Здравей Гост

Предсказанието чрез различните техники

• 142 Отговора
  • 19339 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Предсказанието чрез различните техники
« Отговор #120 -: Септември 09, 2012, 03:05:01 pm »
Всъщност втората карта е прогресивната (без натал) с наложени транзити. Ще ги погледна сега.

« Отговор #121 -: Септември 09, 2012, 03:05:40 pm »
Втората карта е на прогресиите,без натал,+транзитите към момента на прогресията  :blink: Akruks,направила съм ги за 14.11.2012 Към момента не съм бременна,но дотогава знам ли? ;D Не че не ми се иска още едно дете  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #122 -: Септември 09, 2012, 03:16:51 pm »
Aз виждам единствено опозиция с натална Венера в 11ти, тронова, У11, У4. Затъмнението се случва в 5ти.
По същото време тр Венера е също тронова във Везни в 4ти дом, опозиция на Хирон в 10ти и тригон на Марс в 8ми.
На мен това цялото нещо ми прилича на задвижване единствено на наталния квадрат Венера/Марс, тоест може да се влюбиш сериозно. И доста изненадващо. Обаче като гледам, че и дваамата управители на 5ти транзитират 6ти по това време, може и да е бременност наистина.

На мен затъмнението ми е върху СЛВ то в 10ти... Тригон нат Луна в 7ми, секстил нат Венера в 8ми... Не смея да си мисля какво още ще ме застигне по 7ми и 8ми, ще задвижи и пр и соларен квадрат Луна/Венера, при това огледален аспект.  :-[ С тоя съвпад върху СЛВто... не изглежда да е ежедневно.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #123 -: Септември 09, 2012, 03:23:57 pm »
Д-60 изисква изключително точна ректификация, там и секундите имат значение. Малцина са астролозите, които са в състояние да направят такава.

Мула даша може да се разгледа в раши и навамша - двете карти показват къде ще се материализира минала карма, когато моментът е узрял. Д60 работи в духовен план, не толкова в материален.

За имотни дела и придобивки се гледа Д4, няма нужда да ги търсим в духовния свят.  :blink:

Интересното е, че започнах да изучавам Джйотиш в момента, в който преминах в МД на Юпитер по Мула даша. Преди това проявявах интерес, но не успявах да "смеля" материята, нямах нужната за това настройка на ума.

От 2003 до 2008 бях в МД на Марс и тогава изживявах много интензивна интимна връзка. Към края на марсовата даша започнах постепенно да губя интерес и в началото на юпитеровата връзката приключи. В моята карта Марс и Юпитер са сигнификатори на партньора. В Д9 Марс има отношение към 7 дом, а Юпитер е в съвпад с Меркурий в 10ти.
Сега, като разгледах Мула даша в раши и навамша, нещата се припокриват и са наистина очевидни. В навамша Венера управлява 3-ти и 8-ми дом - смърт на близки, трансформация.
Меркурий в навамша управлява 4-ти и 7-ми, в раши - 5-ти и 8-ми - в този период срещнах съпруга ми, омъжих се и забременях.
Само не мога да разбера, как планета йогакарака ( каквато е Венера за АСЦ Водолей ), може да доведе до толкова зловредни резултати по време на нейния период. Дали за Мула даша, навамша картата е по-показателна?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #124 -: Септември 09, 2012, 03:47:16 pm »
Луната ти е У7 в 7д, Слънцето също е сред господарите на 7д, а затъмнението е близо до Мц и оказва влияние над година, на тр. Слв предстои съвпад с наталния- нещо съдбовно ще е, свързано с партнюорство, брак, Юпитер близнаци в 5д -изобилие на любов, деца 
Така, аз днес като щъркел минавам с бебетата  ;D

Ох, чул те Господ, че с тия новолуния (и прогресивното в това число), все по 7ми дом управителите, все си чакам. Дано!  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Септември 09, 2012, 05:24:45 pm »
За имотни дела и придобивки се гледа Д4, няма нужда да ги търсим в духовния свят.  :blink:

И...,това до 2014-та ли? :'( или средата на август 2013-та :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Септември 09, 2012, 05:31:54 pm »
И моите мъки до средата на 2013 ще да са, тогава излизам от антардаша на Венера. При мен Венера е много силна и със специален статус в раши и навамша, но не определям периода й като сполучлив. И все пак и някои положителни моменти следва да се отчетат - малко понадигнах глава и излязох от сянката, след като преминах от АД Кету във Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Септември 09, 2012, 05:35:37 pm »
И моите мъки до средата на 2013 ще да са, тогава излизам от антардаша на Венера. При мен Венера е много силна и със специален статус в раши и навамша, но не определям периода й като сполучлив. И все пак и някои положителни моменти следва да се отчетат - малко понадигнах глава и излязох от сянката, след като преминах от АД Кету във Венера.

Искаш да кажеш , че още ще пътувам духовно... ;D до 2013-та :rolleyes:...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Септември 09, 2012, 05:42:08 pm »
Кету на какво е сигнификатор? Доколкото знам, не е на пари и коли. :)

Но от този период /при други благоприятни предпоставки/ понякога излизаш като прероден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Септември 09, 2012, 05:48:42 pm »
Кету на какво е сигнификатор? Доколкото знам, не е на пари и коли. :)

Но от този период /при други благоприятни предпоставки/ понякога излизаш като прероден.

Имотните дела ме интересуват... :rolleyes: :'(

Това ли гледам за Д4...-построих я с друга програма....

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Септември 09, 2012, 05:50:32 pm »
Кету е МОКША...Означава ли освобождаване от всичко? ;D

Да не казвам другата дума....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Септември 09, 2012, 05:58:58 pm »
Освобождаване от ненужни "товари", за да можем да продължим пътя си напред.
Тоест всичко, което ни тежи и пречи, задушава и ограничава, спъва по-нататъшното ни развитие, може да си отиде по време на този период.

От друга страна, това не означава, че през този период взаимодействието ни със заобикалящия свят е спряло. Може би просто ни е дадено време да "спрем", за да могат да "отлежат" истински важните за нас неща, след което продължаваме нататък, с по-ясно осъзнаване на това, което ни е нужно.

Иначе е ясно, че на повечето хора им се ще да прескочат неблагоприятните периоди и да останат само във Венера и Юпитер, но за съжаление космическият ред и последователността на планетните периоди нямат нищо общо с нашите очаквания.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Септември 09, 2012, 06:04:38 pm »
А кое в западната астрология подсказва за освобождаването? :rolleyes:
Май ще се окаже , че сидералните карти са по-работещи от тропическите.... :-\

Поставих Д4 в преден пост...Интересно , че в тази програма АСЦ ми излиза във везни..,а в нашата е скорпион. Следвам само южната школа.

« Отговор #133 -: Септември 09, 2012, 08:04:41 pm »
Благодаря ви,момичета,много хубави прогнози сте ми направили  :blink: Но мен ми прави впечатление квадрата на пр.Асц/Дсц. с пр.Слънце и Новолунието,а и градуса на нат.Асц.е в орбиса на тр.Слънце/Луна.Нат.Марс е на 2* и нещо от пр.Дсц,но май е твърде далеч;пр.Слънце вече подмина Венерата ми с 1*и нещо.Освен това пр.Меркурий/Луна са в опозиция на нат.Нептун и секстил с пр.Юпитер,а транзитен Юпитер върху им.Като гледам транзитите,квадратура тр.Слънце/Луна и възлите към нат.Марс;тр.Плутон(май за последен път) в квадрат с наталното си положение;тр.Уран точно на МЦ,а тр.Сатурн в куинкокс.Нещо не ми се види много розово положението  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Септември 10, 2012, 10:09:05 am »
Нараяна даша не отразява ли обективната страна на нещата? Т.е онова което се случва - обективното.. :rolleyes:
Прилича ми на прогресия на асц.... :rolleyes: в западната... :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Септември 10, 2012, 10:24:21 am »
Да, разглеждам я като прогресия на Асцендента.

Четох един материал за нея някъде и там се свързваше с една от еманациите на някакво върховно божество (не помня името му), т.е. там, където "стъпва", има материално проявление.

Обективната страна на нещата това са събитията, които ни спохождат в материалния свят, а не това, което ние мислим и очакваме.

В аспект към Сатурн в 10 дом в Д1 ми донесе промяна в професионален план, започване на нова работа - просто бях поставена в обстоятелства, при които нямаше как да откажа. Докато вътрешното ми усещане бе да отхвърля предложението, бях обзета от несигурност и съмнение, не се чувствах готова да взема решение за напускане на първата работа. Е, то вече натам са тръгнали нещата - едномесечната ми неплатена отпуска се удължава до края на септемри, а може би и по-нататък.  ;D Това е обективната истина, която трябваше да посрещна. Очакванията нямат нищо общо. И предложението дойде тъкмо навреме, оцених го впоследствие и разбрах защо така е трябвало да стане - не след дълго ми сервираха изненада на първата работа, беше уникална синхроничност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Септември 10, 2012, 10:36:34 am »
А ако сложа за АСЦ в нараяна даша управителя на периода... :-[ /само не ми се смей/ :-[...дали няма да получа повече инфо..

В момента по нараяна даша съм везни...Управител Венера , а това е и 12-ти дом в раши... :-\...Ако символично поставя Венера на АСЦ ...то Везни отиват в 11-ти... :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #137 -: Септември 11, 2012, 12:23:41 pm »
Ще ме извините, но заглавието на темата може да остави впечатление в някой случайно четящ, че тук се обсъждат гледане на боб, леща и подобни похвати.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #138 -: Септември 11, 2012, 01:02:59 pm »
Ще ме извините, но заглавието на темата може да остави впечатление в някой случайно четящ, че тук се обсъждат гледане на боб, леща и подобни похвати.  ;D

:haha: абсолютно  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #139 -: Септември 11, 2012, 01:44:14 pm »

;D