Здравейте,
случайно попаднах на този форум и се радвам, че го открих, макар и вероятно късно. Преди всичко се извинявам, ако темата не е за този подфорум. Ако модераторите преценят, нека я изтрият, заключат, преместят или каквото сметнат за правилно.
Въпросът ми е следният. Бременна съм в 9 м. и съвсем скоро, живот и здраве, ще посрещна една нова душа. Налага се да родя със секцио - мед. показатели + травми. Трябваше да избера дата между 26.11.2012 и 30.11.2012 г. Аз посочих 28.11.2012 г. След срещата с лекаря, който ще ме оперира, изпитвах сериозни угризения дали съм избрала добра дата. Започнах да търся информация и прочетох, че на 28.11.2012 г. освен пълнолуние, има и частично лунно затъмнение, което ще натовари родено тогава дете с тежка карма, нещо което, разбира се, не искам да се случи. Първото ми дете също е родено със секцио, но там не се наложи да избирам аз дата.
Мислите ли, че 28.11.2012 г. е неподходяща дата за секцио? Ако е така, ще направя всичко възможно да я сменя с някоя от тези дати - 27,29,30 ноември, а дори и 3 декември.
Моята дата на раждане е 07.06.1977 г. - 9.45 ч. сутринта, а на бащата - 17.10.1976 г.
Благодаря предварително!