...
С този Плутон на Ац-то, досега винаги става така, че "куче, което ме залае, все е побесняло." :mellow:
Или просто кучето още с първата захапка е прихващало частица от бесовете на захапвания... 
Въпрос на съзнание и лични разбирания са такива неща...
додохме си на думата за
плуто на асц.- той е като радиация,невидима ,но при малки дози лекува туморите,а при големи- т.е при по-продължително облъчване,ако някой упорито ти налита - убива и така е за паразитите-потребители около теб,защото обработва чуждата енергия и я излъчва в пъти усилена към обекта,който е неин създател,понякога трансформацията е неуспешна,всичко зависи от желанието за промяна и да бясът е добро сравнение като процес на случващото се с хората носители на твоя 7 дом ,но със знак минус :mellow:плуто е колективната воля,която или те мачка като валяк при неправилна употреба,или ти дава психични сили,който те възраждат като финикса, ама дали си струва,щом всичко около теб остава непроменлива величина, а ти искаш постоянна променлива ама не би :mellow:
на мен най -голямото унижение ми се е случвало с родното здравеопазване,за мен и за близките ми, докторите също са по 7 дом,но тогава плуто на асц. го изживявам като безсилие срущу такава огромна машина борбата е невъзможна,мачка те,безпомощен си сам да промениш толкова голям негатив в позитив,извън теб е и цели да те направи хроничен пациент с отложен летален изход