Здравей Гост

Пренатална астродиагностика

• 19 Отговора
  • 2911 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Пренатална астродиагностика
« -: Ноември 12, 2012, 07:13:10 pm »
Чудех се как да назова тази тема и по-подходящо заглавие не успях да намеря.

Астрологията на семейната динамика включва диагностика на родовата карма и обременеността по родителска линия. Астропсихолозите силно акцентират върху пренаталното развитие на детето, опитвайки се да отгатнат какви са били обстоятелствата около зачеването му, по какъв начин са взаимодействали енергиите на родителите към момента на неговото зачеване.

Преди години бях попаднала на астро(психо)ложка, която отсъждаше дали нативът е желано дете по аспектите на светилата, най-вече с Плутон. От друга астроложка съм чела, че Луна в твърд аспект с Плутон може да загатва за "скрити намерения" от страна на майката при зачеване на детето.

Проверих няколко карти с такъв аспект - в нито един случай от тези, които познавам, детето не е било средство за реализация на болните амбиции на майката. Дори се случва такива деца да се зачеват по случайно стечение на обстоятелствата, т.е. за никаква преднамереност не може да става и дума.

Познавате ли случаи, когато детето за майката се превръща в средство, материален актив, път към успеха? Какви според вас биха били аспектите на сурогатното майчинство? В някои държави, вкл. и в Русия, напоследък този феномен намира все по-широко разпространение - зачеване и износване на дете срещу заплащане. Пример за това е Филип Киркоров, има и богати бездетни семейства, които не могат да заченат и наемат сурогатна майка, която да им износи детето. Не са малко и случаите на "износ на деца" в съседна Гърция, които се зачеват с цел да бъдат продадени впоследствие на платежоспособни бездетни семейства, но този въпрос е най-актуален сред малцинствата.

Няма да коментираме моралната страна на въпроса, просто ми е интересно какви указания за "покупко-продажба" би трябвало да има в картата на така заченатото дете, ако е родено по естествен път, а не с предварително избрани след консултация с астролог дата и час за секцио. Имате ли наблюдения за така планирани бременности?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Re: Пренатална астродиагностика
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2012, 08:52:16 pm »
Предлагам един астрологичен пример за раждане при нестандартни обстоятелства - дъщеричката на Азис.
Датата и приблизителният час на раждане са съобщени в медиите, не са публична тайна.

Всъщност този пример надали ще е от полза за анализа - отдалеч си личи, че датата и часът на раждане са манипулирани от астролог. Интересно от кой астролог е правена картата за секциото?  :thinking:

Цитат

На 5 август 2007 Азис става баща на момиченце — Рая Василева. Майката на бебето е дългогодишната приятелка на фолк певеца Гала.

Фолкзвездата Азис стана татко. Приятелката му Гала роди момиченце, за което предварително бе обявено, че ще се казва Рая.

Новороденото, което изплака малко преди 16 ч. в неделя, тежи 3,450 кг и е високо 50 см. Появи се на бял свят чрез секцио.

Бебето, събрало толкова популярност още преди да се роди, ще стане част от доста странни семейни отношения у дома - има майка, но и двама бащи.

Всъщност с известна условност - за Азис не е съвсем ясно дали ще пожелае да поеме ролята на баща, или ще предпочете да бъде грижовна майка.

Неговият съпруг Китаеца обаче категорично отказва да бъде бавачка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2012, 09:39:37 pm »
Лили по какво познаваш, че секциото е манипулирано от астролог ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Ноември 12, 2012, 09:41:35 pm »
Теорията е, че с плутон в 1-ви са ранни страдалци
Теорията е, че с квадрат слънце/луна мама и тате са разделени

Ако аз избирах час, нямаше у на асц да е в квадрат с уран на иц, пък и други нещица...
И последно: освен, че азис шумя много, няма според мен сурогатство тука; те си живеят заедно и си се гледат

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2012, 09:42:37 pm »
Кое провокира интерес по темата, по принцип?

Относно "детето" на Азис - само Господ и журналистите (разбирай драскачите) знаят доколко носи неговите гени
Може би има отношение към хората, склонни да вземат майка под наем. Сещам се за популярна такава личност - Сара Джесика Паркър, не знам дали има автентични данни за хороскопа и.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Ноември 12, 2012, 11:03:45 pm »
Кое провокира интерес по темата, по принцип?

Относно "детето" на Азис - само Господ и журналистите (разбирай драскачите) знаят доколко носи неговите гени
Може би има отношение към хората, склонни да вземат майка под наем. Сещам се за популярна такава личност - Сара Джесика Паркър, не знам дали има автентични данни за хороскопа и.

Интересът ми към темата не е от ден-два, още преди няколко години беше провокиран, след едно изказване. Имам навика да проверявам практическата приложимост на твърденията - в повечето случаи теорията и практиката се оказват две успоредни, които трудно се пресичат във времето и пространството.

Азис е публичен образ, докато човекът, стоящ зад него, може да е съвсем различна личност. Азис харесва сензациите, обича да провокира обществеността, да се вдига шум около него. Вероятно и цялата дандания покрай щерката му е обмислена PR акция, както и бракът с Китаеца навремето. Мен лично не ме интересува кой е биологичният баща на дъщеря му, но бих допуснала, че и афишираната хомосексуална ориентация също е част от публичния му имидж, а на практика да има бисексуални наклонности - негов избор, не го осъждам. Но както казах, хороскопът на щерката по всяка вероятност е пипнат от астролог, тъй че него няма да го броим за целите на изследването. А би било интересно - момичето е родено в доста нестандартно обкръжение, но такива странности има при доста знаменитости от шоу бизнеса, напоследък става все по-модерно. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #6 -: Ноември 12, 2012, 11:49:39 pm »

Интересът ми към темата не е от ден-два, още преди няколко години беше провокиран, след едно изказване.

няма значение, по-важното е, че изплува точно сега, над което е хубаво да се замислим за себе си

иначе, ето картата на Паркър, с неизвестен час на раждане

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Ноември 12, 2012, 11:55:32 pm »

Интересът ми към темата не е от ден-два, още преди няколко години беше провокиран, след едно изказване.

няма значение, по-важното е, че изплува точно сега, над което е хубаво да се замислим за себе си

Права си - всичко, което изплува отнякъде по ретро Меркурий, заслужава специално внимание. Да му се чуди човек защо аджеба точно сега е изплувало...

Цитат
иначе, ето картата на Паркър, с неизвестен час на раждане

А нейният случай какъв е? Намира сурогатна майка за своето дете? (утре ще се запозная с биографията й)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2012, 12:15:05 am »
Лили по какво познаваш, че секциото е манипулирано от астролог ?

Има някои неща, които се забелязват без да се впускаш в детайлен прочит, те са най-видими.
Вгледай се в картата и сама ще видиш. :)

Принципът на астрологично манипулирано секцио е издигане на бенефактори и обезопасяване на малефактори. Обикновено се търси "късметлийски" Асцендент (сред любимите на астролозите се нареждат Везни, Лъв и Стрелец), силни светила, тригони/секстили и по възможност повече есенциално силни планети. Един по-опитен астролог може да познае, че картата е нагласена.

Само че това далеч не е всичко и не е достатъчно, но доста астролози по този начин процедират.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2012, 12:21:21 am »
А един по-неопитен веднага вижда, че момата е сцепила секундата като се е раждала

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Ноември 13, 2012, 12:23:53 am »
А един по-неопитен веднага вижда, че момата е сцепила секундата като се е раждала

Точният час не е обявен, пишеше "малко преди 4". Малко по-рано и вече минава в отбора на плутончовците. Само че кой луд астролог ще избере изгряващ Скорпион вместо да тури тронов Юпитер на Асцендента? :) Но за квадрата Марс/Сатурн може да се поспори дали е на най-сполучливото място.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Ноември 13, 2012, 12:27:39 am »
Ама тоя уран...-за емигрантка ли я гласи васко :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Ноември 13, 2012, 12:28:46 am »

Е, малко ли е нестандартната семейна среда? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Ноември 13, 2012, 12:38:19 am »

Е, малко ли е нестандартната семейна среда? :)
Мисля, че вкъщи всичко си е ок

*

Papy

• 4343
« Отговор #14 -: Ноември 13, 2012, 12:44:01 am »
Точно гледах картата на близка роднина-уран в точен съвпад иц-съвсем нормално е израстнала, чакам я да емигрира някъде, че да ми праща чуждоземна храна :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Ноември 13, 2012, 12:45:56 am »
Според теб Уран или Марс на ИЦ може ли да спи и по никакъв начин да не се проявява? Имаш ли наблюдения за такива случаи? Между другото, един от най-ранните ми спомени (в по-осъзната детска възраст) е за досег с електрически контакт - имам Марс на ИЦ в тригон към изгряващ Уран, двете планети са гокленови. Този спомен стана причина за панически страх от огън и електричество, продължил до навлизане в тийнейджърска възраст, много трудно успях да го преодолея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Ноември 13, 2012, 12:54:41 am »
Имам доста познати с уран на иц, още са в бг, някои са родени секцио, но не всички
Уран може да спи, за добро или лошо тежките се проявяват трудно, бавно, ако изобщо
Марс не-според мен

Знаеш ми картата-като малка съм бръкнала в контакта. Нямам страх от огън/ток.
За роднината ми гарантирам, че не е била свидетел на токови проблемации, единствения пожар, който е виждала, беше на кабел на готварска фурна, който угасих с 2 кофи вода

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Ноември 13, 2012, 12:59:06 am »
Знаеш ми картата-като малка съм бръкнала в контакта. Нямам страх от огън/ток.

Но за разлика от теб аз имам доста по-сугестивна Луна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Ноември 13, 2012, 01:07:22 am »
 :blink: ти го каза

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 13, 2012, 01:11:14 am »
След разкази за таласъми, вещици и караконджули едва заспивах с плътно спуснати щори, обичах да слушам такива истории като малка. Лежах и си представях как дебнат в тъмното от външната страна на прозореца. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.