Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24571 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #160 -: Март 02, 2013, 07:05:08 pm »
Аз бих гласувал за Волен, въпреки че според мен и той е въздух под налягане, но най-малко бих съжалявал, ако дам гласа си за него.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Март 02, 2013, 07:09:25 pm »
Волен е роден на 19 април 1956 година, но не разполагаме с час.

Слънце в Овен в точен квадрат с Уран, Луна в Лъв в един знак с Юпитер и Плутон - вероятно това му дава тази експресивност.

И един цитат от уикито (кефи ме) ;D:

Цитат
На първото заседание на 40-то Народно събрание от 11 юли 2005 г., той нарича българската политическа класа „грухтящи прасета, в безчувствени топки лой, глухи за проблемите и страданията на българския народ“.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #162 -: Март 02, 2013, 07:11:56 pm »
И е много убедителен. Има вид на човек компетентен по много въпроси, по-интелигентен, не е тъп като Боко и Цоко.

*

Papy

• 4343
« Отговор #163 -: Март 02, 2013, 07:12:56 pm »
На мен ми идва екстремист

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Март 02, 2013, 07:14:34 pm »
И е много убедителен.

Завършил е журналистика, тях си ги бива да убеждават.

Всеки политик трябва да е добър оратор, освен умел стратег.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Март 02, 2013, 07:17:12 pm »
На мен ми идва екстремист

И на мен.

Екзалтирало Слънце в точен квадрат с Уран + Марс във Водолей.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #166 -: Март 02, 2013, 07:18:46 pm »
И е много убедителен. Има вид на човек компетентен по много въпроси, по-интелигентен, не е тъп като Боко и Цоко.

вЕрвай ми...,не е по-малко властолюбив..,авторитарен...и снобар.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #167 -: Март 02, 2013, 07:20:20 pm »
Сигурно. Вече съм се разочаровал и от него, ама е пак по-добре от Боко, Костов и Сергей, Кунева, Яне и прочее. А и нали все трябва да се гласува за някого.  :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Март 02, 2013, 07:21:53 pm »
Сигурно. Вече съм се разочаровал и от него, ама е пак по-добре от Боко, Костов и Сергей, Кунева, Яне и прочее. А и нали все трябва да се гласува за някого.  :(

Мдаа...

Но за целта са нужни нови лица..,на които се дава кредит на доверие и шанс. По-добре е от "старите чанти".... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Март 02, 2013, 07:22:29 pm »

вЕрвай ми...,не е по-малко властолюбив..,авторитарен...и снобар.

Не се и съмнявам, предвид конфигурациите в картата му и акцентираните знаци.

Едно е това, което говори пред народа, друго са личните му качества.

Луна в Лъв, ако попада в накшатра Магха, в съвпад с Юпитер и Плутон няма как да не ламти за власт и влияние.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #170 -: Март 02, 2013, 07:22:41 pm »
Така е, но ако до май не се появят нови, ще трябва пак да се избира измежду старите лица.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Март 02, 2013, 07:26:50 pm »
Така е, но ако до май не се появят нови, ще трябва пак да се избира измежду старите лица.

Мисля..,че ще има нови лица.

До тук историята показва..,че народа в такива ситуации е особено чувствителен и манипулативен. От друга страна...говори едно-върши друго. Кой , кого лъже няма значение...,важна е играта. Но...връщайки се назад установявам...,че втори шанс никой не е имал..В общи линии филма..."Тя танцува само едно лято" е подходящ сценарии за политическите сезони у нас.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Март 02, 2013, 08:59:04 pm »
Росен Плевнелиев ми прилича на мижитурка, постоянно допуска грешки в говора, гледа странно и уплашено.

Съгласна  ;D - за грешките му в говора не знам, не гледам ТВ, но определено няма вид на президент. И той е кукла на конци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #173 -: Март 02, 2013, 09:02:37 pm »
Ами когато го кандидатираха явно му казаха- няма кой, трябва да свършиш работата! А то така стана ;D, че трябва да се върши наистина...

*

Papy

• 4343
« Отговор #174 -: Март 02, 2013, 09:09:42 pm »
Ами когато го кандидатираха явно му казаха- няма кой, трябва да свършиш работата! А то така стана ;D, че трябва да се върши наистина...
:blink:

Едно време го харесвах, сега обаче..като го слушам как мънка
Все повече ми заприличва на първанката

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Март 02, 2013, 09:14:10 pm »
Винаги съм гласувала за Волен и дори и да дойдат нови лица, пак ще го правя. Интелектът на един богослов и журналист не може да се сравни с интелекта на един пожарникар и даскал по физическо. А и аз винаги съм харесвала мъже със самочувствие. Все пак сме различни хора, Марая не харесва в него точно качествата, които аз харесвам.
Росен Плевнелиев ми прилича на мижитурка, постоянно допуска грешки в говора, гледа странно и уплашено. Не смятам, е е лош човек, но за мен хора с власт трябва да изглеждат като Волен. Винаги са ме привличали силните личности (силен Плутон в 7 дом).

Познавам го лично..,по времето когато се запознахме...беше с Капка.
Общата ни връзка беше Вера Кочовска/Лека и пръст/...
Бяхме на една вечеря в р-т ==== в София...
Беше готов да изръргува АТАКА за 1 министерско място....

Това не му харесвам... ;D Продава се евтино.... :P

А за Плевн....е излишно да говорим...Аз не го слушам..,разбирам го по невербалните жестове.... ;D На същото мнение съм...

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Март 02, 2013, 10:31:23 pm »

:haha: :cry3: :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Март 02, 2013, 11:21:24 pm »
Волен е роден на 19 април 1956 година, но не разполагаме с час.
предполагах, че е роден във втора четвърт на Луната (по гневните бръчки между веждите  ;)) и така се оказа

Виждала съм го и при сатурновите хора, независимо от лунната фаза. От вечно мръщене и недоволство им се появяват рано бръчки между веждите. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Март 06, 2013, 02:23:28 pm »
Единственото, което можеш да направиш, за да не си овца, е да станеш вълк :) Това, за което всички се нахвърлиха в/у мен "Жертва или Хищник", а в природата и социално-икономическите процеси е така - взимаш или ти взимат :) Омир го е казал, че може да се забогатее само по 2 начина - чрез кражба или чрез война (което пак си е един вид кражба) :) По-късно, когато Маркс описва капитала доказва, че човекът създава труд, който е по-голям от трудът, който му стига за оцеляване(консумация). Излишъкът се прибира от някой, което както и да го погледнеш си е кражба, преразпределение или както искате го наричайте, но всеки от нас под една или друга форма е прибирал :) В това се познават и добрите управленци, а именно колко са алчни - това от своя страна ще определи, колко ще вземат от излишъка, който създават другите и колко ще оставят от него на другите :)
Предложението е следното - има 2 варианта: 1) действаме мандат за мандат и кърпим дупки - така умираме бавно, но не много мъчително; 2) изготвя се национална стратегия за 10-20 години напред, през които ще се страда доста (защото едно поколение няма да види нищо хубаво), но накрая ще възкръснем.
П.С Който иска да прочете повече, нека провери следвоенния план на Япония за възстановяване на икономиката.

2-то... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Март 08, 2013, 11:30:35 am »
Влизането ни в Шенген се отлага за неопределено време

Решението за присъединяване на България и Румъния към Шенген се отлага за неопределено време, след като Съветът на вътрешните министри на държавите от Европейския съюз (ЕС) днес реши, че ще се върне отново към темата преди края на годината, съобщи БНР.

Редица страни са изразили резерви, съобщиха от ирландското председателство, а германският вътрешен министър Ханс Петер Фридрих даде ясно да се разбере, че заради проблемите на България и Румъния с престъпността и корупцията страната му не е склонна да обсъжда шенгенското ни членство преди излизането на следващите мониторингови доклади на Европейската комисия.

“Ние отчитаме не само спазването на техническите условия за граничен контрол, но и цялостната политическа обстановка в една държава. Как системата се справя с организираната престъпност, правосъдието, корупцията”, коментира той.7 мар 2013 17:0015
София и Букурещ не отговарят на минималните критерии за Шенген
7 мар 2013 09:3695
Финландия твърдо против приемането ни в Шенген
6 мар 2013 09:14185
“Винаги сме казвали, че тази цялостна оценка за нас е централна. Тя не ни позволява да отменим граничния контрол сега. Моментът още не е назрял. Тук става въпрос за сигурността на нашите граждани. С нея не може да се правят компромиси. Ще видим как изглеждат докладите в края на годината и пак ще говорим”, допълни Фридрих.

Холандия също ще чака следващите доклади за България и Румъния, каза министърът на имиграцията Фред Теевен.
“Знаете нашата позиция, че трябва да видим два поредни положителни доклада на Европейската комисия по механизма за сътрудничество и проверка. Това още не е факт, така че ще изчакаме и ще видим каква ще е ситуацията през декември”, коментира Теевен.

Според българския вътрешен министър Цветан Цветанов политическата обстановка е един от факторите няколко държави да имат резерви към членството ни в Шенген. Като сериозна причина да сме нежелани в Шенген Цветанов посочи и т.нар. "социален туризъм" към западните страни.

Цветанов не отрече, че при така създалите се обстоятелства най-ранният възможен момент за членство в Шенген е пролетта на следващата година.

Кой и как се справя .... не е ясно. Важна е финалната права...ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! ЕВАЛА НА БОКО, ЦОКО...КОКО....И ЦЯЛАТА АГИТКА НА ТИГРИТЕ....