Здравей Гост

Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г

• 133 Отговора
  • 21716 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« -: Септември 18, 2012, 10:20:23 pm »
На 14 ноември 2012 г в 00.10ч., имаме пълно слънчево затъмнение в знака скорпион. Градуси -21.58

При мен най-точния аспект е опозиция с луна и марс.Попада в 4ти дом.Орбис 2-3 гр.
Луната  е У 12,а марс У 10.

Имам странното усещане,че ще имам събитие с майка си.
Преди време бе споменала,че един ден ще се оттегли в старчески дом.
И ще направи нещо с апартамента, в който е живяла 45 години,а аз живях там допреди 6.Родният ми дом.
Или ще го продаде или ще го даде подн наем ,за да си плаща престоя в старческия дом.-това е мое усещане/не го знам от нея/. Не поддържаме връзка от юни т.г.

Това е мое предположение,усещане или интуиция.

Ако подобно нещо не се случи като събитие,тогава може би ще очаквам действие свързано с моето създадено семейство или работата/кариера.

Серията сарос е 15 северна.
В книгата на Брейди,се споменават хубави неща.

Равносметката ми от миналото частично през май месец-близнаци.
При мен се случи в точен съвпад сатурн в 11 дом,опозиция нептун.
Събитие ,което мога да отчета: Скъсване и голямо разочарование от 2 възрастни/мъже/ мои приятели.
Преди наричах приятели,вече не са.

Разкажете,вие какво предполагате,свързано с вашите карти :blink:

« Последна редакция: Септември 20, 2012, 07:28:19 pm от Milkyway »

*

ini

• **
  • 597
Re: Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« Отговор #1 -: Септември 18, 2012, 11:16:31 pm »
Много интересно, при мен ще попадне върху съвпада ми Слънце/Сатурн в 3 дом (Слънцето е У12, Сатурн У5) , най-точния аспект ще е секстил към марс в 5 дом У9,8, Предполагам ще се отрази на обучението ми по астрология :)..от друга страна нали слънце и марс при жената отговарят за типа мъж, който търси и с тази намеса на 5 дом, незнам как да го тълкувам.. :).....ще кажа ако се случи нещо интересно :D

« Отговор #2 -: Септември 19, 2012, 05:39:48 am »
Попада в 4дом в натала ми,опозиция Слънцето-У1,квадратури АЦ и ДЦ,куинконси с Марс и Венера.Какво да очаквам,освен конфликти и проблеми вкъщи? :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3 -: Септември 19, 2012, 06:15:06 am »
При мен затъмнението попада в 8-ми дом, в почти точен съвпад с Марс и опозиция към Слънцето във 2-ри. Марс е съуправител на АСЦ-та, а Слънцето е У6. Дано не доведе до някакви инциденти или проблеми със здравето  :unsure: Иначе ми предстоят дела свързани с наследство, може и в този аспект да се прояви  :-\ Дали затъмнение в 8-ми дом може да е индикация за предстояща бременност?  :rolleyes:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Септември 19, 2012, 06:22:39 am »
Може и да е бременност.
Може и имотни наследствени дела.

Акрукс,ти винаги си била много мила.
Няма морал,който да ме накара ,да и простя.Няма го нейния морал,да причини толкова злини в живота си.
Това е мойто предположение,щом засяга луната ми и то в опозиция.
Но може и друга да е проявата на това затъмнение...не знам.
 А квадрата с нептутн ,как съм го видяла.... ;D може да съм се объркала..
Но наистина е зле ,че съвпада с алгол ,южния възел.В моята карта точно луната и марса съвпадат с алгол :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5 -: Септември 19, 2012, 07:46:41 am »
Благодаря, Милки  :blink:
При теб наистина може да има събития свързани с майка ти, според мен. Щом Луната е У12, може и да се оттегли в старчески дом, но може и на теб да ти се наложи да полагаш грижи за нея.
По отношение на кариерата, има ли вероятност за работа от вкъщи?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Септември 19, 2012, 08:16:21 am »
Благодаря, Милки  :blink:
При теб наистина може да има събития свързани с майка ти, според мен. Щом Луната е У12, може и да се оттегли в старчески дом, но може и на теб да ти се наложи да полагаш грижи за нея.
По отношение на кариерата, има ли вероятност за работа от вкъщи?
Мерси Таня :blink:
Надали ще я гледам аз....няма такъв вариант.
Не ,за кариерата няма начин да работя от вкъщи... :-\работя си в държавно учреждение.
А нещо друго като вариант? Нещо тайно,все пак луната ми е в съвпад с марс :-\ И затъмнението ги аспектира в опозиция.

Нещо свързано с дирекциите също да ви споделя.
Дирекционните луна и марс са ми на к12.

« Отговор #7 -: Септември 19, 2012, 10:16:57 am »
6-ти дом, на 4 градуса от Плутон (у6). секстил Сатурн(у8/9) и Слънце(у4/3), квадрат СЛВ (10д)
3-9, 4-10. записвам си, ще се тълкувам по-нататък.

//14-ти е рожденият ден на татко, годишнина. майка ми е на (фиктивно) доизживяване в нашето семейство. искрено се надявам да не се налага да избирам между двамата точно тогава, но предвид егоизма, менталната и емоционална лабилност на първата, кой знае.

edit:
*Слънцето само преди 3 дни ще е срещнало Плутона ми(у6)
*Венера(у12/5/6) тъкмо ще прекрачи в 6-ия ми дом, сключвайки секстил с Марс (7д, у11/12), отминавайки квадрат със Сатурн и вървяща към Слънцето
« Последна редакция: Ноември 01, 2012, 01:50:18 pm от rumpelshtilchen »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #8 -: Септември 19, 2012, 01:10:19 pm »
Върху СЛВто ми, точно. На 5 градуса от МЦто, в 10ти дом, тригон нат Луна в 7ми, тр СЛВ се връща в наталната си позиция... Ако и тогава не грабна джакпота по мъжка линия, вече не знам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Септември 19, 2012, 03:07:46 pm »
За мен това затъмнение е много притеснително и изнервящо.

При мен е върху У4 във втори дом. У4 участва в тао със Сатурн и Слънце (в 11 и 5) и е в квадрат с У5, СЛВ и У6 и 7. Венера като мой У1, 12 и 8 ще ми е точно върху Плутон, а затъмнението ще ми е и върху дир. Плутон.

При синът ми картинката е плачевна - пада се точно върху Луната му в 4ти. Тя участва в кръст, като опозира Марс и Квадратира Сатурн и Нептун. Луната е на 13 гр. в Скорпион.

И при двама ни е засегнат 4 дом или негов управител, а при него и Луната дори. Като капак, Слънцето ще активира картата от затъмнението в продължение на следващите почти 9 месеца, докато се изреди над всяка от участващите в кръста планети, поредно: Нептун(ДС, У8), Марс(10, У9, съуправител на У4), Сатурн(1, У5).

Отбележете, че Меркурий е ретрограден през този период - събитията може да се забавят.

Някой има ли идея за събитие по 4ти - там се върти и в картите на родителите ми, около К4, а при майка ми ще е в квадрат с Хирон? Паникьосала съм се и ще съм благодарна на всяко мнение. Скорпионските Луни да се включат - има ли някой със съвпад в 4 дом?
« Последна редакция: Ноември 01, 2012, 01:44:10 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Септември 19, 2012, 03:36:52 pm »
Както виждаш и при мен не розово положението. И при мен е в 4ти :-[
Ако не даде събитие с майката,може да е преместване или аз пък може да се разделя с "мъжа ми".При нас нещата не са добри,много зле стават напоследък.
Не знам на къде ще избие всичко :( Колко е тъжно всичко това.....

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Септември 19, 2012, 05:07:12 pm »
Яя, цикълът сарос май е 18 години и някой ден. Ако си по-голяма от това можеш да видиш предишния път кога се е паднало и да се опиташ да си спомниш какво се е случило. Поне така си мисля-нали е цикъл

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Септември 19, 2012, 08:19:15 pm »
Яя, цикълът сарос май е 18 години и някой ден. Ако си по-голяма от това можеш да видиш предишния път кога се е паднало и да се опиташ да си спомниш какво се е случило. Поне така си мисля-нали е цикъл

Здрасти, Папи, гледах го още преди месец почти. Нищо особено, била съм на 13г в нова гимназия, с проблеми по математика  ;D тогава и Плутон е бил в кюпа. Сега проблемът ми е малкия, а при него нямам практика   :( а картата му е силна, но и тежка.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Септември 19, 2012, 08:29:19 pm »
Зрасти, яя, :) разбирам какво ти е-виж какво управлява луната
При моето поне така работят тежките транзити
И го дръж колкото можеш по-близо до теб-аз така правя като ми е най-притеснено
Те домашните ми се смеят, ама поне аз съм по-спокойна

Това, което прочетох, е, че в миналото така са гадаели за съдбата на царя, в случая-май и на царицата :), така че стой кротко-без рискове-другото-Божа работа

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Септември 19, 2012, 08:32:32 pm »
Папи, това и ще направя - няма да ходи на градина, инструктирала съм майка ми да не мърдат от вкъщи няколко дни, но това няма да ми реши проблема - картата ще е активна почти година. Луната управлява 11 дом - аз да не го събирам с хора ли....
Всеки ми отговаря като теб, направо съм се шашнала, че наистина нещо ще се случи и хорлата не искат да ми го кажат!  :'(

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Септември 19, 2012, 08:55:58 pm »
Еее стига сега.
Нищо няма да се случи......
НИЩО!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #16 -: Септември 19, 2012, 09:03:51 pm »
Еее стига сега.
Нищо няма да се случи......
НИЩО!

а, дано....

А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #17 -: Септември 19, 2012, 09:05:52 pm »
Папи, това и ще направя - няма да ходи на градина, инструктирала съм майка ми да не мърдат от вкъщи няколко дни, но това няма да ми реши проблема - картата ще е активна почти година. Луната управлява 11 дом - аз да не го събирам с хора ли....
Всеки ми отговаря като теб, направо съм се шашнала, че наистина нещо ще се случи и хорлата не искат да ми го кажат!  :'(

може пък жилището да смените ... ; другия вариант, при сина ти, почти сигурно, е че затъмнението ще засегне майка му т.е. теб :) тъй че спокойно, не знам защо очакваш някакви страхотии..  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Септември 19, 2012, 09:09:08 pm »
Yaya, притесненията ти могат да се окажат напразни - предстоящото слънчево затъмнение се пада в знака на Луната на сина ти, но мисля, че попада в следващата накшатра, така че много е вероятно да не го засегне директно.
В края на ноември има и лунно затъмнение - в 6 гр. Близнаци/Стрелец, виж какво има синът ти около тези градуси в подвижния кръст. В кой знак и градус е Асцендентът на малкия?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Септември 19, 2012, 09:39:19 pm »
Yaya, притесненията ти могат да се окажат напразни - предстоящото слънчево затъмнение се пада в знака на Луната на сина ти, но мисля, че попада в следващата накшатра, така че много е вероятно да не го засегне директно.
В края на ноември има и лунно затъмнение - в 6 гр. Близнаци/Стрелец, виж какво има синът ти около тези градуси в подвижния кръст. В кой знак и градус е Асцендентът на малкия?

Върху У8 му е, Лили. Ще се радвам на тълкуване, различно от моето  :-X
Грейс, жилище няма как да сменим, ако не сменим града, а нямаме много показания за това. Аз съм на нова работа вече, не търся сега  :-\

А Шопенхауер