Здравейте!
Аз съм нов тук, преди влизах като гост и само четях онова, което ме интерасуваше предимно за себе си!В началото ме интерасуваше повече за името ми и моята зодия, след това се поинтерасувах и за АЦ-ми, за наталната ми карта и домовете и гледах аспектите, които ми приличаха на драсканици на едно дете, след което разбирах, че в нея има важни конфигураци, които, като ги чета тяхното значения, ме карат да разбирам за живота си.
Бих се радвал ако тук има добри хора, които да разшифроваме картата ми - аз ще се опитам малко, доколкото знанията ми го позволяват! Мен ме интерасуват конфигурациите в натала ми и наистина бих се радвал ако се включат по -начетени и дружелюбни люде!
И така, да започнем:
1. Голям воден тригон
Тригонът е образуван от Плутон/1дом Скорпион/, СЛВ/5дом Риби/ и върхът му са Луна и Хирон/съвпад в 9 дом Рак/.Подобен тригон дава на човек силна психика. Интересното че има и една опозиция между ЛунаХирон - Нептун/3дом Козирог/, чиято роля дава някакъв конфликт за да се задейства Тригонът.
2 Голям квадрат
Той е образуван от квадта между Меркурий/11дом Везни/- Нептун/3дом Козирог/-Марс /6дом Овен ретро/-ЛунаХирон-Меркурий а опозициите са между Меркурий-Марс, Нептун-Луна има още една опозиця, която прави от кръст в снежинка квадрата - Слънце/11 дом Дева/-СЛВ/5дом Риби/. Бях чел, че е хубаво ако имаш Голям тригон да има един кардинален голям квадрат, които да кара човекът да работи.
3 Хвърчило
Бисекстилът е между Слънцето, което образува секстил м\у Плутон и Луна като тези две правят тригон.опозицята между Слънцето и СЛВ. Хвърчилото помага на Тригонът да се прояви.
Повечето ме притесняват последните 2 точки!
4 Селиумът
Има два такива, като първият правят точен съвпад Лилит-Слънце-ЮЛВ в 11 дом, в Дева.Знам само,че Лилит и ЮЛВ са кармични планети и нищо повече, затова бих се радвал ако има някой да ме просвети още повече. А другият е между Венера и Луна и Хирон в 9 дом, в Рак.
5 Пръст на съдбата
Юпитер/8 дом Близнаци/ прави квинконс с Плутон и Нептун,а двете - сектилче
Плутон прави квинконс с Юпитер и Марс а между тях секстил.
Марс прави квинконс с Плутон и Слънцето
Тук ми е "тъмна Индия"!
Ще сложа картата за всеки случай, ако не съм бил точен!
Това, което мога да кажа за наталната ми карта, че имам доста работа в този живот :rolleyes:, а Вие, какво ще кажете?!?
Ще се радвам ако наистина ми помогнете да разшифровам картата си!