Да, разглеждам я като прогресия на Асцендента.
Четох един материал за нея някъде и там се свързваше с една от еманациите на някакво върховно божество (не помня името му), т.е. там, където "стъпва", има материално проявление.
Обективната страна на нещата това са събитията, които ни спохождат в материалния свят, а не това, което ние мислим и очакваме.
В аспект към Сатурн в 10 дом в Д1 ми донесе промяна в професионален план, започване на нова работа - просто бях поставена в обстоятелства, при които нямаше как да откажа. Докато вътрешното ми усещане бе да отхвърля предложението, бях обзета от несигурност и съмнение, не се чувствах готова да взема решение за напускане на първата работа. Е, то вече натам са тръгнали нещата - едномесечната ми неплатена отпуска се удължава до края на септемри, а може би и по-нататък.

Това е обективната истина, която трябваше да посрещна. Очакванията нямат нищо общо. И предложението дойде тъкмо навреме, оцених го впоследствие и разбрах защо така е трябвало да стане - не след дълго ми сервираха изненада на първата работа, беше уникална синхроничност.