Здравей Гост

Пълнолуние 29 октомври - телец

• 24 Отговора
  • 4761 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Пълнолуние 29 октомври - телец
« Отговор #20 -: Октомври 30, 2012, 07:44:26 am »
Я се стегни малко, кой казва до къде трябва да си в живота?
Трябва да те убива, ако си завистлив, подъл, дребнав и злобен човек
Ако не си-всичко е ок-просто настроение/период-ще мине.
И айде-излей си-слушаме те

« Отговор #21 -: Октомври 30, 2012, 07:58:20 pm »
просто настроение/период-ще мине.
мина)
//но благодаря за нареждането

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Октомври 30, 2012, 08:10:32 pm »
просто настроение/период-ще мине.
мина)
//но благодаря за нареждането

Моля :)
Ами така де-какво бяхте започнали синхронно да се вкисвате

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2012, 02:37:45 pm »
Върху наталното ми Слънце е Слънцето, естествено и Сатурн там. Ще стане интересно.  ;D Слънце в 9ти, Луна в 3ти. Обкръжението ще започне да рита срещу плановете ми, не че някой се интересува, но да си кажат хората.  :mellow: Очаквам нови попълзновения от бабата на детето. Пълнолунна Луна секстил нат Марс, квадрат нат Сатурн. Пълнолунното Слънце естествено е с аспектите на наталното - квадрат към Сатурн (в 7), тригон на Марс (в 6), съвпад с Уран. Има дирекции, които вероятно ще отключи - на Сатурн и Марс. Със Сатурн върху наталните Уран и Слънце, очаквам нещата да се задвижат в желаната от мен посока по 9ти дом с тр Марс тригон Юпитер и тр Юпитер тригон Меркурий.

Тъй като в момента на пълнолунието още ще сме в чужбина, радвам се на хубавите Марсови аспекти и ще карам внимателно по Сатурн.  :blink:

Не мога да отлича конкретни прояви на това пълнолуние, може би защото така или иначе бяхме в чужбина по 9ти дом и Луната в 3ти сама по себе си нямаше как да се прояви особено, със Сатурн върху натално Слънце + тр Слънце в 9ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2012, 02:42:24 pm »
При мен има доста прояви :unsure:
Широк,широк съвпад с венерата......но пък действа.
Казах,чао,на лъва.

Въпреки,че вътрешно не го искам :unsure:
Но,честно да ви кажа,ако той не направи така, че да се оправят нещата.......аз няма да си мръдна пръста и това красиво изживяване отива в папка"спомени" :blink: