Здравей Гост

Управителя на 7-ми

• 40 Отговора
  • 5821 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Управителя на 7-ми
« -: Февруари 11, 2013, 06:50:41 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=fWHDVDdfDZI

Трудно е да разберем себе си...Трудно е да разберем и другите....Два дома , които цепят като гръм наталната карта. АСЦ-ДСЦ.
Домовете ,чрез които дишаме...,познаваме се , разпознаваме се , срещаме се и се разделяме.
В картата ми Уран прави точен тригон към Меркурий - управител на 7-ми...А Юпитер е в точна опозиция на Меркурий.
Събитието е повече от неочаквано , нестандартно...
Предстои Уран трин Сльнце...Какво да  очаквам? Споделете... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Управителя на 7-ми
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2013, 07:52:40 pm »
Някакъв бизнес свързан с високи технологии :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2013, 08:54:45 pm »
Някакъв бизнес свързан с високи технологии :rolleyes:

Нещо друго :rolleyes:...може ли да предположим? :rolleyes:
Слънце в 1-ви натален управител на 9-ти , Уран на МЦ управител на 3-ти. Или оста 3-ти/9-ти  е акцентирана....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2013, 09:16:45 pm »
печелиш юридически спор зад граница - може би свързан с роднини? :-[
хубава песен
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2013, 10:18:53 pm »
А какво според вас ще рече,тригон на уран/управител на 7ми/ с нептун в 5ти.Нептун е управител на 9ти,но не го свързвайте с чужбина и учене. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 11, 2013, 10:22:08 pm »
печелиш юридически спор зад граница - може би свързан с роднини? :-[
хубава песен

:blink: Мдааа....- вариант е. Интересен при това.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2013, 11:04:29 pm »
тризнаци?
 ;D

уран и нептун и двамата ли са в 5ти? предполагам приятен период с половинката или намиране на сродна душа

марая - предполагам нещо което те касае лично като човек но има нещо общо със сродниците на половинката ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 12, 2013, 12:03:22 am »
тризнаци?
 ;D

уран и нептун и двамата ли са в 5ти? предполагам приятен период с половинката или намиране на сродна душа

марая - предполагам нещо което те касае лично като човек но има нещо общо със сродниците на половинката ...

Не. Няма да е  нищо общо с тях. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Февруари 12, 2013, 08:37:51 am »
тризнаци?
 ;D

Не,в 5ти дом е само нептун,а транзитния уран който е в 9ти прави тригон с нептун-а :blink:Харесва ми предсказанието за намиране на сродна душа :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #9 -: Февруари 12, 2013, 10:23:32 am »
Какво ще кажете за У7 на върха на 5 дом, в тригон с Венера, У9?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Февруари 12, 2013, 07:34:30 pm »
Какво ще кажете за У7 на върха на 5 дом, в тригон с Венера, У9?

И аз се интересувам от същото ;D Само че при мен е дирекционен У7 на К5.Какво да се очаква?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #11 -: Февруари 12, 2013, 10:11:12 pm »
Среща с бъдещ партньор, съпруг, на път в чужбина или чужденец ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Февруари 12, 2013, 10:19:25 pm »
Да се наместя и аз на клона с чакащите soul mate. :))

Какво според вас би означавал квадратът на дир. Нептун към нат. Венера?
Венера управлява ДС и 11 дом и се намира в 5 дом, в съвпад с Меркурий и ЮЛВ.
По натал има тригон между Венера и Нептун. Задължително ли трябва да е поредното любовно разочарование?

Според стандартните тълкувания ако между две планети в радикса има хармоничен аспект и после аспектът се преобразува в напрегнат по дирекция, не било чак толкова лошо.

От личен опит не мога да го потвърдя, поне в моя случай. Когато наталният тригон Слънце/Сатурн по дирекция се превърна в квадратура, имах неприятности с авторитетна мъжка фигура. А преди това, когато наталният тригон Меркурий/Нептун се преобразува в квадратура, срещнах лъжи и нечестни хора, трябваше ми доста време да прогледна... През цялото време осъзнавах и допусках, че е лъжа, но някак не си давах сметка за сериозността на положението - все вярвах, че доброто ще надделее. Но за съжаление в живота срещаме хора, болни от лъжа - за тях тя е като въздухът, който дишат.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #13 -: Февруари 12, 2013, 10:38:33 pm »
Lillie, какви са съпътстващите значими транзити по времето на тази дирекция? Задействани ли са Слънце или Марс? Това ще даде добра насока. Не е задължително да е любовно разочарование или измама.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Февруари 12, 2013, 10:43:22 pm »
Lillie, какви са съпътстващите значими транзити по времето на тази дирекция? Задействани ли са Слънце или Марс?

Отмина опизицията на тр. Плутон към нат. Луна и квадратът му с нат. Слънце (по натал имам т-квадрат между трите).
Сега предстои тр. Уран да настъпи светилата - в момента квадратурата му с нат. Луна е точна, предстои и съвпад със Слънцето (7 гр. 01 мин. Овен). Нептун по някое време ще направи съвпад с Марс. Марс е У5 и има 45-градусов аспект с Венера, упр. на ДС. Нептун е упр. на ІС, намира се в края на първи дом и пуска тригони към всички планети в пети. :)

Предстои секстил на тр. Юпитер първо със Слънцето, после с Меркурий и Венера, а в знака Рак ще направи съвпад с нат. Луна и тригон с нат. Марс (задейства 8ми и 4ти дом).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2013, 10:59:11 pm »
Lillie, какви са съпътстващите значими транзити по времето на тази дирекция? Задействани ли са Слънце или Марс?

Отмина опизицията на тр. Плутон към нат. Луна и квадратът му с нат. Слънце (по натал имам т-квадрат между трите).
Сега предстои тр. Уран да настъпи светилата - в момента квадратурата му с нат. Луна е точна, предстои и съвпад със Слънцето (7 гр. 01 мин. Овен). Нептун по някое време ще направи съвпад с Марс. Марс е У5 и има 45-градусов аспект с Венера, упр. на ДС. Нептун е упр. на ІС, намира се в края на първи дом и пуска тригони към всички планети в пети. :)

Предстои секстил на тр. Юпитер първо със Слънцето, после с Меркурий и Венера, а в знака Рак ще направи съвпад с нат. Луна и тригон с нат. Марс (задейства 8ми и 4ти дом).

При това положение, залагам на появата на любовни вълнения :) с характеристика на Уран и Нептун/Юпитер. Обаче Непун върху Марс рискува да те направи доста разсеяна, мечтателна и да размие енергията ти.
Сподели, моля те, за квадрата на Плутон към Слънце. Толкова ли е страшно? Един реномиран астролог твърди, че това е един от най-значимте транзити, които могат да се случат в живота на човек.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Февруари 12, 2013, 11:11:54 pm »
Сподели, моля те, за квадрата на Плутон към Слънце. Толкова ли е страшно? Един реномиран астролог твърди, че това е един от най-значимте транзити, които могат да се случат в живота на човек.   

В радикса имам т-квадратура - Плутон в опозиция към Слънце  и квадрат към осмодомна Луна, изгряващ Скорпион.

Със сигурност периода, когато транзитният Плутон превърна т-квадрата в голям кръст, ще помня цял живот. Имала съм и преди тежки години, но такива сътресения никога. В края на краищата, след като си направиш равносметка (пост фактум), осъзнаваш, че крахът на илюзиите и загубите са те направили свободен -  доста своеобразно усещане на свобода, когато знаеш, че вече няма какво да губиш на тоя свят... нищо освен себе си. Сигурно затова в сънищата покойният ми дядо така упорито се опитва да затвори и залости прозореца на моята стая... тоя прозорец води към другия свят.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #17 -: Февруари 12, 2013, 11:15:32 pm »

Може и да е прав, но явно за по-напреднал живот. На мен този квадрат ми се пада когато съм била на 3-4 години. Това, което мога да споделя от тогава е, че на 4 тръгнах на народни танци и покрай тях обиколих света във време, в което беше проблем пътуването в чужбина, пък ние ходехме по турнета къде ли не. Въпреки, че това ми даде доста по-различен мироглед от този на обкръжението ми от ония години.

*

ib

• *
  • 182
Re: Управителя на 7-миПлутон е
« Отговор #18 -: Февруари 12, 2013, 11:28:02 pm »
лили - мерси - отключи ми малко отговори

по време на ДирСтурн(У3) в съвпад с НатНептун(У5) в Козирог, рождения тригон с Венера(У7 и 12) и Марс (У6) и Мерк (У8) ставаи колкото и на пръв поглед безобиден аспект да е при мен донесе много неприятен период (самозаблуда, конфликт, интриги, тайни и всевъзможни) но и израстване - промяна в името на по-добро ... с преместване по 3ти

в момента транзитнаВенера У7 в секстил с натален Сатурн в квадрат с плутона на АЦ (Сатурн се разхожда из 1) и в опозиция на целия личен стелиум в 10тии малко от 9ти - но освен че сме малко напрегнати у дома друго за сега не се очаква
прогресивна в 11ти - нищо с никой като аспекти освен точен съвпад с К11 чиито Упр е Меркурии
дирекционна - тригон с Нептун (У5) който скоро ще си влезе и у дома :) а венерка е още в 10ти

дали пък няма да получа помощ от приятел за нова работа ... най-накрая ...

ПП - докато пишех гледам говорите за Плутон
да споделя:
по рождение имам Плутон в квадрат със Слънце Луна Мерк Венера МЦ и възела - опозе на хирон и Юпитер - съзпад с АЦ
 - в момента е в съвпад с натален Нептун (май от тогава се интересувам по-сериозно от астрология)
 - дирекционния като влезе във 2ри наппуснах работа и вече 4-5 години се моткам, а сега е в секстил с Луната ... леле след 5-6 години ще настъпи Сатурна в натала  :-X дали пък не съм имунизирана  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Февруари 13, 2013, 12:27:53 am »
И какво твърди този астролог за въпросния квадрат плутон/слънце?
Че трябва да сметна кога е било-не помня