Жертва на дребна кражба не съм била, но пък редовно ме завличат с пари дребни тарикати.

През 1995 година имахме два последователни обира в жилището, случиха се в интервала 3-4 месеца, но не помня точните дати. Изнесоха всичко - при първия обир цялата техника, при втория скъпи кожени палта и някакви дреболии.
Погледнах си транзитите за тогава, няма нищо забележително. По-скоро трябва да се потърси отговор в картата на моята майка, която тогава, няколко месеца по-рано, бе напусната от съпруга, остана без издръжка, наложи й се да търси работа, а аз бях приета първи курс студентка редовно обучение. Двата обира бяха много по-тежък удар за нея, отколкото за мен, макар че шокът бе голям и за мен - аз бях първата заварила жилището в опразнено състояние, с разбита врата. Имаше посещение от полицията, вземане на отпечатъци, останали по стените, и други формалности...
В картата на майка ми имаше доста интересни транзити - транзитен Юпитер в съвпад с нат. Луна в 10 дом (в Стрелец) по време на пръвия обир и в точен квадрат с нат. Слънце в 1 дом по време на втория. Сатурн е бил в знака на Слънцето, но в широк разходящ съвпад (точният съвпад няколко месеца по-рано донесе изнасяне на съпруга от семейното жилище).