Здравей Гост

натална карта

• 24 Отговора
  • 3193 Прегледи
натална карта
« -: Ноември 29, 2012, 02:30:02 pm »
Здравейте, ще ви бъда благодарна ако направите коментар на картата ми.
« Последна редакция: Август 05, 2013, 09:15:26 pm от RIGP_V »

*

Papy

• 4343
Re: натална карта
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2012, 03:01:20 pm »
Здравей, много професионално сложена карта :)
То на тия години е трудно с работата, освен ако не си емигрант?

« Отговор #2 -: Ноември 29, 2012, 03:30:54 pm »
Часът на раждане точен ли е? Защото картата е построена за 12 часа на обяд.
За да коментираме темите любов/брак и работа, трябва да сме сигурни кои знаци са на върховете на 5/7 и 6/10 дом (и други домове, разбира се).

Акрукс добре го е написала. Добавям, че през последните 1.5-2 години при транзита на Сатурн върху натален Нептун в квадрат с натални Слънце/Уран може голяма част от илюзиите и надеждите да са се разбили на парчета (което не е приятно).

« Отговор #3 -: Ноември 29, 2012, 04:42:08 pm »
Благодаря! Да, часът на раждане е точен.

« Отговор #4 -: Ноември 29, 2012, 04:43:01 pm »
Благодаря на всички, разбира се! :blink:

« Отговор #5 -: Ноември 30, 2012, 03:42:46 pm »
Нареждам се и аз на опашката...  :blink:
Благодаря,ако има коментари по моята шарена карта?!
Слънце - Рак
Луна – Водолей
Асц. - Скорпион
Венера – Лъв
Марс - Рак

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2012, 06:03:22 pm »
Момичета, преди също съм пускала натална карта, но сега имам конкретен въпрос и няма да досаждам повече. Интересува ме в този живот ще създам ли семейство и може ли ориентировъчно, ако да, да споменете кога е възможно да е. Не говоря за формалното подписване на брак, а за съвместно съжителство, за хубава, стабилна връзка и дали евентуално, ако има такъв човека - познавам ли го... Ще съм Ви много благодарна, ако кажете по нещо :wub:
« Последна редакция: Ноември 30, 2012, 06:09:04 pm от vezni »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2012, 06:21:21 pm »
Желателно е да пуснеш картата ти освен с транзити,а и с прогресии и дирекции, иначе нищо не правим  :blink: .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2012, 06:44:47 pm »
ето ми транзити и прогресии  :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2012, 07:10:18 pm »
Според мен през следващата година не би трябвало да те подмине - през пролетта е вероятно да имаш възможности и да започнеш връзка, има достатъчно показания за това, няма да ги изреждам  :blink:. В момента тр. Юпитер е в 7-я ти дом, но е ретрограден т.е сега е момента когато трябва да преосмислиш какво точно искаш от една връзка . СЗ през Май ти е било в/у ДСЦ-та т.е има време  :blink: .

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2012, 07:21:16 pm »
г-н Санти, съжалявам за глупавия въпрос и нахалството, но може ли да се прецени дали познавам въпросния принц, защото от много време един господин ми съсипва животеца (по-точно аз си го съсипвам с мъки по него), без да имаме каквато и да било връзка  :blink:
Много благодаря за включването :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2012, 07:39:46 pm »
Нормално е в момента да се обръщаш назад в мислите си/р.Юпитер в 7-ми/, но съм на мнение че ще имаш и друг/други кандидати - можеш да погледнеш и настоящият си солар и да направиш съпоставка  :blink: .

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2012, 07:42:56 pm »
ок, много ти благодаря, тази соларна година все още май не съм се запознавала с мъже, но се надявам да стане ;D страшно много благодаря отново :blink: крайно време е! ;)

« Отговор #13 -: Ноември 30, 2012, 07:50:14 pm »
Везни, съгласна съм със Санти, че периодът на транзит на Юпитер през 7-мия ти дом (т.е. настоящият период) би трябвало да е благоприятен за среща с потенциален партньор.

Аз съм за пролетта на 2014-та или тази на 2015-та (за брак/сериозна връзка).

Някой гледал ли е ведическата ти карта? Не взимай думите ми насериозно, моля те. Мисля, че във ведическата ти карта е заложен брак (3/11 връзка между У1 Марс и У7 Венера, Венера аспектира 7-мия дом), но не ранен брак. Сатурн аспектира Луната ти, Сатурн е в 7-ми дом от Луната, Сатурн аспектира У5 Юпитер, а тези аспекти/позиции ги дават, че забавят осъществяването на брака (и раждането на деца).
Сатурн е в Упапада Лагна (UL - друг показател, който се взима под внимание при разглеждането на евентуален брак), а Раху (който аспектира 7-мия дом) е във 2-ри дом от UL. Може да имаш тенденция за влизане във връзки с по-възрастни партньори или попадаш на такива, които са студени, самовглъбени, дръпнати (сатурнов тип). Заради Раху във 2-ри дом от UL е възможно връзките ти да прекъсват внезапно.
В навамша в 7-ми дом се намират Луна, Юпитер и Кету. Мисля, че партньорът ти ще бъде изтънчен и образован, с добро материално положение. В раши (ведическата натална карта) У8 Меркурий е в 11-ти дом, Луна и Юпитер са в 8-ми, което мисля, че потвърждава, че партньорът ти ще подобри материалния ти статус.

Към момента си в период на Сатурн/Меркурий. Сатурн (У3, У4) се намира във 2-рия ти дом, Меркурий (У8, У11) - в 11-ти заедно с управителя на АС Марс. Транзитен Юпитер от 7-ми аспектира Меркурий и Марс, а транзитен Сатурн е в 12-тия дом при Слънце (У10). В навамша Меркурий е У10 и е силен, давайки Бхадра йога, тъй като е в собствен знак и ъглов дом. Меркурий образува същата йога и в раши спрямо Луната. Струва ми се, че текущият период е повече кариерно ориентиран или греша?

Сега те моля да ме извиниш за глупостите. ;D
« Последна редакция: Ноември 30, 2012, 08:00:51 pm от Mirabella »

*

Константин

« Отговор #14 -: Ноември 30, 2012, 07:57:27 pm »
При тия 8 планети в кардинални знаци, не е най-удачното да я учите на смирение и чакане на "принца" :)

*

Константин

« Отговор #15 -: Ноември 30, 2012, 08:19:09 pm »
Тогава да избира "принца" в продължение на десетилетия :) Много хора са се женили млади и не са сгрешили, затова е безсмислено да се дават частни примери :) В крайна сметка всяка съдба е различна ;)

*

Константин

« Отговор #16 -: Ноември 30, 2012, 08:27:18 pm »
Бих казал, че е твърде силен, амбициозен и решителен характер, че да се остави на течението :) И че остави ли се на него, ще е по-нещастна отколкото, ако бърка сама :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2012, 08:28:17 pm »
Искам да ви кажа, че ми действате психологически. Много се успокоявам, когато си пиша с вас :blink: Мирабелка, абсолютно си права, че към момента съм ориентирана основно към кариера, обаче има моменти, в които тотално полудявам, а 2014-2015 е много време ;D
Иначе, Акрукс, винаги съм била адски нетърпелива и това ми играе много кофти с нервната система, обаче периодът "без гадже" продължи доста, та затова така. Този, дето го страдам, сама си го правя, права си. Той по никакъв начин не ми е давал обещания, нито пък е имало нещо помежду ни, но нали трябва да си направя да ми е гадно... Сигурна съм, че ако се беше случило нещо между нас, вече щеше да е приключило. Луда съм, но пък затова съм ви благодарна, че ме търпите и ми давате точните съвети :88: супер сте :58:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2012, 08:30:12 pm »
В натала ми няма ли няколко брака  ;D

*

Константин

« Отговор #19 -: Ноември 30, 2012, 08:32:34 pm »
Не и ако чакаш перфектния принц :)