Здравей Гост

Приятелството - обзор.

• 159 Отговора
  • 20493 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Приятелството - обзор.
« Отговор #60 -: Септември 04, 2012, 06:47:19 pm »
Хората, които са участници във форума, поне могат да кажат правилни ли са ни анализите или не, иначе само на твоя преразказ ли да разчитам.  :P

То е като да разчиташ на твоите анализи за твои познати и приятелки, същата работа. :)

Ние не ги познаваме, остава да вярваме само на честната ти дума и адекватността на твоя преразказ. :)

А оня, който си надига дупето в различни посоки според посоката на вятъра, си заслужава и средата, и приятелите. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Септември 04, 2012, 06:48:20 pm »
Анабел,
Чакам да ми кажеш... :blink: ;)

Ще вляза сигурно по-късно или утре...

Моля Ви...не се джавкайте...ПРИЕМАЙТЕ СЕ , ОБИЧАЙТЕ СЕ...МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО!
САМО ТОВА Е НУЖНО...ДРУГОТО Е СУЕТА!

ОБИЧАМ ВИ!
:wub:

Е какъв е този прилив на емоция  :P ;) тази вечер, - точно когато Луната влезе в Телец.  :yahoo: :58:

Данните ти пратих... :blink:
Все още имам нет в колата... ;D

Моята религия е Суфизъм...И емоцията е по екзалтираната ми луна в точен секстил със Сатурн... ;D :P

Благодаря много, че си сподели даните с нас. Качвам картата.

Венера упр на 11 дом - във 2 дом, анаретен градус, земен знак (материални придобивки), но по-важното - съвпад
с Марс (екзалтиращ и управител на асц - щом управителя на асц е аспектиран от благотворна планета - подсигурен живот). Освен това има още един благотворен момент - Сатурн упр на Венера е в знака на екзалтация на Венера - Риби. Много силна връзка между планетите. Нептун прави тригон с Венера и е подчинен на Марс. Връзката - Венера - Марс - Сатурн - Нептун.

Никога няма да останеш без подкрепа и пари. И винаги ще надушваш правилните хора и "добрата среда" и ще се стремиш към тях. Имаш нюх за светлината и няма да се учудя ако любимия ти цвят е син - лилав, по Венера и Сатурн.

Е дам вярно е, че Луна екзалте много ще помага в целия ти живот.

Луната е в тригон с Уран... ;D Това също освен за други неща, за които наскоро говорихме в една друга тема :blink: ;)....е важно за приятелството...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #62 -: Септември 04, 2012, 06:49:36 pm »
Хората, които са участници във форума, поне могат да кажат правилни ли са ни анализите или не, иначе само на твоя преразказ ли да разчитам.  :P

То е като да разчиташ на твоите анализи за твои познати и приятелки, същата работа. :)

Ние не ги познаваме, остава да вярваме само на честната ти дума и адекватността на твоя преразказ. :)

А оня, който си надига дупето в различни посоки според посоката на вятъра, си заслужава и средата, и приятелите. :)

Лили, не виждам какъв ти е проблема - Марая се жертва, сложи карта, можеш да нализираш колкото си искаш.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #63 -: Септември 04, 2012, 06:50:34 pm »
Анабел,
Чакам да ми кажеш... :blink: ;)

Ще вляза сигурно по-късно или утре...

Моля Ви...не се джавкайте...ПРИЕМАЙТЕ СЕ , ОБИЧАЙТЕ СЕ...МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО!
САМО ТОВА Е НУЖНО...ДРУГОТО Е СУЕТА!

ОБИЧАМ ВИ!
:wub:

Е какъв е този прилив на емоция  :P ;) тази вечер, - точно когато Луната влезе в Телец.  :yahoo: :58:

Данните ти пратих... :blink:
Все още имам нет в колата... ;D

Моята религия е Суфизъм...И емоцията е по екзалтираната ми луна в точен секстил със Сатурн... ;D :P

Благодаря много, че си сподели даните с нас. Качвам картата.

Венера упр на 11 дом - във 2 дом, анаретен градус, земен знак (материални придобивки), но по-важното - съвпад
с Марс (екзалтиращ и управител на асц - щом управителя на асц е аспектиран от благотворна планета - подсигурен живот). Освен това има още един благотворен момент - Сатурн упр на Венера е в знака на екзалтация на Венера - Риби. Много силна връзка между планетите. Нептун прави тригон с Венера и е подчинен на Марс. Връзката - Венера - Марс - Сатурн - Нептун.

Никога няма да останеш без подкрепа и пари. И винаги ще надушваш правилните хора и "добрата среда" и ще се стремиш към тях. Имаш нюх за светлината и няма да се учудя ако любимия ти цвят е син - лилав, по Венера и Сатурн.

Е дам вярно е, че Луна екзалте много ще помага в целия ти живот.

Луната е в тригон с Уран... ;D Това също освен за други неща, за които наскоро говорихме в една друга тема :blink: ;)....е важно за приятелството...

И освен това е важно за обективния анализ, и да дава интелигентни приятели определено (резонанс).  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Септември 04, 2012, 06:51:09 pm »
Лили, не виждам какъв ти е проблема - Марая се жертва сложи карта, можеш да нализираш колкото си искаш.  ;)

Моят проблем е никакъв, все пак тази тема не съм я пуснала аз. :)

А за Марая какво да анализирам, тя ми е близка и ще съм пристрастна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #65 -: Септември 04, 2012, 06:51:43 pm »
Да-и на карти съм съгласна, и на лично присъстващи, после ако мога ще се включа

Лили, съгласна съм с всичко написано от теб
"интересът клати феса"

И по темата: имам секстил м/у венера у на асц и уран,
11-ти дом-лъв-слънце в 5-ти
Смятам се за много лоялен приятел
Не казвам, че лесно ме изтрайват :)
Кратки и развалени приятелства (освен с някоя и друга жена) нямам
Не използвам приятели, използвам познати и после връщам услугата при 1-ва възможност

*

Anabell

• 2022
« Отговор #66 -: Септември 04, 2012, 06:52:25 pm »
Лили, не виждам какъв ти е проблема - Марая се жертва сложи карта, можеш да нализираш колкото си искаш.  ;)

Ето тъкмо можеш да кажеш вярно ли е това, което пиша. Значи имаш поглед върху нещата в реалния живот.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Септември 04, 2012, 06:53:28 pm »
"интересът клати феса"

А кои Луни според теб най-умело олизват г-за според интереса? :)))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #68 -: Септември 04, 2012, 06:54:08 pm »
"интересът клати феса"

Е Лили, кой сега бяга от темата - по направление, което му изнася?  :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Септември 04, 2012, 06:54:41 pm »
За да е пълен анализа...Какви са приятелите и какво отношение има групата към мен /11-ти/ , както и аз към групата?

Ти си водеща (Марс е по-добре поставен) и ти ще изкарваш пари от тях - ще наложиш ценностната си система (Венера упр 11 в 2 дом). Освен това много силен 10 дом и 4 дом - вертикалната ос, дадено ти е да имаш достъп и до най-дълбоките колективни преживявания и до най светлите - средата на небето.

Освен това имаш голям земен тригон - мн мн благотворно. Да не забравяме, че Венера е един от упр на земните тригони.  ;)

С две думи в натала разчиташ ли , въздействието ....
Групата или приятелите в/у мен или обратното аз в/у групата -приятелите? Или двузначно? :rolleyes:
Мислиш ли, че съм добър приятел? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Септември 04, 2012, 06:57:40 pm »

;D :wub:

Дай по ведите...кажи 2 думи за тая накшатра  на Венера...,в колата имам нет я за сега де. Но батерията след половин час ...ще даде фира... ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Септември 04, 2012, 06:58:19 pm »
Ето тъкмо можеш да кажеш вярно ли е това, което пиша. Значи имаш поглед върху нещата в реалния живот.  ;)

Ти не ме ли четеш? Нали казвам, че към нея съм пристрастна, т.е. е възможно да не преценя обективно нещата.

Моето мнение за нейните приятелства ще е само един поглед, но дали това ще е ясен поглед или поглед през замъглено стъкло - не мога да кажа. И мога да изразя оценка само за онази част от нея, която тя е преценила, че трябва да бъде разкрита пред мен. С различните приятели можем да проявяваме различни страни от личността си - някои изпъкват по-силно, други отиват на по-заден план...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #72 -: Септември 04, 2012, 06:58:27 pm »
За да е пълен анализа...Какви са приятелите и какво отношение има групата към мен /11-ти/ , както и аз към групата?

Ти си водеща (Марс е по-добре поставен) и ти ще изкарваш пари от тях - ще наложиш ценностната си система (Венера упр 11 в 2 дом). Освен това много силен 10 дом и 4 дом - вертикалната ос, дадено ти е да имаш достъп и до най-дълбоките колективни преживявания и до най светлите - средата на небето.

Освен това имаш голям земен тригон - мн мн благотворно. Да не забравяме, че Венера е един от упр на земните тригони.  ;)

Групата или приятелите в/у мен или обратното аз в/у групата -приятелите? Или двузначно? :rolleyes:

можеш да приемеш и чуждо мнение (земята много ясно надушва кога нещо ще и полезно и кой ще е печеливш) ако усетиш, че ще е конструктивно. И ти помагаш когато се налага и когато отново подчертавам не ти хабят енергията за глупости (земята не позволява това). Можеш да бъдеш изключително вярна приятелка до гроб, ако те ценят (Венера във 2 дом) - би пропътувала и половината земя, ако някой ти е важен.
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 07:02:37 pm от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #73 -: Септември 04, 2012, 06:59:50 pm »

;D :wub:

Дай по ведите...кажи 2 думи за тая накшатра  на Венера...,в колата имам нет я за сега де. Но батерията след половин час ...ще даде фира... ;D :P

и аз така казвам - реален натал  ;D :P, реално всички натали, които качваш Лили са ти на познати, нали? Не виждам проблем да се включиш и тук при Марая. Разбира се ако желаеш, всичко тук е концерт пожелание.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Септември 04, 2012, 07:02:37 pm »
"интересът клати феса"

Не бягам, защото нямам интерес да доказвам каквито и да било тези в тази тема.... и в други.

Просто се забавлявам и изучавам народопсихологията.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #75 -: Септември 04, 2012, 07:02:57 pm »
"интересът клати феса"

Не бягам, защото нямам интерес да доказвам каквито и да било тези в тази тема.... и в други.

Просто се забавлявам и изучавам народопсихологията.  ;D

разбира се  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 04, 2012, 07:04:25 pm »

можеш да приемеш и чуждо мнение (земята много ясно надушва кога нещо ще и полезно и кой ще е печеливш) ако усетиш, че ще е конструктивно. И ти помагаш когато се налага и когато отново подчетвам не ти хабят енергията за глупости (земята не позволява това). Можеш да бъдеш изключително вярна приятелка до гроб, ако те ценят (Венера във 2 дом) - би пропътувала и половината земя, ако някой ти е важен.

Абсолютно вярно и точно! ТОВА Е МОЯТА ВИЗИЯ ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО ТАКА ГО ПРИЕМАМ...
РАЗПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ ПО ИНТЕРЕСИ... :blink: И ТОГАВА МЕ БОЛИ.
ЗА ЖАЛОСТ В ТОЗИ ФОРУМ САМО ЛИЛИ СЕ Е ДОКАЗАЛА И ЗА НЕЯ БИХ ПРОПЪТУВАЛА СВЕТА!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Септември 04, 2012, 07:07:10 pm »
РАЗПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ ПО ИНТЕРЕСИ...

Радвам се да го чуя! Защото много енергийни паразити се навъртат около теб... И друг път съм ти го казвала, знаеш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #78 -: Септември 04, 2012, 07:08:43 pm »

можеш да приемеш и чуждо мнение (земята много ясно надушва кога нещо ще и полезно и кой ще е печеливш) ако усетиш, че ще е конструктивно. И ти помагаш когато се налага и когато отново подчетвам не ти хабят енергията за глупости (земята не позволява това). Можеш да бъдеш изключително вярна приятелка до гроб, ако те ценят (Венера във 2 дом) - би пропътувала и половината земя, ако някой ти е важен.

Абсолютно вярно и точно! ТОВА Е МОЯТА ВИЗИЯ ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО ТАКА ГО ПРИЕМАМ...
РАЗПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ ПО ИНТЕРЕСИ... :blink: И ТОГАВА МЕ БОЛИ.
ЗА ЖАЛОСТ В ТОЗИ ФОРУМ САМО ЛИЛИ СЕ Е ДОКАЗАЛА И ЗА НЕЯ БИХ ПРОПЪТУВАЛА СВЕТА!

Козирогът и земята като цяло трудно приемат - отдават, понякога е тиранична (ако няма достатъчно вода в натала), но разпознаят ли нещо като ценно няма изпускане (особено ако е намесен 2 дом  :P).

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Септември 04, 2012, 07:10:05 pm »
РАЗПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ ПО ИНТЕРЕСИ...

Радвам се да го чуя! Защото много енергийни паразити се навъртат около теб... И друг път съм ти го казвала, знаеш.  :blink:

Това май е от накшатрата на Сатурн... ;D