Здравей Гост

Нодална ос съвпад АСЦ-ДСЦ

• 33 Отговора
  • 6614 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re: Нодална ос съвпад АСЦ-ДСЦ
« Отговор #20 -: Септември 05, 2012, 08:46:25 pm »
СЛВ е в първи дом, а аз се подготвям за развод - най-накрая, а ако все пак АЦ ми е Скорпион, то СЛВ  вече е близо до съвпада с Ац.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Септември 05, 2012, 09:05:51 pm »
СЛВ е в първи дом, а аз се подготвям за развод - най-накрая, а ако все пак АЦ ми е Скорпион, то СЛВ  вече е близо до съвпада с Ац.

Поне си избрала правилното време

« Отговор #22 -: Септември 06, 2012, 06:09:41 pm »
а тр.СЛВ в 3 дом,някой да сподели, пак са близко обкръжение, взаимоотношения,друг въздушен дом да направим разлика 7-3
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Септември 06, 2012, 06:28:51 pm »

Папи какво означава правилното време ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Септември 06, 2012, 07:43:34 pm »

Слв в 1-ви

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Септември 06, 2012, 08:28:49 pm »
Нодалната ос по партньорска ос означава, че затъмненията ще се случват тука - винаги оказва влияние върху партньорството. При мен имаше прекъсване на връзка при СЛВ в съвпад с асцендента ми в Стрелец. Овенът падна зад борда.  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #26 -: Септември 07, 2012, 10:31:55 am »

Разкажете повече за юлв съвп асц, доколкото ви се споделя де
Период ,в който иначе егоцентричната ми натура( имам Луна там), разбра ,че светът не се върти около нея и че всъщност самотата и изолацията са плашещи.
Ново гадже,запознанства с приятелския му кръг,нова работа,там доволно много хора,приятелите ми си бяха тук и вкъщи се прибирах само да спя.Много излизане,много контакти,много нещо.Някак си живеех чрез другите,което по принцип не харесвам ,радваше ме отношението на хората към мен- бях нужна и оценена.
При тр СВ през АЦ съм сложила край на първата си любов.В един момент ми се видяха много жертвите ,които правих за партньора,от рода на това,че за един ден с него се налагаше да пропътувам половин БГ,сменяйки три автобуса.Обичах го,но  бях като заблудена овца,която само дава,а получава трохички.Чуствах се някак използвана и предадена.
Коренно различни ситуации,но и двата транзита ми държаха влага година след случването им.
Интересна събитийност открих и когато са застанали на МЦ/ ИЦ,както и сегашното им положение на К6/ К 11.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Септември 07, 2012, 10:35:33 am »

Интересна събитийност открих и когато са застанали на МЦ/ ИЦ,както и сегашното им положение на К6/ К 11.

Ще споделиш ли за случките по 10/4, аз очаквам завръщане на възлите по тази ос след два месеца някъде.

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Септември 07, 2012, 10:38:44 am »
Мерси, мимс :)
А мен ме интересуват и проявите по... 5/11 или 6/12- не разбрах съвсем от поста ти

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #29 -: Септември 07, 2012, 05:35:38 pm »

надявам се, защото не обичам съдилищата и всичко, свързано с тях :blink:
от другата страна пък предстои съвпад на ЮЛВ  с Луната ми, каква ли карма имам да изкупувам още?

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Септември 07, 2012, 06:11:38 pm »
По-голяма сестра, майката, по-възрастна жена

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #31 -: Септември 13, 2012, 12:19:35 am »

Ще споделиш ли за случките по 10/4, аз очаквам завръщане на възлите по тази ос след два месеца някъде.
Пълна лудница в дома и семейството при ЮВ там,много проблеми и нерви с пребиваващи вкъщи уж роднини,въпреки голямата ми любов към домошарството,изобщо не ми се прибираше .Много спокоен и лежерен период в работата в същото време.
При ЮВ на К 12 в момента умишлено се дистанцирам от всякакво обкръжение,някакво време за равносметки  и борби със страховете ми е и неистово желание да съм на самотен остров,при К 6 е СВ- поредната работа,желана от мен и наложителна ,та малко да се социализирам и вляза в ритъм.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #32 -: Септември 13, 2012, 08:36:45 am »
Пълна лудница в дома и семейството при ЮВ там,много проблеми и нерви с пребиваващи вкъщи уж роднини,въпреки голямата ми любов към домошарството,изобщо не ми се прибираше .Много спокоен и лежерен период в работата в същото време.

Оле. Дано само сме здрави вкъщи. И да не ми се натрисат хора от миналото в 4ти. Работа сега нямам, тъй че единствено по-добре може да стане в това отношение. Мерси за споделеното.  :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2012, 11:14:36 pm »
Интересна тема  ;D - тези възли доста сработват и определят фона . Връщайки се назад забелязвам няколко попадения - СЛВ през АСЦ - прекъснах единствената си по-трайна връзка до този момент; при транзита през 12 май за почнах да се занимавам с астрология; когато ЮЛВ преминаваше през 5 дом имах доста откачена връзка с човек с който се познавахме от деца и прекъсна при преминаването на ЮЛВ през нат.Слънце; когато стъпи на К5 се запознах с друго момиче с което в последствие имах много бурна връзка, която прекъсна окончателно при преминаването на ЮЛВ през нат. Венера;преходът през 4 дом беше доста неприятен, свързан с изолация и прекратяване на много отношения, както и проблеми със семейството, които отшумяха след ингреса в Скорпион/Телец, който донесе със себе си една кратка лятна афера и сега акцентът е съсредоточен в/у образованието - СЛВ 9 дом, К9 в Скорпион, но след известно време ще навлезе в 8 дом и вероятно пак ще ме завлече на някъде ..  ;D . Допускам, че толкова осезателното им влияние в любовният ми живот се държи на фактът, че са по остта Овен-Везни 1-7 дом .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен