За мен това затъмнение е много притеснително и изнервящо.
При мен е върху У4 във втори дом. У4 участва в тао със Сатурн и Слънце (в 11 и 5) и е в квадрат с У5, СЛВ и У6 и 7. Венера като мой У1, 12 и 8 ще ми е точно върху Плутон, а затъмнението ще ми е и върху дир. Плутон.
При синът ми картинката е плачевна - пада се точно върху Луната му в 4ти. Тя участва в кръст, като опозира Марс и Квадратира Сатурн и Нептун. Луната е на 13 гр. в Скорпион.
И при двама ни е засегнат 4 дом или негов управител, а при него и Луната дори. Като капак, Слънцето ще активира картата от затъмнението в продължение на следващите почти 9 месеца, докато се изреди над всяка от участващите в кръста планети, поредно: Нептун(ДС, У8), Марс(10, У9, съуправител на У4), Сатурн(1, У5).
Отбележете, че Меркурий е ретрограден през този период - събитията може да се забавят.
Някой има ли идея за събитие по 4ти - там се върти и в картите на родителите ми, около К4, а при майка ми ще е в квадрат с Хирон? Паникьосала съм се и ще съм благодарна на всяко мнение. Скорпионските Луни да се включат - има ли някой със съвпад в 4 дом?