Здравей Гост

Ревизия на Сатурн

• 57 Отговора
  • 9150 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ревизия на Сатурн
« Отговор #20 -: Август 17, 2012, 11:30:37 am »
В картите от клубастролоджи МС се изчислява погрешно, има нещо сбъркано в алгоритъма.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Август 17, 2012, 11:31:54 am »
Стана чудо  ;D - току що пуснах пост в тази тема и не го виждам.

Та да си го кажа пак: в картите от клубастролоджи МС-то е сбъркано, има някаква грешка в алгоритъма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Август 17, 2012, 11:33:39 am »
Стана чудо  ;D - току що пуснах пост в тази тема и не го виждам.

Та да си го кажа пак: в картите от клубастролоджи МС-то е сбъркано, има някаква грешка в алгоритъма.

А при мен от сутринта много бавно зарежда форума. :unsure:

« Отговор #23 -: Август 17, 2012, 11:34:23 am »
И при мен има проблеми със зареждането.
Лили, и аз не виждам предния ти пост в темата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Август 17, 2012, 11:37:42 am »
И при мен има проблеми със зареждането.

И при мен тая сутрин, по едно време изобщо не се отваряше сайтът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Август 17, 2012, 11:56:44 am »
Слагам картата на Марчела от астрокома. :blink:

« Отговор #26 -: Август 17, 2012, 12:02:32 pm »
Ох и сега какво?Нищо не разбирам... :blink:
Светнете ме малко!

« Отговор #27 -: Август 17, 2012, 12:08:01 pm »
По темата-как ти се отразява тр.Сатурн през 11дом?Имаш ли пречки и затруднения с приятелствата,с целите?Въобще с всичко свързано с 11дом. ;) Или Сатурн се е проявил със стабилност в тези сфери?

« Отговор #28 -: Август 17, 2012, 12:21:07 pm »
Не мисля,че има някаква стабилност някъде...Всичко се разпада

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #29 -: Август 17, 2012, 01:52:34 pm »
Моето МЦ си е на същото място и в картата на Clubastrology. Явно не е повсеместна грешка. Всъщност, разлики между двете карти няма с тази от Астрото.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #30 -: Август 17, 2012, 02:20:22 pm »
Транзитира 11  дом - квадрат Слънце и Юпитер, секстил Луна.

Работа с благодетели, награди, спечелени конкурси. Един от продуктите разработени от мен и колеги, ще бъде изложен за 1 година в Центъра на София в новата метро спирка, която ще експонира и социализира древните римски останки. Целият ни е екип е под 30 години, и общината го реши това, без дори да знаем (и невероятно, но ФАКТ - поискаха ни разрешението, и застанаха зад нас...). Сатурн - строителство, археологически разкопки, обекти от национално значение по егидата на държавата.

Докато специализирах в чужбина, моят екип разработи продукт, който бе избран да влезе в производство (продуктът е декоративен от глина - Сатурн). И учех в държава с планински релеф. 

Много поемане на отговорност, и необходимост да взимам крайни решения и да правя избор. Много работа и то реална, не висене в офис, но и много контакти създадох. Необходимост да съм изключително точна, ясна, категорична и коректна и разумна.

Даде ми и интимен приятел Слънчев Везни, с изгряващ Сатурн, за който пак много усилия полагам, пак ми се налага да съм изкл организирана, коректна и точна, защото Сатурн не търпи нерешителност и пилеене на енергия.

При майка ми Сатурн мина през Луна, Венера и Юпитер в съвпад, и проблеми и донесе с костите, с професията и с мен. Много тежко понася това, че вече не е млада и с едно нацупване не може да ни контролира в семейството всички (по Луна и особено Луна в съвпад с Юпитер) и професионално да получава това, което иска. Обаче ги осъзна нещата, стана по-смирена и разумна, по-вглъбена. Снощи за първи път от 2 години си купи рокля, и то доста секси рокля, но стилна, за нея си, само за нея, никакви професионални демонстрации и т.н. и никакви обяснения как е най-добрата майка на света и всичко правела за мен и брат ми. Все още иска да живее живота, който живеят 20 годишните, но разбра че няма как.   
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #31 -: Август 18, 2012, 08:01:43 am »
При мен Сатурн преминава през моя 8 дом и нямам търпение да влезе в Скорпион. Това е може би е най-трудния период в живота ми. В момента транзитни сатурн и марс са в съвпат с наталтата луна и незнам какво да очаквам-може би поредния тежък урок :-\

в саде сати си,ако беше жена можеше да родиш и да го отработиш с всеотдайни 24 ч.грижи ....
но ти можеш да помагаш на хора извън борда да се трансформират от разрушително към позитивно- градивен начин на живот, да помаш на хора изпаднали в безпомощно състояние с подкрепа,или съвет, грижовност към имащите нужда :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Август 18, 2012, 06:49:00 pm »
Транзитът е през 12 дом, където са Сатурн, Слънце и Плутон. Проявленията бяха различни - убийствен самоанализ, депресивни състояния, чувство на безнадеждност и ограничения, сякаш целият ми вътрешен свят се срина; излезе наяве скрито заболяване и други здравословни проблеми; загуба на хубава работа и финансов срив вследствие на фалит на фирмата; тайна любовна връзка с всичките негативи от подобна връзка; приятелите се пръснаха из чужбина, което доведе до самота и липса на социални контакти, а новите приятелства се оказаха фалшиви. Много тежък период - депресията и отчаянието ми бяха непознати досега, каквото и да ми се случва. Много се промених, за добро или зло, времето ще покаже. Но пък и започнах да се интерсувам от астрология.

Това е направо по учебник...
Съвпад Сатурн/Слънце/Плутон в натала...А какви аспекти има стелиума?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Август 18, 2012, 06:51:48 pm »
При мен Сатурн преминава през моя 8 дом и нямам търпение да влезе в Скорпион. Това е може би е най-трудния период в живота ми. В момента транзитни сатурн и марс са в съвпат с наталтата луна и незнам какво да очаквам-може би поредния тежък урок :-\

Има ли ограничения в сексуалната тематика?...Как стои въпроса с подкрепата от другите? А с финансите? Сънуваш и? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #34 -: Август 18, 2012, 07:39:02 pm »
Транзитът е през 12 дом, където са Сатурн, Слънце и Плутон. Проявленията бяха различни - убийствен самоанализ, депресивни състояния, чувство на безнадеждност и ограничения, сякаш целият ми вътрешен свят се срина; излезе наяве скрито заболяване и други здравословни проблеми; загуба на хубава работа и финансов срив вследствие на фалит на фирмата; тайна любовна връзка с всичките негативи от подобна връзка; приятелите се пръснаха из чужбина, което доведе до самота и липса на социални контакти, а новите приятелства се оказаха фалшиви. Много тежък период - депресията и отчаянието ми бяха непознати досега, каквото и да ми се случва. Много се промених, за добро или зло, времето ще покаже. Но пък и започнах да се интерсувам от астрология.

Това е направо по учебник...
Съвпад Сатурн/Слънце/Плутон в натала...А какви аспекти има стелиума?
Марая, съвпадът е на Слънце, Плутон и Лилит с Асцендент, а Сатурн е почти на К12. Аспектите към съвпада са секстил с Нептун и полуквадрат с Луна. С астрологията поне си обясних защо ми се случват някои неща. Бях започнала да си мисля, че полудявам.

« Отговор #35 -: Август 19, 2012, 08:05:17 pm »

Има ли ограничения в сексуалната тематика?...Как стои въпроса с подкрепата от другите? А с финансите? Сънуваш и? :rolleyes:
[/quote]

В сексоално отношиние много ограничения и лишения, но повечето провокирани от мойто поведение все едно подсъзнателно излъчвам някаква апатия, която другите усещат. Подкрепа получих и срищнах много стойностни хора, а в финансово отношиние има лек застой, но се търпи :blink:. Сънувам постоянно и то все объркани сънища и много силни усещания - на моменти даже ми трябва известно време да се съвзема.

« Отговор #36 -: Август 19, 2012, 08:11:15 pm »

в саде сати си,ако беше жена можеше да родиш и да го отработиш с всеотдайни 24 ч.грижи ....
но ти можеш да помагаш на хора извън борда да се трансформират от разрушително към позитивно- градивен начин на живот, да помаш на хора изпаднали в безпомощно състояние с подкрепа,или съвет, грижовност към имащите нужда :mellow:
Да помагам на хора в нужда е едно от малкото неща които ме правят щастлив и се надавям  да отработя този период помагайки на другите :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Август 20, 2012, 09:55:55 am »

В сексоално отношиние много ограничения и лишения, но повечето провокирани от мойто поведение все едно подсъзнателно излъчвам някаква апатия, която другите усещат. Подкрепа получих и срищнах много стойностни хора, а в финансово отношиние има лек застой, но се търпи :blink:. Сънувам постоянно и то все объркани сънища и много силни усещания - на моменти даже ми трябва известно време да се съвзема.
[/quote]

Благодаря за споделеното... :blink:

« Отговор #38 -: Август 20, 2012, 01:08:40 pm »
Везните ми се намират във втората половина на 1 дом и първата половина на 2 дом. Съвсем в началото на знака си имах доста проблеми със семейната половинка( не че си нямам по принцип,но тогава ми беше по-трудно). После направи съвпад с Уран(у6) на К2 и квадратура с Марса(у8).  При съвпада с Уран като че ли изведнъж ми се увеличиха ежедневните задължения плюс допълнителни грижи с детето и в един момент толкова се бях изнервила,че ми идваше  на всички около мен да им тегля по една.....(Сатурн е у5). В същия период при едно пътуване зимата съм Смолян,на завоите около Асеновград при едно изпреварване се подхлъзна колата и замалко да отидеме в дерето.Благодаря на Господ ,че се отървахме само с уплаха. Следват тригони към МЦ,Слънце и Мерка.  Отчитам събития по Меркурий: Започване на езиков курс,диети с разделно хранене,билки. До момента не се е отразил негативно на финансите,но в края на годината очаквам промени в работата и ще видим.Тогава ще е влезнал в Скорпион.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #39 -: Септември 10, 2012, 03:54:40 am »
С малко закъснение се включвам в темата, но Сатурн ме побърка и се радвам, че ще напусне Везни.
При мен мина през 8-ми дом, а там имам стелиум. Все още се кипри върху Плутона ми, но вече така се обезчувствих от ретро движението му по стелиума, че само някоя смърт може да ме покърти.
В този период се редуваха всякакви странни събития - добри и лоши. Участвах в какви ли не щури инциденти по неволя. Бях се отказала да си гледам картата, защото ми настръхваше косата и не исках да знам. В засегнат стелиум са Меркурий, Венера, Слънце, Сатурн и Плутон, а Сатурн с всичките прави...любов по няколко пъти.  :-[
В резюме - имах любов, връзка, съжителстване на семейни начала, една акция на специалните части посред нощ в тогавашния ми дом, която беше голям шок за мен, разпадане на връзка, оставяне без доходи, нова работа, подновяване на старата връзка, отново съжителстване, търчане по дела и съдилища(заради акцията), шоково напускане на работа, проблеми с документи, любовен триъгълник(това не ми е много повод за гордост :-[), много отношения с...подземния свят(и това не ми е много повод за гордост), полиция, дознатели, убийство на човек от обкръжението ми.
В емоционален план беше много подтискащо. Не знам как го изтърпях това, на моменти се чувствах много заточена и изоставена, ужасно самотна, макар и сред хора. Струваше ми се, че има дни, в които ще полудея, толкова без основание се усещах зле емоционално, без видима причина. Много сънувах, по въпроса на Марая към друг потребител със Сатурн през 8-ми дом. Но сънищата ми бяха ужасяващи и завършващи с това как някой ме убива.  :-[ Имах и здравословни проблеми. И голяма отговорност към чужди пари също ми се стовари.
Имах и много хубави преживявания. Не мога да кажа, че е бил само и единствено лош период. Макар доста сътресения да имах. Направо си бяха 2 години постоянен тръс.  ;D Доста нови за мен неща научих. Друг въпрос е дали ще са ми полезни напред в живота, но поне бяха нови. Имаше динамика, дори в разпадането на всичко.  ;D Тези неща не ме плашеха, беше интересно - като изключим полицейските истории и убийството.
Но трудно преживях това неясно в появяването си усещане за самота и страдание. То е очевидно, че транзит на Сатурн през 8-ми дом го дава това страдание, но имаше мигове, в които трябваше да съм щастлива, уж имах всички фактори за щастие, а душата ме болеше, всичко вътре в мен ме болеше и носеше сълзи, без да ги желая и търя, без причина. Случвало ми се е да се будя нощем и да усещам, че сълзи капят от очите ми, а уж всичко ми е наред.
Много му се радвам, че ще напусне Везни и 8-ми дом. Макар да му предстоят квадратури към Асц и Луна в 7-ми дом. Но поне ще засегне само 2 точки, а не 5.
Как пък не дойде някоя готина и поглъщаща любов, та да ме възнесе в друго измерение.  :-[
Не съжалявам за трудностите, които ми постави - разпадането на всичко около мен ме направи с една идея по-уверена в собствените си качества, че мога да се справя и да се боря с живота и несгодите му. Вече не изпадам в такава паника, ако ми предстоят промени и неволята ме научи шоково да се адаптирам, а това на мен ми беше проблем.
Дано квадратурите към Луната и Асц не са така стресиращи. Вече се изморих от негативни емоции. Жадувам за спокойствие, мир и вътрешна тишина, поне мъничко. И за една спокооойна и нежна любов жадувам. Тези любовни многоъгълници ми изпиха силите.  :-[
Ах, и много се вълнувах от всякакви окултни неща, най-много от астрология, но доста интересни и непознати за мен знания се откриха. Друг е въпрос дали са ме пленили, но е факт, че имаше изживявания на....други нива, странни срещи със странни създания.  :-[