Ами аз лично-щом нямам алтернатива-ще й вдигна скандал, и ако продължи, ще помоля шефа да дойде в стаята и пред нея ще му обясня проблема
Ако той не направи нищо-ще произвеждам колкото мога, без да се тормозя за бройката
Може заплащането ми временно да пострада, но дългосрочно шефът едва ли ще го устройва положението
Рару, вратата към шефската стая е постоянно отворена, той просто е много толерантен човек или не му прави впечатление. Стелиумен Водолей с Луна в Овен - не му се занимава с дребнотемия. :blink:
Няма никаква връзка с финансови еквиваленти, просто не намирам такова поведение за много уместно. Но сте прави, тя просто не се усеща и може би си мисли, че дадено нещо щом на нея й харесва, трябва да създава същия комфорт и за другите (Луна/Венера

). Тактичността е качество, което или имаш, или нямаш, при някои е в липса. Дори не съм сигурна, че в случая става въпрос за тактичност, тъй като с контрагенти и по-висшестоящи се държи изключително на ниво, а въпросните изпълнения си позволява само в нашата стая, където сме трима души бюро до бюро.
На мен пък възпитанието не ми позволява да си сложа демонстративно тапи или да вдигна скандал.

Ако пък човек не обича скандали-може и по заобиколния път-да му се намекне за ситуацията
Има хора, които от намеци не разбират, а ако се държиш малко по-остро, ще се направят на учудени. Не съм човек, който си пада по скандали и забележки, особено когато виждам, че ефектът ще е нулев и отсрещният няма да се осъзнае - самогъзие не се изкоренява лесно, особено на средна възраст и нататък, когато характерът и навиците са вече окончателно изградени и трудно подлежат на промяна при липса на гъвкавост.