Везни, съгласна съм със Санти, че периодът на транзит на Юпитер през 7-мия ти дом (т.е. настоящият период) би трябвало да е благоприятен за среща с потенциален партньор.
Аз съм за пролетта на 2014-та или тази на 2015-та (за брак/сериозна връзка).
Някой гледал ли е ведическата ти карта?
Не взимай думите ми насериозно, моля те. Мисля, че във ведическата ти карта е заложен брак (3/11 връзка между У1 Марс и У7 Венера, Венера аспектира 7-мия дом), но не ранен брак. Сатурн аспектира Луната ти, Сатурн е в 7-ми дом от Луната, Сатурн аспектира У5 Юпитер, а тези аспекти/позиции ги дават, че забавят осъществяването на брака (и раждането на деца).
Сатурн е в Упапада Лагна (UL - друг показател, който се взима под внимание при разглеждането на евентуален брак), а Раху (който аспектира 7-мия дом) е във 2-ри дом от UL. Може да имаш тенденция за влизане във връзки с по-възрастни партньори или попадаш на такива, които са студени, самовглъбени, дръпнати (сатурнов тип). Заради Раху във 2-ри дом от UL е възможно връзките ти да прекъсват внезапно.
В навамша в 7-ми дом се намират Луна, Юпитер и Кету. Мисля, че партньорът ти ще бъде изтънчен и образован, с добро материално положение. В раши (ведическата натална карта) У8 Меркурий е в 11-ти дом, Луна и Юпитер са в 8-ми, което мисля, че потвърждава, че партньорът ти ще подобри материалния ти статус.
Към момента си в период на Сатурн/Меркурий. Сатурн (У3, У4) се намира във 2-рия ти дом, Меркурий (У8, У11) - в 11-ти заедно с управителя на АС Марс. Транзитен Юпитер от 7-ми аспектира Меркурий и Марс, а транзитен Сатурн е в 12-тия дом при Слънце (У10). В навамша Меркурий е У10 и е силен, давайки Бхадра йога, тъй като е в собствен знак и ъглов дом. Меркурий образува същата йога и в раши спрямо Луната. Струва ми се, че текущият период е повече кариерно ориентиран или греша?
Сега те моля да ме извиниш за глупостите.