Здравей Гост

Кражбата при транзити

• 10 Отговора
  • 2206 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Кражбата при транзити
« -: Октомври 26, 2012, 06:51:08 pm »
Кои са според вас аспектите показващи кражба на  пари и документи. Кражбата  по Нептун ли е, Сатурн  сигурно е документи, а Юпитер или Венера , може би показват  -сумата пари голяма  по Юпитер, и малка по Венера.
А мангалите  коя планета  ги управлява :blink:, защото май мангали ме ограбиха :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: Кражбата при транзити
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2012, 06:57:49 pm »
Агресията е по Марс. Циганите бих поставила по Нептун или по Юпитер (щото го докарват много бохемски).

*

Grace

• 2257
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2012, 07:03:28 pm »
Кои са според вас аспектите показващи кражба на  пари и документи. Кражбата  по Нептун ли е, Сатурн  сигурно е документи, а Юпитер или Венера , може би показват  -сумата пари голяма  по Юпитер, и малка по Венера.
А мангалите  коя планета  ги управлява :blink:, защото май мангали ме ограбиха :blink:

Плутон, Марс, Меркурий ; за кражби в дома - ИЦ и транзити на съответните към него;

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2012, 07:15:19 pm »
Кражбата се случи в ГТ,  на 15 ,10 в деня на новолунието,  то ми попада в 3 дом , и прави абсолютно точен квадрат към Венера в 6 дом. Как аз го тълкував- Венера, дребни  суми, 6 дом, работата-и да   в портмонето ми беше част от работна заплата. Сега къде да  търся липсващите документи, по  какъв транзит.
Всичко вече възстанових, по колко съм попържала де що има мангал ;D не е истина
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2012, 09:05:36 pm »
Интересно съвпадение. Автора на темата я пуска точно днес, където на същия ден, точно преди 1 година ми откраднаха златото от квартирата, в която живеех.  :blink:
Транзитен плутон му е предстоял съвпад с натален юпитер в 5ти (орбис 4*)
Марс е преминавал през 12ти дом, разходящт квадрат със сатурн в 3ти (3*), тригон с венера в 4ти
Меркурий е бил върху нат. сатурн в 3ти
Единственото, което ми наподобява кражба е транзитен нептун през 6ти квадрат IC, по-малко от градус, бил е ретро и е отивал към точен аспект. Натален нептун е в 4ти и у7 , също на IC ми лежи и нат. меркурий с ЮЛВ. Може да е някакъв урок.
Много плаках за бижутата си, събирала ги бях от години, по най-различни поводи. Още и още като се сетя и ми става тъпо. Имаха огромна сантиментална стойност за мен. Да не говорим за уплахата, като видях отворената врата в тъмнината рано сутринта.
Пожелавам на автора на темата всичко да се нареди! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2012, 09:42:30 pm »
Жертва на дребна кражба не съм била, но пък редовно ме завличат с пари дребни тарикати. :))

През 1995 година имахме два последователни обира в жилището, случиха се в интервала 3-4 месеца, но не помня точните дати. Изнесоха всичко - при първия обир цялата техника, при втория скъпи кожени палта и някакви дреболии.

Погледнах си транзитите за тогава, няма нищо забележително. По-скоро трябва да се потърси отговор в картата на моята майка, която тогава, няколко месеца по-рано, бе напусната от съпруга, остана без издръжка, наложи й се да търси работа, а аз бях приета първи курс студентка редовно обучение. Двата обира бяха много по-тежък удар за нея, отколкото за мен, макар че шокът бе голям и за мен - аз бях първата заварила жилището в опразнено състояние, с разбита врата. Имаше посещение от полицията, вземане на отпечатъци, останали по стените, и други формалности...

В картата на майка ми имаше доста интересни транзити - транзитен Юпитер в съвпад с нат. Луна в 10 дом (в Стрелец) по време на пръвия обир и в точен квадрат с нат. Слънце в 1 дом по време на втория. Сатурн е бил в знака на Слънцето, но в широк разходящ съвпад (точният съвпад няколко месеца по-рано донесе изнасяне на съпруга от семейното жилище).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Октомври 26, 2012, 10:12:13 pm »
 Преди доооста години обраха склада ни до шушка, което ни върна в стартова позиция.
 По него време тр. Меркурий е бил в точен съвпад с десцендента в моята карта и на няколко градуса от съвпад със себе си. Тр. Марс на К9.

В картата на съпруга ми:
        Тр. Сатурн в съвпад с Асц.
        Тр. Юпитер в съвпад с нат. Луна в 12 дом
        Тр. Луна в съвпад с нат. Юпитер
        Тр. Уран в съвпад с нат. Венера

Полицаите НЕ снеха никакви отпечатъци и НЕ разпитаха евентуални свидетели.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 26, 2012, 10:19:39 pm »
Нашите крадци ги хванаха (от първия обир), но вече нямаше какво да се връща, бяха разпродали техниката. Спомням си, че бяха съдени и за други обири, май успяхме да получим и някаква парична компенсация. Не помня подробности, тогава бях на 18 години, не се занимавах аз с тоя въпрос. Оказа се, че бяха получили предварителна информация, правили са проучване, следяли са ни... Така и не се разбра кой е информаторът. Това беше по онези времена (от началото до средата на 90те), когато във входа още си имахме доверие ( ;D), нямаше домофонни системи, нямаше метални и блиндирани врати...

Тр. Юпитер в съвпад с нат. Луна в 12 дом
        Тр. Луна в съвпад с нат. Юпитер

Обаче виж, и във вашия случай бенефикът е замесен. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2012, 11:07:25 am »
крадецът не беше манго, а нашенец- хубав млад мъж, който след време познах на страниците в един вестник- гръмнали го пред едно заведение в София, навремето точно е бил излязъл от софийския затвор и явно не е имал какво да яде, за да прибегне до дребни кражби- моят случай беше пети в разстояние на няколко дни ми каза жена от църквата

Значи не му е било писано да се радва дълго на новия ти телефон.  ;D
(прощавайте за черния хумор)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2012, 11:41:38 am »
Като влезе нептун в риби много хора ми се оплакаха от различни-малки и големи кражби
Включително хванах едни деца да ми берат розите в двора :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2012, 12:55:24 pm »
Току що разбрах, че вчера на едната ми колежка са й откраднали две портмонета от чантата, докато е била в мола. За голямо разочарование на крадците в едното портмоне нямало никакви пари, само листче с рецепта за патладжанов дресинг  ;D, а в другото - 16 лв. със стотинки. Обаче заедно с портмонетата са задигнали и личните й документи, с това наистина сега ще има доста главоболия.

Сега с Меркурий в Стрелец в квадрат с Нептун и в ретро сянка внимавайте за дребни кражби, измами и други тарикатлъци.
Аз реших безкомпромисно да си събирам всички стари задължения, докато не е тръгнал ретроградно. То не остана време, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.