Всъщност сега обърнах внимание, че в момента прогресивният АС е в точен аспект с Нептун, т.е. имаме неколкократно подчертаване - прогр. АС в Риби, прогр. АС в квадрат с Нептун, прогр. Слънце и прогр. Марс в аспект с Нептун.
Така че по това време има голяма вероятност да срещнеш нептунов тип мъж или да изживееш нептунова връзка.
Гледала ли си вашия комбин/композит? Какви акценти има там, в кои знаци е оста АС/ДС?
Ти по натал си имаш Венера в Дева в квадрат с Нептун, така че сега (предвид прогресивната картина) може да е узрял моментът да се изживее (по-интензивно) тази тема в хороскопа, т.е. съдбата ти изпраща и подходящ обект, отговарящ на условията. Може да е красива приказка, но със сюрреалистичен привкус. :blink:
Така е, Нептун не само тук неколкократно е подчертан, ами и по солар, транзити и лунации е перманентно активиран някак. Не, не съм гледала комбин/композит, защото нямаме реална връзка. За мен е нау-трудно да разгадая наталния си Нептун. 11ти дом за мен е дом предимно на реалните награди, Нептун е доста хлъзгав, в същото време е У2, доста материалистична позиция. Не знам дали и този път ще изиграе ролята на материализатор.

Ама сега слънцето и уран в/у нептун са връх на секстил/тригон към меркурий у5 и юпитер-диспозитор на нептун
Има си засечки 
Така е. Юпитер и по транзити аспектира Нептун в момента... Не знам... Знам само, че съм много влюбена. С оттенък "минало", което не знам откъде дойде.

Освен това тригонът към Меркурий е към К9 и реално всичкото това случващо се е надалеч. Много надалеч с много неизвестни. Изобщо Нептун тази година е сигурно най-аспектираната планета в натала ми. Съответно, най-сложната за мен.
Дир Луна, която ми е У7, гледам че е кацнала на У8 и предвид интензитета на случващото се, извън всякаква логика, мисля и нея да я включа в уравнението. А Меркурий съм го следила по карти на предишни връзки и винаги е бил активиран някак, както и при раждането на сина ми. У5 играе по всички параграфи.
Не знам къде ще му излезе края, но имам ясна визия къде аз искам да излезе.