Мисля, че изцяло на условието за "ин хайз" отговаря само Луната, поне програмата ми я отчита така.
Венера и Марс могат да отпаднат, но и тях ги усещам силни, по друг начин - те са си в рецепция по терма.
Луната, ако може да се сметне за доминиращо влияние, разменя знак на екзалтация с Юпитер, който пък е в "екс конд" - сигурно затова го усещам някак стерилен в дома, в който е поставен. Влиянието му върху 2 дом, който управлява, също е слабо, със сигурност не е в посока разширяване.

За себе си мога да кажа, че винаги приоритетно си поставям цели, свързани с индивидуалното, а не социалното - моето лично развитие, семейство, близки и приятели, отчасти професионална среда (доколкото в един момент започвам да възприеам екипа като семейство, а това се случва неизбежно, много се привързвам), в тоя контекст се усеща доминиращото влиянието на Луната. За социални каузи и като участник в обществени движения и организации не ме търсете. Може би нещата щяха да са по-различни, ако бях с доминиращо влияние на Юпитер и Сатурн, щях да се стремя към някакъв принос за обществото, по-голяма група или организация.
Дори в заниманията с астрология се усеща това влиняние - интересува ме индивидуалната съдба и не проявявам никакъв интерес към мунданната астрология. Винаги съм се чудила защо толкова астролози напоследък се стремят да правят мунданни прогнози, но всеки си намира попрището и прави това, в което е най-добър.