Пр пълнолуние е било когато съм била горе-долу дете и ми е трудно да се върна назад с достатъчно бистър ум, за да преценя. Но периодът е белязан от загуба на родител и край на едно цяло съществуване. Тази година ми беше пр новолуние и това, което се случва е низ от "случайности". Първо се изреди цяла процесия от мъже, свързани с миналото ми, такива които в даден момент са били интерес за мен (Луна и Слънце и Меркурий участваха в пр новолуние, и тримата са У7 в натала). Някак имам усещането, че се реди пъзел, местят се много хора около мен, създават се контакти, други отпадат, появяват се някакви възможности, после обаче отпадат, доста е заредено, но без реална събитийност все още. Тъй като е в 11ти натален върху Нептун У2, а аз третирам 11ти по класическите принципи и за мен това е домът на "голямото щастие", където планетите се катерят към МЦто, а не слизат от него, очаквам нещо по 7ми дом да донесе много сериозен напредък. Междувременно и се влюбих в нептунов типаж. Това мисля да го реализирам, ако ще света да обърна. Нептун като У2 (материална насоченост) в 11ти на мен главно ми е помагал да материализирам мечтите си (тригони и с Юпитер У11 и Сатурн У1).