Здравей Гост

Една работеща пчела!

• 20 Отговора
  • 3153 Прегледи
Една работеща пчела!
« -: Ноември 29, 2012, 02:04:58 am »
Здравейте!
Аз съм нов тук, преди влизах като гост и само четях онова, което ме интерасуваше предимно за себе си!В началото ме интерасуваше повече за името ми и моята зодия, след това се поинтерасувах и за АЦ-ми, за наталната ми карта и домовете и гледах аспектите, които ми приличаха на драсканици на едно дете, след което разбирах, че в нея има важни конфигураци, които, като ги чета тяхното значения, ме карат да разбирам за живота си.
Бих се радвал ако тук има добри хора, които да разшифроваме картата ми - аз ще се опитам малко, доколкото знанията ми го позволяват! Мен ме интерасуват конфигурациите в натала ми и наистина бих се радвал ако се включат по -начетени и дружелюбни люде!

И така, да започнем:

1. Голям воден тригон
Тригонът е образуван от Плутон/1дом Скорпион/, СЛВ/5дом Риби/ и върхът му са Луна и Хирон/съвпад в 9 дом Рак/.Подобен тригон дава на човек силна психика. Интересното че има и една опозиция между ЛунаХирон - Нептун/3дом Козирог/, чиято роля дава някакъв конфликт за да се задейства Тригонът.

2 Голям квадрат
Той е образуван от квадта между Меркурий/11дом Везни/- Нептун/3дом Козирог/-Марс /6дом Овен ретро/-ЛунаХирон-Меркурий а опозициите са между Меркурий-Марс, Нептун-Луна има още една опозиця, която прави от кръст в снежинка квадрата - Слънце/11 дом Дева/-СЛВ/5дом Риби/. Бях чел, че е хубаво ако имаш Голям тригон да има един кардинален голям квадрат, които да кара човекът да работи.

3 Хвърчило
Бисекстилът е между Слънцето, което образува секстил м\у Плутон и Луна като тези две правят тригон.опозицята между Слънцето и СЛВ. Хвърчилото помага на Тригонът да се прояви.

Повечето ме притесняват последните 2 точки!

4 Селиумът
Има два такива, като първият правят точен съвпад Лилит-Слънце-ЮЛВ в 11 дом, в Дева.Знам само,че Лилит и ЮЛВ са кармични планети и нищо повече, затова бих се радвал ако има някой да ме просвети още повече. А другият е между Венера и Луна и Хирон в 9 дом, в Рак.

5 Пръст на съдбата
Юпитер/8 дом Близнаци/ прави квинконс с Плутон и Нептун,а двете - сектилче
Плутон прави квинконс с Юпитер и Марс а между тях секстил.
Марс прави квинконс с Плутон и Слънцето
Тук ми е "тъмна Индия"!

Ще сложа картата за всеки случай, ако не съм бил точен!

Това, което мога да кажа за наталната ми карта, че имам доста работа в този живот  :rolleyes:, а Вие, какво ще кажете?!?

Ще се радвам ако наистина ми помогнете да разшифровам картата си!

*

Asol

• 4140
Re: Една работеща пчела!
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2012, 10:56:34 am »
Ти да не с роден някъде по полярните ширини ?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2012, 11:02:04 am »
Ти да не с роден някъде по полярните ширини ?  ;D

Не, просто в Клубастролоджи има грешка в автоматичното изчисляване на МС - не се случа за пръв път, винаги така излиза.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Ноември 29, 2012, 11:06:36 am »
Да му сложа ли една прилична карта? Но ще му затрия личните данни първо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2012, 11:08:16 am »
Направо ползвайте astro.com за построяване на натални карти - там грешки рядко се случват, за разлика от по-съмнителни сайтове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Ноември 29, 2012, 11:09:00 am »
Ето я и картата.
Като гледам троновия Марс (У6) на К6 - не те е страх от работа, макар и да предпочиташ да работиш на спокойно местенце. Възможно е да се изнервяш лесно и да губиш контрол над емоциите си. Лесно раним ми се струваш.
Професията ти с творчество ли е свързана, Аполон?

Поправих си поста, че конструкцията на изречението ми не носеше желания от мен смисъл. ;D
« Последна редакция: Ноември 29, 2012, 03:36:28 pm от Mirabella »

*

Константин

« Отговор #6 -: Ноември 29, 2012, 11:43:12 am »
Ето я и картата.
Като гледам троновия Марс (У6) на К6 - не те е страх от работа, макар и да предпочиташ да работиш на спокойно местенце и да се изнервяш лесно.

Аз бих заложил на нещо свързано с медицината, армията или анализаторска дейност за международна компания. При всички положения работа, където има много пътуване :)

« Отговор #7 -: Ноември 29, 2012, 01:03:51 pm »
искам и аз да отгатна, пробвам си неработещата интуиция, за сметка на разума тия дни :rolleyes:
някоя източна практика или, може би, танц?

« Отговор #8 -: Ноември 29, 2012, 02:04:11 pm »
Хайде и аз ще се пробвам - според мен работата може да е свързана по някакъв начин с изчисления, математика, компютри, работа върху определени предмети, посредничество; контакти с чужденци с по-голяма вероятност жени ;D.
Добър интелект, силно подсъзнание; разпиляване на енергията; духовност; екстремни спортове...

« Отговор #9 -: Ноември 29, 2012, 05:17:58 pm »
Ето я и картата.
Като гледам троновия Марс (У6) на К6 - не те е страх от работа, макар и да предпочиташ да работиш на спокойно местенце. Възможно е да се изнервяш лесно и да губиш контрол над емоциите си. Лесно раним ми се струваш.

Поправих си поста, че конструкцията на изречението ми не носеше желания от мен смисъл. ;D

В момента не работя, но пък има творческите заложби хахаха да лесно раним и като Миро понякога губя конрол над себе си! :P

« Отговор #10 -: Ноември 29, 2012, 05:19:50 pm »
Ето я и картата.
Като гледам троновия Марс (У6) на К6 - не те е страх от работа, макар и да предпочиташ да работиш на спокойно местенце и да се изнервяш лесно.

Аз бих заложил на нещо свързано с медицината, армията или анализаторска дейност за международна компания. При всички положения работа, където има много пътуване :)

първите 2 предполагаеми професии за невъзможни поради здравословни проблеми  :blink:

« Отговор #11 -: Ноември 30, 2012, 07:36:52 am »
първите 2 предполагаеми професии за невъзможни поради здравословни проблеми  :blink:

хронични ли са и свързани ли са с крака,ръце, ретро У6,но тронов в опозе на диспозитора на Слънцето Меркурий ,абе голям квадрат си е предизвикателство :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #12 -: Ноември 30, 2012, 11:18:24 am »

хронични ли са и свързани ли са с крака,ръце, ретро У6,но тронов в опозе на диспозитора на Слънцето Меркурий ,абе голям квадрат си е предизвикателство :'(

едната част на тялото ми е леко "парализирана" или по точно казано леко засегната. В детството ми беше същинска одисея, но благодарение на мен и семейството ми съм добре, от никой не завися дали ще отида до тоалетната  :blink:

Може ли да ми разтълкувате ""Йод"?Благодаря!

« Отговор #15 -: Декември 02, 2012, 07:07:01 pm »
ооо многообещаващ човек съм! хахаха  ;D

« Отговор #16 -: Декември 10, 2012, 04:19:29 am »
а можем ли да кажем, че Господарят на 2-ри дом има някаква връзка с 8-ми дом?

« Отговор #17 -: Декември 10, 2012, 12:20:11 pm »
При този час на раждане управителят на 2-ри дом е Плутон. Плутон няма точен мажорен аспект с управителя на 2-ри дом Венера, но има знаков тригон. Но по оста 2/8 дом има интерсептирани знаци. Целият знак Стрелец е поместен във 2-ри дом, а управителят му Юпитер се намира в 8-ми, откъдето аспектира с тригон Меркурий - управител на интерсептирани Близнаци в 8-ми дом. Освен това Сатурн/Уран във 2-ри дом сключват квинкокс с У2 Венера. Бих казала, че има връзки 2/8 дом. Не са от най-силните, но ги има.

« Отговор #18 -: Декември 19, 2012, 09:46:24 am »
Септила между Венера и Юпитер може ли да се каже, че е късметлийски аспект? Междудругото много ми е странно, че нямам нито един творчески аспект, може би го компенсира Big trine!

« Отговор #19 -: Декември 19, 2012, 07:05:43 pm »
Септила между Венера и Юпитер може ли да се каже, че е късметлийски аспект? Междудругото много ми е странно, че нямам нито един творчески аспект, може би го компенсира Big trine!

ти мажорните не си изучил на минорните мина :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...