Здравей Гост

Влизането на Сатурн в Скорпион

• 190 Отговора
  • 46590 Прегледи
*

Rose

• *
  • 92
Re: Влизането на Сатурн в Скорпион
« Отговор #120 -: Ноември 04, 2012, 11:50:30 pm »
Роуз, слагала ли си някъде карта?

Не съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Ноември 04, 2012, 11:59:09 pm »
При мен нямаше събития по аналогиите на 11 дом, след като Сатурн ингресира в Скорпион и влезе в 12 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #122 -: Ноември 05, 2012, 12:03:01 am »
Не съм.
Сатурн в 6-ти по-вероятно да донесе битовизми, проблеми с равните и подчинени колеги, не с/пред шефовете, здравословни някакви, които да доведат до диети
И изобщо всичко да доведе до един аскетизъм в ежедневито и работната среда

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #123 -: Ноември 05, 2012, 12:17:33 am »
Не съм.
Сатурн в 6-ти по-вероятно да донесе битовизми, проблеми с равните и подчинени колеги, не с/пред шефовете, здравословни някакви, които да доведат до диети
Да абсолютно точно, докато Сатурн беше в 6-ти проблемите бяха точно битовизми и изникваха буквално постоянно. Когато Сатурн влизаше в 6-ти дом започнах нова работа. Периодът на Сатурн в 6-ти дом мога да го определя точно с думата аскетизъм все се надявам с излизането си от там да донесе нещо повече защото определно този начин на живот ме задушаваше.

Ти ме попита за карта, но на мен явно много ми се спи и отговорих без да се замисля извинявай.
Ето я картата.

« Отговор #124 -: Ноември 05, 2012, 07:42:33 am »
Не съм.
Да абсолютно точно, докато Сатурн беше в 6-ти проблемите бяха точно битовизми и изникваха буквално постоянно. Когато Сатурн влизаше в 6-ти дом започнах нова работа. Периодът на Сатурн в 6-ти дом мога да го определя точно с думата аскетизъм все се надявам с излизането си от там да донесе нещо повече защото определно този начин на живот ме задушаваше.

Ти ме попита за карта, но на мен явно много ми се спи и отговорих без да се замисля извинявай.
Ето я картата.

Роуз, тр.Сатурн /У МС/ е в сходящ квадрат към Мерка/ У3,6/ ,по натал Сатурн е опозе У12 Нептун, така,че ето ти предпоставките за скандал,преминавайки ДС и без вина виновен,свързани с работа и шефове, трудна комуникация,или липса на такава помежду ви,но скандала и карето предполагат постигане на обективност и яснота,изясняване във взаимоотношения- бизнес,лични :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #125 -: Ноември 05, 2012, 08:05:14 am »
На прощаване с шести дом Сатурн се изяви с пробелми в работата, не ми се мисли като се разхожда из 7-тия ми дом какви поразии може да се случат.

Транзитът на Сатурн през 7ми, който беше и Сатурново завръщане, в квадрат със Слънце/Уран, тригон с Нептун и Юпитер, беше най-силното ми време до ден днешен - кариера, пари, пътувания, осъществени мечти, брак, дете. Всичко накуп. Сатурн ми е У на Асц.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #126 -: Ноември 05, 2012, 08:14:40 am »

Роуз, тр.Сатурн /У МС/ е в сходящ квадрат към Мерка/ У3,6/ ,по натал Сатурн е опозе У12 Нептун, така,че ето ти предпоставките за скандал,преминавайки ДС и без вина виновен,свързани с работа и шефове, трудна комуникация,или липса на такава помежду ви,но скандала и карето предполагат постигане на обективност и яснота,изясняване във взаимоотношения- бизнес,лични :blink:

Благодаря Стреличка дано да се стигне до изясняване, че нещо много ми се събра и ми се иска да тегля една майна и от там накъдето ми видят очите.

*

Papy

• 4343
« Отговор #127 -: Ноември 05, 2012, 08:44:58 am »
Роуз, интересна карта :)
Добър интелект, комуникираш с много хора успешно, умееш да заразяваш другите с идеите си, често имаш оригинални хрумвания, имаш нужда от сериозни и честни отношения
Обаче като опре до истински приятелства, споделяне на емоции и ежедневие, срещаш препятствия. Нито в близки отношения с мъже ти е лесно, нито с жени. Предполагам, че си сменяла интересите си доста често, макар че винаги си искала само едно-признание на качествата ти. Само тогава би се чувствала щастлива-евентуално :)
Наскоро плутон е бил в опозиция с венера, а сатурн-с луната ти. И двете имат отношение към професионални и партньорски отношения, както и със социалния статус. Може да си се влюбила/разлюбила, сменяла работа, сменяла партньорства.
Сега нептун е в куинкос с маркурий, отделно и сатурн го квадратира-и ето ти комуникационни проблеми. Отделно и един полуквадрат м/у уран и марс-там се активират и другите натални квадрати-и ти много не си премълчаваш напоследък.
Периодът е малко кофти, но ще мине, изисква да си трезва и хитра едновременно
Не отговаряй на предизвикателства/провокации, за да не си жертва, трябва да си повече стратег и малко спекулатор :)

« Отговор #128 -: Ноември 05, 2012, 08:50:33 am »

Благодаря Стреличка дано да се стигне до изясняване, че нещо много ми се събра и ми се иска да тегля една майна и от там накъдето ми видят очите.

урок по търпение и издържливост е Сатурн,свързан с МС,като управител,както и начина ти на комуникация,по натал е в Близнаци,да няма двойственост и недоизказаност и от опозето с Нептун, повече толерантност и компромисност,че Мерка ти е в падение,огнен бързак, използвай тригона към Юпитер и секстила му към Уран градивно,
че Марс Вд каре Юпитер си е къс фитил, бързо пали, но не издържа дълго,борец за справедливост, въпроса е за какви каузи се използва тази революционна енергия,заинатяването и фиксажа в разрушаването не е перспективно изразходване на енергията...и си чиста загуба на време и нерви...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187
« Отговор #129 -: Ноември 05, 2012, 08:23:14 pm »
Така е на теория
Например при един "доволен" сатурн през 1-ви, какво трябваше да е?

по теория? чия теория? някъде си го зачела ли?

"доволният" Сатурн на изхода на първи може да даде самоувереност, задоволство от себе си, усещане за способност за справяне с трудни ситуации, сиреч контрол върху себе си, което в пряк смисъл води до овладяване на к'вот да е, с което предстои да се сблъскаш във втори дом, също така може да се "отблагодари" с финансова стабилност и "подарък" по аналогиите на втория дом, сиреч този следващ транзитиращия до сега

*

Papy

• 4343
« Отговор #130 -: Ноември 05, 2012, 08:34:22 pm »
Така е на теория
Например при един "доволен" сатурн през 1-ви, какво трябваше да е?

по теория? чия теория? някъде си го зачела ли?

"доволният" Сатурн на изхода на първи може да даде самоувереност, задоволство от себе си, усещане за способност за справяне с трудни ситуации, сиреч контрол върху себе си, което в пряк смисъл води до овладяване на к'вот да е, с което предстои да се сблъскаш във втори дом, също така може да се "отблагодари" с финансова стабилност и "подарък" по аналогиите на втория дом, сиреч този следващ транзитиращия до сега

е - пише го където и да отвориш- намерих го за по-малко от половин мин - дано да не е проблем езика:
"Saturn reminds us of reality and the need for greater self-discipline. Re-organizing the area of life represented by the house or personal point that Saturn is "hitting" can lead to great rewards"

аз тук питам най-често кой как ги вижда нещата практически

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #131 -: Ноември 05, 2012, 08:38:47 pm »

урок по търпение и издържливост е Сатурн,свързан с МС,като управител,както и начина ти на комуникация,по натал е в Близнаци,да няма двойственост и недоизказаност и от опозето с Нептун, повече толерантност и компромисност,че Мерка ти е в падение,огнен бързак, използвай тригона към Юпитер и секстила му към Уран градивно,
че Марс Вд каре Юпитер си е къс фитил, бързо пали, но не издържа дълго,борец за справедливост, въпроса е за какви каузи се използва тази революционна енергия,заинатяването и фиксажа в разрушаването не е перспективно изразходване на енергията...и си чиста загуба на време и нерви...

Да търпение и толерантност, както и малко хитрост ще са май стратегиите в ситуацията да видим дали ще се справя. Много благодаря и на тебе и на Papy за помоща и бързия анализ на картата.

Много ми се искаше след Сатурновата криза, която беше доста дълъг период изпълнен с ограничения нещата като с магическа пръчка да си дойдат на мястото и в личния и в професионалния живот, но май ще трябва още да се чака... а през това време да видим на какви уроци още ще ме научи Сатурнски.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Ноември 05, 2012, 08:40:57 pm »
Някой приживял ли е Сатурн през 5-ти дом? На мен сега там ще ми транзитира. Как се изразява?

*

Papy

• 4343
« Отговор #133 -: Ноември 05, 2012, 08:42:19 pm »
Някой приживял ли е Сатурн през 5-ти дом? На мен сега там ще ми транзитира. Как се изразява?
тоест - ти нямаш 29-30 години?

аз мислех, че си по-голяма :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #134 -: Ноември 05, 2012, 08:43:42 pm »
Не, мило, имам. Просто моята домова система е малко по-различна от на останалите. Не съм родена в България.

*

Papy

• 4343
« Отговор #135 -: Ноември 05, 2012, 08:50:00 pm »
Не, мило, имам. Просто моята домова система е малко по-различна от на останалите. Не съм родена в България.

аа, добре :)
моля, не ми казвай "мило", ако не съм ти мила :)

ами през пети - там ми е и слънцето, бях доста социално неактивна, едно момче се влюби в мен, но аз не го харесвах
май се карах с баща ми повече от обичайно- това около слънцето като е бил
после друг се влюби, уж бяхме гаджета - разбирай срещи по кафенца, ама бързо ми омръзна, той продължи дълго да се влачи
като цяло- нищо лошо

*

Mia21

• 2502
« Отговор #136 -: Ноември 05, 2012, 08:53:01 pm »
Е, мила си ми, защо да не си. ;D

На мен пети дом ми заема два знака- Скорпион и Стрелец. Имам Уран / Скорпион/ и Нептун / Стрелец/ в него. Сигурно ще е забавно, заради това питам. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #137 -: Ноември 05, 2012, 09:01:10 pm »

е - пише го където и да отвориш- намерих го за по-малко от половин мин - дано да не е проблем езика:
"Saturn reminds us of reality and the need for greater self-discipline. Re-organizing the area of life represented by the house or personal point that Saturn is "hitting" can lead to great rewards"

проблем ми е езика, защото написаното не е със смисъла на детайла, за който споменах (изводът не е мой, само съм го проверила, и със сигурност не се шири, откъдето и да го отвориш)
но тривиалните съвети съвпадат навсякъде, където и да отвориш, което кореспондира с природата на Сатурн впрочем, при това Сатурн се явява сигнификатор на астрологията ;D

между другото на излизане от дома/знака може и за зло да се прояви, не е казано, че все ще ни пожали, тоест често се оказваме от страната на булката:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #138 -: Ноември 05, 2012, 09:02:40 pm »
Е, мила си ми, защо да не си. ;D

На мен пети дом ми заема два знака- Скорпион и Стрелец. Имам Уран / Скорпион/ и Нептун / Стрелец/ в него. Сигурно ще е забавно, заради това питам. ;D

забравих да пиша, че сатурн ми е у4, слънце - във водолей
ако е подобно като при мен - с тоя скорпион и стрелец там- от гаджета няма да се оттървеш
аз бях доста смотана по това време и пак
и сатурн не ми е цъфнал и вързал в натала - има опозиция слънце-сатурн, малко по-широчка, но в норми

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #139 -: Ноември 05, 2012, 09:05:45 pm »
A може и изобщо да не се прояви, установих аз, като напусна Везни. И то при положение, че яко усещам на Сатурн транзитите по принцип. Нито остави добро, нито лошо. Каквото се задвижи беше далеч преди той да излезе от знака. Домът продължава да е същия.