лили - мерси - отключи ми малко отговори
по време на ДирСтурн(У3) в съвпад с НатНептун(У5) в Козирог, рождения тригон с Венера(У7 и 12) и Марс (У6) и Мерк (У8) ставаи колкото и на пръв поглед безобиден аспект да е при мен донесе много неприятен период (самозаблуда, конфликт, интриги, тайни и всевъзможни) но и израстване - промяна в името на по-добро ... с преместване по 3ти
в момента транзитнаВенера У7 в секстил с натален Сатурн в квадрат с плутона на АЦ (Сатурн се разхожда из 1) и в опозиция на целия личен стелиум в 10тии малко от 9ти - но освен че сме малко напрегнати у дома друго за сега не се очаква
прогресивна в 11ти - нищо с никой като аспекти освен точен съвпад с К11 чиито Упр е Меркурии
дирекционна - тригон с Нептун (У5) който скоро ще си влезе и у дома

а венерка е още в 10ти
дали пък няма да получа помощ от приятел за нова работа ... най-накрая ...
ПП - докато пишех гледам говорите за Плутон
да споделя:
по рождение имам Плутон в квадрат със Слънце Луна Мерк Венера МЦ и възела - опозе на хирон и Юпитер - съзпад с АЦ
- в момента е в съвпад с натален Нептун (май от тогава се интересувам по-сериозно от астрология)
- дирекционния като влезе във 2ри наппуснах работа и вече 4-5 години се моткам, а сега е в секстил с Луната ... леле след 5-6 години ще настъпи Сатурна в натала

дали пък не съм имунизирана