Мдаа...Имаме Венера в Дева - диспозитор Меркурий и субдиспозитор Сатурн. Или Венера търси и се изявява чрез Мерка и Сатурн...На куспидата на 9-ти имаме овен управител Марс...Венера по транзит е в 7-ми...наскоро е преминала през луната , предстои да стъпи в-у субдиспозитора...
Не знам колко си влюбена , но със сигурност знам , че не е като сезон това ти влюбване.... 
Меркурий е сигнификатор на писането , на контактите , а Венера е тук в неговия знак. Мисля, че тази си връзка ще я материализираш. А когато Марс кацне на к11 смятам , че ще имаш възможност за реална среща...
Аз започнах с едно писмо. Покана. Не за среща, а за бизнес. Тъй да се каже.

Дали ще го прочете и дали ще стигне до него, не знам, но винаги правя възможното, за да се материализират нещата. Много си права за влюбването... Вече съм голяма и мога да различвам залитанията си от нещо, което като се връщам назад всъщност е започнало преди три години точно по това време с поредица от мои действия. Има история. Зряло е дълго време. Ако срещата не дойде при мен, аз ще отида при срещата. Дори да е след една година. :blink: Макар, че на К11 Марс по-скоро ще стъпи... Благодаря ти за идеята, ще го проследя и ще докладвам.
Сега видях, че и за друго си права: преди две години същите тези Плутон и Нептун, У10, У2, са аспектирали заедно натален Меркурий, У5,8. Това е годината, в която документално започна развода ми, уговаряха се финансовите параметри и т.н, съответно чисто юридически се смени статуса ми, макар че до реалното излизане на документите мина много време. Същата есен на 2010 отивайки на ваканция със сина ми срещнах предишния обект на мислите си, абсолютно "случайно", но аз в случайности не вярвам. Тази дирекция явно работи, поне с Меркурий е проработила по учебник.
Транзитен Сатурн от 9-тия дом квадратира У7 Луната. Добре се връзва с факта, че разстоянието изглежда да е пречка към момента. Може би, когато се придвижи към МС, а транзитен Юпитер аспектира Луната, мечтите ше бъдат по-достижими.
За трети път я квадратира, най-вече майчински ми бяха емоционалните мъки. Надявам се вече да отпусне малко, защото точно на тази тематика не съм склонна да го уважавам Сатурна. Ще видим как ще се изяви и върху Слънцето.
А, как забравих и материализирания си екс съпруг. По каталог.