Restless, сигурна ли си в часа на раждане? При съвсем малко по-ранен час Венера ще бъде У1. Венера попада в 10-тия дом в съвпад със СЛВ възел, което би трябвало да привлича всички прожектори към теб. Знакът е на Уран, което е доста подходящо за медийни изяви - радио, телевизия, а защо не и интернет. Независимо от часа на раждане мисля, че съвпадът Марс/Венера/СЛВ в 10-тия дом би трябвало да те правя привлекателна за публиката. Пробвала ли си се на кастинг за телевизионен сериал, предаване, модел?
Елементът на непредсказуемост и спонтанност вероятно идва от факта, че Уран е управител на 10-тия дом.
Имаш си "двигател" за желанието за популярност и връзка с обществеността/публиката - тау квадратурата между Слънце/Меркурий в 11-ти дом, Юпитер и Уран. Аспектите Юпитер/Уран често ги "набеждават" като аспекти на внезапния късмет. Поради връзката им с оста 2/8 дом биха могли да внесат елемент на непредсказуемост във финансите ти (надявам се, става дума за неочаквани печалби), а може би и спонсорство, подкрепа за начинанията ти.
Другият ти "двигател" биха могли да бъдат квадратурите на Плутон към Марс и Венера. Плутон в 6-ти би трябвало да те прави рабохоличка до екстремум, перфекционистка. Не признаваш средно положение, нито загуба, т.е. имаш драйв да настояваш да получиш заслуженото, няма да лежиш на стари лаври.
Луната е основен фактор за популярност. Твоята е добре позиционирана по дом - в 9-тия дом, който мунданно се управлява от Юпитер. Аспектът й с Нептун плюс Венера на МС подсказват, че си творческа натура. Положението на Луната в Козирог в съвпад с диспозитора си Сатурн увеличава овненската ти амбициозност и напоритост, но едновременно с това внася и елемент на неувереност, самокритика, срамежливост. Ако поддържаш златната среда, ще е идеално.
Не изглежда никак зле откъм популярност. Заради положението на У10 Уран в 8-мия дом моментите на възход и спад на славата могат да се редуват, т.е. да липсва стабилност.
Пепеляшковите аспекти също ги "набеждават" за даващи слава. Плюс и други аспекти, разбира се. Не съм запозната с тази теория, защото ги разглеждат най-вече в хелиоцентричната система, с която нямам опит. Ето два линка:
http://astroshine7.com/articles/3,
http://www.jupitersweb.com/magi-astrology-aspects.html.
Не казвам нищо. Просто за мен Слави Трифонов не е Пепеляшка (красавицата), а звярът.