Здравей Гост

Предсказанието чрез различните техники

• 142 Отговора
  • 19286 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Предсказанието чрез различните техники
« Отговор #60 -: Септември 08, 2012, 04:05:35 pm »
06.12.2001г е сключен гражданския брак.... :P

Ако е в края на 2001, даша Марс/Слънце. Венера е до началото на 2001.  :-\

По-горе си посочила друга дата - 6.12.2000, а после същата, но през 2001.
За различни събития ли става въпрос или има някаква грешка?

По индийската нещата се навързват повече за 6.12.2000 г.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #61 -: Септември 08, 2012, 04:17:43 pm »
Вуте е в края на същата година. ;D Като го срещнах на път. Дойде да ме вземе един чужденец и Вуте беше в колата.

Така и предположих, макар че много се изкушавах да го туря в антардаша на Венера, която идва малко по-късно - от края на 1999 до 2001.

Но си помислих, че може да си се запознала с него сравнително скоро след смъртта на съпруга.
В основната ти карта (Раши) Венера/У7 е обградена от Марс и Сатурн - Марс е в 12 дом от нея, а Сатурн е във втори. Венера попада в Арудха лагна, но също така и в един знак с UL, отговаряща за брачните партьнори.

Тоест по Марс първо ти се отнема съпруг (12 дом от Венера/UL), а по Сатурн ти се дава нов съпруг (2 дом от Венера/UL).
Много интересно - при мен в Раши картата, Луната е в 12-ти дом от Марс. В период Марс/ Луна съм прекъснала дългогодишна връзка. Раху е втори от Венера и в махадаша на Раху сключих брак  :o
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Септември 08, 2012, 04:27:42 pm »
Не винаги работи буквално, зависи кой дом управлява и къде се намира съответната планета, спрямо която разглеждаме планетните периоди.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Септември 08, 2012, 04:28:07 pm »
Вуте е в края на същата година. ;D Като го срещнах на път. Дойде да ме вземе един чужденец и Вуте беше в колата.

Така и предположих, макар че много се изкушавах да го туря в антардаша на Венера, която идва малко по-късно - от края на 1999 до 2001.

Но си помислих, че може да си се запознала с него сравнително скоро след смъртта на съпруга.
В основната ти карта (Раши) Венера/У7 е обградена от Марс и Сатурн - Марс е в 12 дом от нея, а Сатурн е във втори. Венера попада в Арудха лагна, но също така и в един знак с UL, отговаряща за брачните партьнори.

Тоест по Марс първо ти се отнема съпруг (12 дом от Венера/UL), а по Сатурн ти се дава нов съпруг (2 дом от Венера/UL).

Дааа...
06.12.2001г е сключен гражданския брак.... :P

за коя дата говорим ?! 2000 или 2001 ??

2000 - започнах тежка съдебна битка...И знаете ли , продължи до 2010.
2001- сключих официално брак...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Септември 08, 2012, 04:32:50 pm »
Марайче, с Вуте кога прекъсвате отношения, кога се изнася окончателно от дома?

По даши се дава към края на 2009 - началото на 2010, когато сменяш антардаша - от Сатурн в Меркурий. И някак по ми се връзва естественият завършек да е дошъл към края на сатурновия период, дори ако в рамките на следващите няколко месеца или година е правил опити да поднови отношенията. Дори ако отношенията са продължили в рамките на антардаша на Меркурий (2010), те би трябвало да останат по-скоро формални.

2007-ма се разделихме...Но все още багажа му беше при мен. 2010 на 6.август ме обра...като станах сутринта и видях какво е направил...ОКОНЧАТЕЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО СЛОЖИХ КРАЙ ЗАВИНАГИ..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #65 -: Септември 08, 2012, 04:39:35 pm »
Цитат

значи при теб аспектите Меркурий / Юпитер вече са ясни. Освен това са в взаимна рецепция, ретро и в изгнание. Сатурн и отношението му към недвижима собственост, ок. Подчертаната активност по 2/8 - финанси, ясно. А Плутон/Слънце нямаше ли и друго проявление? нещо и 9-и дом ми се вижда активен за периода. Пътуване, учене, .. чужденец ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Септември 08, 2012, 04:43:23 pm »
Цитат

значи при теб аспектите Меркурий / Юпитер вече са ясни. Сатурн и отношението му към недвижима собственост, също. Подчертаната активност по 2/8 - финанси, ясно. А Плутон/Слънце нямаше ли и друго проявление? нещо и 9-и дом ми се вижда активен за периода. Пътуване, учене, .. чужденец ?

Много пътувания в чужбина...,ама много!
Всичките или почти трансокеански...
От 1991-1998г. работа само с чужденци......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Септември 08, 2012, 04:47:18 pm »

А беше ли свързана с голям материален интерес или права на собственост върху недв. имоти (реституционни, спор за общински имот)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #68 -: Септември 08, 2012, 04:51:56 pm »
Не винаги работи буквално, зависи кой дом управлява и къде се намира съответната планета, спрямо която разглеждаме планетните периоди.
Нали Марс е естествен сигнификатор на мъжете, а Венера на брака, за това го написах. В антардаша на Юпитер забременях, Юпитер ми управлява 2-ри и 11-ти и е в 11-ти. Аспектира 5-ти дом, но и самия Юпитер е сигнификатор на децата.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Септември 08, 2012, 04:53:58 pm »
Значи при теб работи и по естествена сигификация.

При Марая Венера е с доста специфичен статус - и У7, и в АЛ, и в УЛ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Септември 08, 2012, 04:55:12 pm »

А беше ли свързана с голям материален интерес или права на собственост върху недв. имоти (реституционни, спор за общински имот)?

Интереса не беше голям..,но имаше политически оттенък....

27.02.2012 започнах дела със сериозен материален интерес.... :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Септември 08, 2012, 04:59:31 pm »
Питах, защото по това време Сатурн е активен и се чудех какво общо има с предмета на спора. При теб Сатурн е много силен в Д1 - в мулатрикона и ъглов дом спрямо Лагна, при това аспектира едновременно двете светила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Септември 08, 2012, 05:09:12 pm »
Питах, защото по това време Сатурн е активен и се чудех какво общо има с предмета на спора. При теб Сатурн е много силен в Д1 - в мулатрикона и ъглов дом спрямо Лагна, при това аспектира едновременно двете светила.

Трифон казва, че това е най-силната планета в картата ми , а след него е Венера... :rolleyes:

Ти какво би казала по въпроса за Сатурн в моята карта...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Септември 08, 2012, 05:18:36 pm »
По принцип връзката между Сатурн и светилата не е особено благоприятен фактор, но зависи и от влиянието на Сатурн в картата - ако е силен и поставен благоприятно, това може да даде и някои предимства, като например талант на стратег, предпазливост, аналитичност, последователност, планиране.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #74 -: Септември 08, 2012, 05:38:48 pm »
Събитието от декември 2010 спечелването на протичилата се 10 години съдебни битка ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Септември 08, 2012, 05:52:13 pm »
Събитието от декември 2010 спечелването на протичилата се 10 години съдебни битка ли е?

Да.

« Отговор #76 -: Септември 08, 2012, 06:09:54 pm »
Моят непрофесионален опит за разтълкуване за събитието от декември 2010. Разбира се, след като вече разбрах какво е естеството на събитието. Но ние, които се учим, караме по обратния път засега. ;D
Махадаша на Раху. В раши е в 7-ми дом - има връзка към отношенията с другите, в навамша е в 9-ти дом - реализацията е свързана с делата по този дом, вкл. съдебни дела.
Антардашата е много силна - на Меркурий, който е изгорен от Слънцето в раши, функционален малефик, но е ретрограден и в дигбала. Меркурий е в един знак с Кету. Някъде бях чела, че когато планета без есенциални достойнства по знак е в един знак с Кету, Кету я подсилва. Меркурий е варготама спрямо раши, навамша и дашамша - и в трите варги попада в един и същ знак. В раши Меркурий има отношение към личността, но в навамша - към недвижимото имущество, семейството, радостта от живота. Меркурий е още по-силен в навамша, където е в съвпад с планета на трон (Марс в Скорпион) и ретрограден Юпитер. Двете планети са неутрално настроени към Меркурий, образуват помежду си раджа йога в кендра (ъглов) дом, което допълнително подсилва шансовете за успешна реализация на събития, свързани с тях, 4-ти дом и Меркурий. И не само. Да отбележим, че Меркурий управлява 11-тия дом на реализацията и придобивките в раши и в навамша.
Пратяантардаша на Венера. Тук не усещам много връзката, но Венера е в 3-ти дом, откъдето аспектира 9-ти и е в съвпад с най-чувствителната точка на дома (градуса на АС), т.е. аспектира най-чувствителната точка и на 9-тия дом.
Апропо, Юпитер също е в съвпад с най-чувствителната точка на 8-мия дом, в аспект с Марс (У1 и атмакарака в раши, йогакарака в навамша), функционален бенефик е при този АС в раши и е екзалтиран в 11-тия дом в Д10. Периодите на Юпитер би трябвало да се характеризират с обществени и професионални успехи, изразяващи се предимно в материални придобивки. Бизнес начинанията ти сигурно не са от типичните с Раху в 7-мия дом. Същото може да се каже и за образа на идеалния брачен партньор.
През декември 2006-та Сатурн е транзитирал през 11-тия дом (в раши Сатурн е в 4-ти) - реализация по въпроси, свързани с недвижимо имущество. Но Сатурн е функционален малефик, така че може би оттам идват трудностите и забавянето. Спрямо Луната Сатурн е транзитирал през 6-тия дом. Дали това не може да се тълкува като победа над врагове? Юпитер аспектира Сатурн в раши и в навамша - в крайна сметка happy end. Добре е, когато функционален бенефик изпраща подкрепа.

Правя уговорката, че горе функционален бенефик и малефик съм гледала само спрямо знака на АС, т.е. кои домове управляват. Нямам Парашара и пуснах в lagna.ru. Според тях Меркурий, Венера и Сатурн са функционални малефици, а Юпитер и светилата - бенефици. Марс е на кантар.

Не се смейте много, само ме поправяйте, моля. ;D

P.S. Лили, има ли специално име раджа йогата, когато съвпадът на кендра и кона управители е в кендра дом? Нещо ми се върти в главата махараджа йога (от маха - велик)?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #77 -: Септември 08, 2012, 06:14:12 pm »
Momi4eta pri preminavaneto mi na Jupiter prez Ascedenta 2001 zavinagi napusnah rodniq si grad .... izobshto s dosta promeni beshe svyrzan , spored progresiqta pak li mi se dava premestvane?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #78 -: Септември 08, 2012, 06:19:35 pm »
Юпитер кой дом ти управлява в натала
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #79 -: Септември 08, 2012, 06:21:52 pm »
Sedmi dom , struva mi se 4e shte e svyrzano s obvyrzvane?