усилия успях да преодолея . Въпреки крайната ми непримиримост, че нещата не се случват както аз искам и когато искам, в момента чувствам облекчение . "Чупих си главата с каска, поглавозамаях се и сега като съм без нея ми стига толкова" .

/тр.Сатурн през 7 и 8 дом, тригон Венера, опозиция Луна, квадрат Меркурий и Марс, опозиция Юпитер и завърша скоро с тригон към Слънце и АСЦ/ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #11 -: Август 16, 2012, 10:17:07 pm »
Интересно, за съвпада Сатурн/Слънце много различни трактовки изчетох, че ми предстои. От тотално негативни до силно обнадеждаващи... При мен е леко сложно, защото ще съвпадне и с Уран, а за този аспект навсякъде пише, че е много сложен заради коренно различната им природа... Та, от една страна очаквам Сатурн да се опита да обязди Слънцето и Уран и да внесе строга дисциплина, от друга обаче той ми е У на Асц и аз винаги съм си била дисциплинирана... Да, обичам щурите неща, но когато трябва да се свърши нещо, първо ще го свърша, после ще щурея... Та не знам какво ще ми донесе. За капак ще квадратира себе си в 7ми дом, което съвсем разваля супата.  :-\ И понеже и през 8ми, и през 9ти му бяха трудни транзитите, и ако и сега ме почва с лошото, вече не се виждам.  :unsure:

« Отговор #12 -: Август 16, 2012, 10:31:09 pm »
При мен Сатурн преминава през моя 8 дом и нямам търпение да влезе в Скорпион. Това е може би е най-трудния период в живота ми. В момента транзитни сатурн и марс са в съвпат с наталтата луна и незнам какво да очаквам-може би поредния тежък урок :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Август 16, 2012, 10:50:54 pm »
Не, съвпадът не е толкова зле.

« Отговор #14 -: Август 16, 2012, 11:08:20 pm »
Не, съвпадът не е толкова зле.
Чел съм, че съвпадът не е толкова зле, по скоро ме притеснява както се казва да не е въха на сладоледа, защото транзитни сатурт и марс прават кваратури с натално слънце и сатрн, но времето ще покаже.

« Отговор #15 -: Август 16, 2012, 11:47:10 pm »
При мен К10 е във Везни. Сатурн транзитира през 9 и 10 дом. В този период имах успехи в работата, разполагах с все повече средства и все повече харчех и не ми стигаха. Сатурн на два пъти направи опозиция с Луна и Венера - това не ми се отрази добре и имах известни ограничения, които не ми бяха приятни. Сега на излизане от Везни Сатурн направи точен съвпад с Марс на МЦ - все още няма събитие, очаквам да се случи, когато аспектът се разпадне и орбисът стане повече от 3 градуса.
От миналото лято досега много, много, много работих и това е основното за периода.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #16 -: Август 17, 2012, 10:25:14 am »
Аз не знам дали на Сатурн се дължи всичко,което става с мен обаче е някакъв ужас!
Като е тръгнало от 2004,че до днес.И какво ли още има да става???
Смених си работата,после напуснах,майка ми се разболя тежко и почина.Това от 2004 до 2006.
От 2009 до сега два пъти си смених местожителството,връзката ми се разпадна след продължителна агония.../най-странното е,че почти чувствам облекчение от това/
И за капак, след този кошмар ми разклати и здравето...
А,кажете ми сега кой път да хващам оттук нататък?!

« Отговор #17 -: Август 17, 2012, 10:40:00 am »
Защо ги ползвате тези противни карти на Клуб Астролоджи? Нищо не се вижда по тях.
Препоръка - по-лесно ще получиш отговор, ако построиш по-четлива карта. Например, в www.astro.com.

« Отговор #18 -: Август 17, 2012, 10:47:18 am »
Ако разбирах нещо от карти...
Надеждата ми е някой от вас да помогне!

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Август 17, 2012, 11:15:59 am »
... не са и коректни като изчисление.