Здравей Гост

някой може ли да ми помогне предсказателна астрология-планетите в знаци

• 37 Отговора
  • 5052 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Да се индексирам и аз  ;D - със същия вирус съм, цяла седмица ме държи, нема отърване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
а, мерси:)
да оздравявате
пия пак едни имуностимуланти  този път от типа китайска народна медицина, а от два дни в комбинация с българската - греяна ракия:) и отчетох ефект

*

Papy

• 4343
Още ли, лили, айде да оздравяваш вече

Сега-да извлечем малко астр полза-моят у6-нептун, в опозиция на марс, обаче секстил с плутон в 1-ви-два дена, особено вчера, бях направо разглобена, днес-3-ти ден-съм доста по-добре. Единствените изпити неща-аериус и умкалор (екстракт от африканско мушкато-препоръчвам), много чай, промивки с физиологичен разтвор. От бабините лекове-памуци с ракия в носа и ушите и шал. И пълна неподвижност-като котките :)

Още малко да споделя-за хрема-промивки на носа с морска вода/физиолог разтвор, е с пъти по-добре от каквито и да е капки; тоя умкалор е естествен имуностимулант и помага при хреми, кашлици и подобни.

Имам подозрения, че каквото и лекарство-небилково, да си купиш, нарочно е направено да има гаден страничен ефект
По тая причина съм фен на бабини и билкови лекове, включително и за имуностимулантите

Какъв е този вирус? Грипен ли?
Аз прекарах настинка през първите дни на декември.

*

Papy

• 4343
Какъв е този вирус? Грипен ли?
Аз прекарах настинка през първите дни на декември.

Много народ е болен-средно го карат за по седмица
Ми аз го описах по-горе-започва с болки в гърлото, после хрема и после кашлица. Но всички симптоми са доста изострени, тежичък е

*

priya

• **
  • 1263
хрян, чесън и зимни салатки - ряпа, праз, ябълка и моркови - греяната ракийка без мезе не действа - може и другите зимнини да добавяте - сельодка, сланинка и препечени филийки с масло и мед :thinking:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
хрян, чесън и зимни салатки - ряпа, праз, ябълка и моркови - греяната ракийка без мезе не действа - може и другите зимнини да добавяте - сельодка, сланинка и препечени филийки с масло и мед :thinking:

Ако имаш гастрит, повече от половината отпадат

*

priya

• **
  • 1263
И да имаш, и да нямаш гастрит - отпаднат ли всичките скоро може да имаш по-интересни работи ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532

Ако имаш гастрит, повече от половината отпадат

Но ракията остава.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343

Но ракията остава.  ;D

:) ракията е най-доброто лекарство, познатите ми битови алкохолици боледуват 1-2 пъти за 10-на години. Но си иска постоянство :))

Но ракията остава.  ;D

:) ракията е най-доброто лекарство, познатите ми битови алкохолици боледуват 1-2 пъти за 10-на години. Но си иска постоянство :))
от постоянство накрая освен вредните и всички полезни бактерии измират и ставаш с три бели дроба

аз съм на греяно вино с билки и черен пипер,много киви ,лимони,банани,грозде ,мандарини,портокали и ябълки,за един ден ми размина само с херпес на горна джука като неуспешен силиконов имплант :P
току що си го помислих грипният вирус да не се предава вече по нета виртуално та сме се тръшнали всички :o
« Последна редакция: Декември 20, 2012, 04:13:30 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187

аз съм на греяно вино с билки и черен пипер

ей те това веднъж го пробвах - явно е на принципа "ако не умреш след употребата му, вечно ще живееш", спомням си само, че много повръщах и до днес ме държи, а минаха години ;D

викам да си остана на ракията и ряпата

*

Papy

• 4343
За слабите стомаси червеното вино и черният пипер са смърт, ряпата е трудно смилаема-да се внимава
А че твърдият алкохол убива и вредни и полезни бактерии е вярно, или поне така пише :)

аз съм на греяно вино с билки и черен пипер

ей те това веднъж го пробвах - явно е на принципа "ако не умреш след употребата му, вечно ще живееш", спомням си само, че много повръщах и до днес ме държи, а минаха години ;D

викам да си остана на ракията и ряпата

ами аз започнах да го пия греяното вино по пистите на Пампорово и Боровец ,през соца преди четвърт век ,не защото бях болна,ами недоволна от себе си и после карах без страх,умря ми страха и да споменът вечно ще живее  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
Болнава съм от 2 дена. :( В момента гласът ми е като на дърта пушачка.

*

Papy

• 4343
И ти ли, уран-бързо оздравяване

Аз вярно, че бързо севдигнах, но още си влача разни симптоми-к'ъв беше тоя грип, к'во е т'ва чудо

*

Stella

• 7765
Само аз ли не съм го изкарала този грип? Така като ви чета всички сте преболедували. Значи и няма да ми се размине.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
Само аз ли не съм го изкарала този грип? Така като ви чета всички сте преболедували. Значи и няма да ми се размине.

Ее, недей така, пийвай си по малко ракийка, пази се от студа, пикът май започва да преминава, така че-дръж се :)