Здравей Гост

Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г

• 133 Отговора
  • 21715 Прегледи
*

carmen

• *
  • 188
Re: Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« Отговор #40 -: Ноември 01, 2012, 03:11:12 pm »
Здравейте, чета често публикациите, включвам се, защото това затъмнение нещо особено ме развълнува още преди 2 месеца,когато обърнах внимание. При мен е в абсолютно точен съвпад с Асц и Уран, само положителни аспекти, в натала водолей е интерсептиран в Д3. Отделно тр.Марс е на К2,Уран на К5 и Нептун на Иц, тр.Венера съвпада с Плутон, тр.Юпитер с Венера, а помежду си тези двойки са в тригон. От това,което проверих би трябвало да доведе до сериозни промени, моля за мнението ви. Не изключвам вместо по-сериозните очаквания всъщност да залитна в излишни разходи по себе си  ;)пропуснах и съвпада на тр.Плутон с Луна и опозиция Слънце,но той вече ми се струва,че си постоянен ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #41 -: Ноември 01, 2012, 05:03:30 pm »
Здравейте, чета често публикациите, включвам се, защото това затъмнение нещо особено ме развълнува още преди 2 месеца,когато обърнах внимание. При мен е в абсолютно точен съвпад с Асц и Уран, само положителни аспекти, в натала водолей е интерсептиран в Д3. Отделно тр.Марс е на К2,Уран на К5 и Нептун на Иц, тр.Венера съвпада с Плутон, тр.Юпитер с Венера, а помежду си тези двойки са в тригон. От това,което проверих би трябвало да доведе до сериозни промени, моля за мнението ви. Не изключвам вместо по-сериозните очаквания всъщност да залитна в излишни разходи по себе си  ;)пропуснах и съвпада на тр.Плутон с Луна и опозиция Слънце,но той вече ми се струва,че си постоянен ;)

по това, което си написала ми се струва, че ти предстои смяна на дом/местоживеене в рамките на следващите 18 месеца. не е изключена и появата на мъж с плутонови качества; без карта е трудно да се каже нещо повече;
« Последна редакция: Ноември 01, 2012, 05:10:38 pm от Grace »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #42 -: Ноември 02, 2012, 08:24:25 am »
Венериния възврат е един доста спокоен период. Може да ти донесе хармонични отношения. На мен лично нищо не ми донесе  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #43 -: Ноември 02, 2012, 08:58:41 am »

по това, което си написала ми се струва, че ти предстои смяна на дом/местоживеене в рамките на следващите 18 месеца. не е изключена и появата на мъж с плутонови качества; без карта е трудно да се каже нещо повече;
Благодаря за отговора! Съвсем в друга насока са ми насочени мислите, но съвсем наскоро супер изненадващо изкочи такъв вариант за смяна на местожителство, но не по мое желание.

*

Grace

• 2257
« Отговор #44 -: Ноември 02, 2012, 09:36:36 am »
ами с Уран на Асц-та, няма какво друго да е освен супер изненадващо :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #45 -: Ноември 02, 2012, 09:55:32 am »
Слънчевото затъмнение на 21- май тази година, което съвпадна точно със Слънцето ми не ми донесе нищо хубаво. На самия ден имах страшно много препятствия, както никога до сега, последващите действия и случки бяха същите. Сега ще видим как ще се отрази точната опозиция към Венера в 11-ти. Венера управлява моя пети дом и е съуправител на 11-ти. Затъмнението ще се случи в 5-ти дом.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Ноември 02, 2012, 11:18:10 am »
Айде и на мен да помогнете? :-[

Как може да се изрази тази опозиция на сл затъмнение с луната и марса ми? :-[
Луна У12 в 10ти,а марс У10ти в 10ти :lol:

« Отговор #47 -: Ноември 02, 2012, 12:21:46 pm »
При мен попада в 5 Т върху 9 натален и прави куп аспекти.
Съвпад с Плутон в 9 нат, квадрат с нат. Слънце втори дом и други по-незначителни.
Интерсно, че нат. луна в 3 дом ще съвпадне на 4.27 с транзитен Уран в 8 дом.

Очаквам по-скоро забавяне и трудности същия ден, ще пиша задълже :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2012, 01:10:52 pm »
Не зная кое е по добре, съвпад, квадратура или опозиция. Съвпадът на мен само лоши неща ми донесе. Ще дам обратна връзка при опозицията. Някой ако има впечатления, моля да сподели.

« Отговор #49 -: Ноември 02, 2012, 01:36:16 pm »
При мен се пада в 9нат дом в съвпад с Плутон (У9) който е ретрограден в деня на раждането ми ,друг аспект е квадратура към нат Луна 7д (У6) надявам се да не предстои нищо лошо  :(,да се надяваме ,че съвпада с плутон ще отключи някаква важно събития например някое пътуване зад граница  :lol: , имам секстил към нат.Нептун 11д ,тригон нат.Хирон в 6д и квадратура към АСЦ  ;)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Ноември 02, 2012, 04:30:40 pm »
Това новолуние ще се натресе точно върху моя Нептун в 11 дом, който е управител на 3 планети в Риби, в т.ч. Меркурий и Венера, които ми управляват 6,7,9 дом (Меркурий) и 5,10 дом (Венера). Любопитно ми е да видя как ще се прояви.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #51 -: Ноември 02, 2012, 06:39:01 pm »
Знаете ли къде ще бъде видимо това затъмнение, през кои територии преминава и каква е продължителността му?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Ноември 02, 2012, 07:16:56 pm »
Не зная кое е по добре, съвпад, квадратура или опозиция. Съвпадът на мен само лоши неща ми донесе. Ще дам обратна връзка при опозицията. Някой ако има впечатления, моля да сподели.
Май най-добре е като има тригон и секстил ;D
Но ние явно не сме от тези щастливци :(

То при мен лошите неща започнаха още от това гадно пълнолуние в 10ти върху венерата-доста широк съвпад :(
Разбира се,не ми е засегната кариерата....а емоциите,любовта.....
Какво ли ще посее това сл.затъмнение?
И аз съм напрегната доста.
Но новолунията аз по принцип ги обичам.Досега не са ме наранили,ако мога така да кажа.
Но пълнолунията ги мразя :-XСилна дума,но е така.....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #53 -: Ноември 02, 2012, 07:17:59 pm »
 А какво ли ще отключи такова затъмнение в/у наталния Хирон ??? Съвпадение до градус :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Ноември 02, 2012, 07:20:31 pm »
А какво ли ще отключи такова затъмнение в/у наталния Хирон ??? Съвпадение до градус :)
Болка :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Ноември 02, 2012, 07:28:10 pm »
Май най-добре е като има тригон и секстил ;D
Но ние явно не сме от тези щастливци :(

То при мен лошите неща започнаха още от това гадно пълнолуние в 10ти върху венерата-доста широк съвпад :(
Разбира се,не ми е засегната кариерата....а емоциите,любовта.....
Какво ли ще посее това сл.затъмнение?
И аз съм напрегната доста.
Но новолунията аз по принцип ги обичам.Досега не са ме наранили,ако мога така да кажа.
Но пълнолунията ги мразя :-XСилна дума,но е така.....

Е, широкия съвпад брои ли се? Не би трябвало. То ако е така Пълнолунието на 7гр 18 сек в телец и с моя Юпитер трябва да е съвпаднало /13.12 в Телец/ и опозиция на Уран в Скорпион /4.04 градус/ и какво? Мисля, че са доста широки, за да са се задействали.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #56 -: Ноември 02, 2012, 07:32:52 pm »
Или е от пълнолунието или от ретро сянката на меркурия.

Наблюдавам през последните години,че при ретро мерк изпадам в жестоки конфликти и скъсвания.
Голямо нервно напрежение чувствам.
Та ако греша,че е от пълнолунието,то явно е от меркурия....
все някой трябва да е виновен ;D

изобщо не ми е смешно :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Ноември 02, 2012, 07:33:32 pm »
Ето подробна статийка,за който владее английския :blink:

http://darkstarastrology.com/solar-eclipse-november-2012/

« Отговор #58 -: Ноември 04, 2012, 08:30:08 am »
Равносметката ми от миналото частично през май месец-близнаци.
При мен се случи в точен съвпад сатурн в 11 дом,опозиция нептун.
Събитие ,което мога да отчета: Скъсване и голямо разочарование от 2 възрастни/мъже/ мои приятели.
Преди наричах приятели,вече не са.

стигне ли се до секс   приятелството умира безвъзвратно  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Ноември 04, 2012, 10:29:00 am »
Равносметката ми от миналото частично през май месец-близнаци.
При мен се случи в точен съвпад сатурн в 11 дом,опозиция нептун.
Събитие ,което мога да отчета: Скъсване и голямо разочарование от 2 възрастни/мъже/ мои приятели.
Преди наричах приятели,вече не са.

стигне ли се до секс   приятелството умира безвъзвратно  :mellow:
Няма секс.
Как стигна до това заключение? :unsure: