Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24598 Прегледи
*

Asol

• 4140
Мунданна астрология и прогнози
« -: Февруари 05, 2013, 06:56:06 pm »
Плутон опозиция Юпитер 2013 – 2014 г.

Попаднах на една много добре написана статия от Елена Пенчева. Първа и втора част.
« Последна редакция: Февруари 19, 2013, 09:08:46 am от Asol »

Re: Мунданни прогнози
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2013, 08:11:55 pm »
Благодаря ти Асол  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2013, 07:12:05 am »
Интересни публикации :)

Ей този човечец-някой да има инфо от първа ръка по книгите му?
Цитат
 В статията са използвани анализи и разсъждения на Raymond Merriman, публикувани в книгата Forecast 2013.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2013, 09:13:31 am »
Владимир Комаров, който се занимава с финансова астрология ги препоръчва. Аз не съм му говорител ;D, но споделям какво съм чела в сайта му. Е, не е инфо от първа ръка. Моето инфо е недостатъчно, защото съм чела само някои негови публикации, не книгите му.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2013, 10:16:03 am »
Този цитат е от статията на елена пенчева, явно и тя го препоръчва

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2013, 10:25:40 am »
Да, знам. Тя просто пояснява кои са източниците й на информация, защото има и такива, които не го правят.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2013, 10:31:44 am »
Владимир Комаров, който се занимава с финансова астрология ги препоръчва

И аз намерих, но малко странно ми се видя блогчето

*

Asol

• 4140
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2013, 09:29:46 am »
Бойко Борисов заяви пред Народното събрание, че днес на обяд ще депозира оставката на правителството.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2013, 09:35:13 am »
Бойко Борисов заяви пред Народното събрание, че днес на обяд ще депозира оставката на правителството.

А той остава - и сам войнът е войн. :))

Или и той си отива?
Дано да няма по-сериозни граждански размирици - не знам кой дърпа конците, но не очаквах протестите да добият такъв обрат.

Както се казва, "когато корабът потъва, плъховете го напускат".

« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 09:49:38 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2013, 10:12:53 am »
беше ужасно детинско и комплексарско да си отиде по този начин. какъв мъж е този? напълни гащите и забегна - за една нощ.

отишъл си. а сега?
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2013, 10:17:27 am »

Дано да няма по-сериозни граждански размирици - не знам кой дърпа конците, но не очаквах протестите да добият такъв обрат.
Гладът, Лили, гладът дърпа конците, не си ли чувала приказката "Храната прави борбата!", както и "Сит на гладен не вярва!"

Надявам се някоя партия да не е яхнала глада и да не го употребява в своя полза.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2013, 10:18:15 am »

А той остава - и сам войнът е войн. :))

Или и той си отива?

Както се казва, "когато корабът потъва, плъховете го напускат".

Ако се смени министър, правителството остава, ако се смени Министър-председател, пада цялото правителство. Конституция:
Чл. 111. (1) Правомощията на Министерския съвет се прекратяват:

1. с гласуване на недоверие на Министерския съвет или на министър-председателя;

2. с приемане на оставката на Министерския съвет или на министър-председателя;

3. при смърт на министър-председателя.

(2) Министерският съвет подава оставка пред новоизбраното Народно събрание.

(3) В случаите по предходните алинеи Министерският съвет изпълнява функциите си до избирането на нов Министерски съвет.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2013, 10:22:47 am »
беше ужасно детинско и комплексарско да си отиде по този начин. какъв мъж е този? напълни гащите и забегна - за една нощ.

отишъл си. а сега?
Че кой е казал, че е мъж?  ;D Винаги се е държал като страхливец, винаги решеното от него е било предпоследно, методът "проба - грешка" се превърне в негова запазена марка през последните 4 години.
Лошото е, че най-трудното тепърва предстои...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2013, 10:32:16 am »
Няма такава опасност, успокой се!  Което обърква измекярите, които не знаят накъде да се огъзят  :blink:

Дано си права, аз нямам нкакви партийни пристрастия.
И искрено се надявам да не се получи като в онази българска поговорка - "от трън, та на глог".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2013, 10:33:26 am »
Все пак да не избързваме. Докато не си депозира оставката и докато не му я приемат, не е сигурно. Може пък до обяд да му хрумне друго. Вчера нали казваше, че няма да си я подава, а пък днес се отметна...

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Февруари 20, 2013, 10:42:21 am »
Според мен всичко е ок-някой разбунва народа, който и без това си има поводи и ако борисов чака още няколко месеца, можеше да стане по-зле и шансовете му да намалеят драстично на изборите
Сега разни опоненти се разпениха, той вероятно ще излиза да напомня колко много е направил, ще излезе наяве още някоя мътна история-и от единия и другия лагер
Та...гласувайте като дойде времето

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2013, 10:43:20 am »
Цитат
През януари и февруари основната политико-социална тема е свързана с опитите за установяване на нов ред, реформиране на социалните и обществени структури. Някои от създадените до момента институции може да претърпят дълбока метаморфоза. Някои от създадените обществени структури ще бъдат реформирани. Естествено ще видим сериозна съпротива, може би дори ще чуем изявления, че „Това е лудост”. Още през януари очаквам да започне един по-тежък процес в света, свързан с предизвикателство към всякакви установени правила и авторитетни фигури. За държавните глави започва трудно време, в което ще стане ясно дали са подходящите лидери или не.

Галина Иванова

*

Veselin

• 2737
« Отговор #17 -: Февруари 20, 2013, 10:47:02 am »
Според мен всички  тези бунтове в Европа са част от  един сценарий, целящ по-скорошното  въвеждане на т.нар. "нов световен ред". Хубавото е, че той ще просъществува много кратко, понеже има много вътрешни противоречия и  борби за надмощие в т.нар. "елит" и те ще се обърнат един срещу друг.

« Отговор #18 -: Февруари 20, 2013, 10:52:47 am »
"Браво на Бойко Борисов!
Хак да им е на комунистите! И правилно даде парите на земеделците, само дето не даде на майките, пенсионерите и онкоболните, а и трябваше в аванс да изхарчиш и европейските 12 милиарда евро, за да видим как се управлява празна хазна!
Да ни е честото БЕЗВЛАСТИЕ - нали това искаше опозицията!
(пък и много ДРУГАРИ от ФБ)- да си развява байрака и да краде по-спокойно това, дето е останало все още в държавата, а и най-вече не ГЕРБ, а те да фалшифицират изборите! И НАЙ-ВАЖНОТО: да се спре разсекретяването на енергиините договори, които са в състояние да ги вкарат в затвора - но как да го кажеш на хуните с качулките вън, след като им бе платено да бият, палят и рушат?! Така нареченият ГРАЖДАНСКИ протест срещу монополите завърши, да дойдат монополите!(защото истинските монополи останаха, отиде си правителството)!
Честито!"

ПП. Имам съсед, който е един от охраната на комуниста Гергов и лично ми сподели, че са раздали от 20 - 50 лв.
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 01:17:51 pm от romantica »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2013, 10:58:06 am »
Какво "браво", ББ също работеше в полза на монополите и  в съдружие с комунистите, макар и прикрито. След като толкова  беше против и обвиняваше комунистите, Доган и останалите, защо не вкара никой в затвора? Ами защото е навързан с тях, те са като дупе и гащи и това, което направи той, също е театър.