Здравей Гост

Сатурнов подем

• 43 Отговора
  • 7976 Прегледи
Re: Сатурнов подем
« Отговор #40 -: Ноември 15, 2012, 06:55:43 am »
цитирам  Диди

"Има значение не само природата на двата знака - в случая са от една стихия, но тук ми се вижда по-важна информацията за
Сюзън Милър казва, че тр.Сатурн върху Слънцето позволява да избираш, а Сатурн срещу Слънцето (или в квадрат) избира вместо теб.

невярно, мислех, че имам избор, но - не

Напротив-напротив :mellow:

разказвай-разказвай щом е напротив - какво от личен опит
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #41 -: Ноември 15, 2012, 07:00:47 am »

П.п. Прочела съм, естествено, да не бъдем буквалисти. Ако пък искаш да сме-заглавието е подем, не тригон

нали това е целта да проверим,чрез споделен опит - теорията на практика :mellow:

аз при прогр. съвпад Меркурий/Венера в Козирог усетих силата на това приятели и дори случайни познати да те подкрепят и това ме накара да се почувствам щастлива,дори в мъката на абсурда :mellow:,както виждаш пак прозира дългата ръка на Сатурн :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #42 -: Ноември 15, 2012, 06:13:55 pm »
цитирам  Диди

"Има значение не само природата на двата знака - в случая са от една стихия, но тук ми се вижда по-важна информацията за
Сюзън Милър казва, че тр.Сатурн върху Слънцето позволява да избираш, а Сатурн срещу Слънцето (или в квадрат) избира вместо теб.

невярно, мислех, че имам избор, но - не

Напротив-напротив :mellow:

разказвай-разказвай щом е напротив - какво от личен опит

И личен, и личен.

тр. Сатурн върху Слънце, и през ъглови домове дава избор. Малко горчиво изглеждащ в перспектива, но избор. Вид порастване.

Сат през падащи домове, както и Сат през Луна и около нея - т.нар. Саде сати, което съществува като теория с малко разлики и за тр. Сат през Лагна и около нея - дава завързване и ограничаване на изборите и периметрите на действие.

При всяко положение тр. Сат през Слънце и през Лагна, и през всички ъглови е за предпочитане.

Естествено от значение е и наталното положение и управство на Сатурн. Но горното си е валидно, макар и различно нюансирано.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #43 -: Ноември 16, 2012, 07:18:43 am »
а в натала как стоят сатурн и слънце и на какво са диспозитори :rolleyes: