Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42545 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Край на мутрите
« Отговор #20 -: Февруари 21, 2013, 01:33:29 pm »
Тълпата вика "искаме бойко"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Февруари 21, 2013, 01:35:46 pm »
А театърът продължава: "Бойко Борисов: Готвен е атентат срещу мен, поръчител е Ахмед Доган"

Очаквайте подробности!  ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5546651
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 21, 2013, 01:40:08 pm »
А театърът продължава: "Бойко Борисов: Готвен е атентат срещу мен, поръчител е Ахмед Доган"

Очаквайте подробности!  ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5546651

:aquariuss: :97:

Уран няма да му прости...ПЛУТОН ще ВЪЗМЕЗДИ не само моето страдание.... :rolf:

БЪЛГАРИТЕ доказаха , че ИМАТ ШАНС....

От тук нататък.... НЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ...МАЖОРИТАРЕН ВОТ И ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Февруари 21, 2013, 01:44:57 pm »
Кой премиер е изпращан така?! Другите само могат да мечтаят.

Гражданското общество на мишката Кунева ли? Дето погреба 4-те блока на АЕЦ и докара НЕК до фалит!!!
Брани си страницата във ФБ като някакъв звяр и блокира всички, които пишат против нея или по-точно всички, които казват истината!
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 01:50:16 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2013, 01:58:05 pm »
Кой премиер е изпращан така?! Другите само могат да мечтаят.

Гражданското общество на мишката Кунева ли? Дето погреба 4-те блока на АЕЦ и докара НЕК до фалит!!!
Брани си страницата във ФБ като някакъв звяр и блокира всички, които пишат против нея или по-точно всички, които казват истината!

;D Онзи..,който може да си плати!
С 1 милиард в кеш ...и совалка можеше да го изпрати.... ;D
Хората не работят...,а изпращат.... ;D И цигани гледам са организирани за мероприятието.... ;D

Ето ти една хубава песничка...

http://www.youtube.com/watch?v=d00P0BsLSyk

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Февруари 21, 2013, 02:06:59 pm »
Не съм нито за Кунева, нито за Сер-гей или Доган... Но е забавно да наблюдаваш как се пени народът и се разцепва на два полюса - Герб и опозицията. Която и партия да управлява, има едно нещо, което отдавна забелязах - на народа все управляващите са му виновни. Да не си управляващ в тая държава. Отношението не беше по-различно нито към Царя, нито към Станишев, нито към ББ сега - те лъжат, те ни ограбват, не се справят адекватно с проблемите в държавата.

И общо взето важи принципът /елементарен, но работещ/ - "ситият на гладния не вярва".
Който не се е сблъскал челно с негативите навън, адмирира текущото управление, а който вече е сърбал попарата, сега се пени и аплодира оставката.

Но сапунката е пълна, за какво са ни турски сериали?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #26 -: Февруари 21, 2013, 02:10:02 pm »

Истината закъснява, но винаги идва придружена с възмездие! До няколко години всеки ще си намери мястото от тях и ще се моли за свобода!

Това трябва да означава, че ще чакаме с нетърпение и истината за Боко.  ;D
Може би как съсипа дребен и среден бизнес... Поради лични причини - да се чете като лична облага.
Сега и атентати имало. Голяма жертва стана и той. Да се умили човек.
Ужас, низостта на управляващите е покъртителна. Турските сериали могат само да черпят сюжетни идеи за нови епизоди.

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Февруари 21, 2013, 02:12:54 pm »
И аз пак да попитам-коя е алтернативата
Бойко че е играч-ок
Но-кажете името на достойния

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 21, 2013, 02:16:56 pm »
Не съм нито за Кунева, нито за Сер-гей или Доган... Но е забавно да наблюдаваш как се пени народът и се разцепва на два полюса - Герб и опозицията. Която и партия да управлява, има едно нещо, което отдавна забелязах - на народа все управляващите са му виновни. Да не си управляващ в тая държава. Отношението не беше по-различно нито към Царя, нито към Станишев, нито към ББ сега - те лъжат, те ни ограбват, не се справят адекватно с проблемите в държавата.

И общо взето важи принципът /елементарен, но работещ/ - "ситият на гладния не вярва".
Който не се е сблъскал челно с негативите навън, адмирира текущото управление, а който вече е сърбал попарата, сега се пени и аплодира оставката.

Но сапунката е пълна, за какво са ни турски сериали?  ;D

Знам много..,но спирам с говоренето... ;D
Сигурно е само едно....Бойко няма да остане ненаказан за разлика от Доган и Станишев....СобствениЯ му ЕГОЦЕНТРИЗЪМ И ЕГО... ще го накажат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Февруари 21, 2013, 02:21:52 pm »

Искахме да се разтури властта, сега не знаем кой е по-достойният.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #30 -: Февруари 21, 2013, 02:26:38 pm »

Искахме да се разтури властта, сега не знаем кой е по-достойният.  ;D
Аз не съм искала да се разтури, точно защото няма по-достоен от Бойко, на този етап. Има си плюсове и минуси, като всеки управляващ. Пак ще спечели изборите! :) Това си мое мнение! :)

« Отговор #31 -: Февруари 21, 2013, 02:38:05 pm »
Може би как съсипа дребен и среден бизнес... Поради лични причини - да се чете като лична облага.
Ужас, низостта на управляващите е покъртителна. Турските сериали могат само да черпят сюжетни идеи за нови епизоди.

Абе какъв бизнес - то щото сме бедни затова заведенията са все пълни!
Днес отново комуниста серго подпали обстановката като каза, че можело да стане гражданска война - що за идиоти са тези комуняги!!!

Изпуснат кокъла вземат им парите и почват с обидите, че някой е мутра!!!

Турция отдавна е в България и все по-настъпва.
Но щом има такива като теб, които да ги гледат... Продукция се прави по масата, тя е определяща!

Браво, ini!
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 02:42:54 pm от romantica »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #32 -: Февруари 21, 2013, 02:47:24 pm »
Зависи от гледната точка това за мутрите. Преди години мои приятели бяха рекетирани от разни черноморски мутри. Полицията не си мръдна пръста. Колко правителства се смениха, а никой не предприе действия знакови фигури от подземния свят да бъдат изправени пред съда. Питам се, защо ли?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #33 -: Февруари 21, 2013, 02:50:44 pm »
За втори път задаваш въпроса, преди го отминах, за да не задълбоча някакво недоразумение с мнението си.
Четейки форумите, мненията, коментарите в новинарските сайтове, все едно и също се вижда. В общи линии това е желанието за поява на нов Бащица, водач, лидер, който трябва да ни извади от калта.
Ами няма как да се случи това. Няма кой да дойде. А и който да дойде, ефект няма да има. Все ще сме в калта. Вече казах, че промяната отдавна е трябвало да стане първо у нас, а след това да търсим решения.
Левски и Ботев има във всеки, поне частичка от тях. Явно трябва напълно да ни срине политическата сган, за да се събудят и да разберем, че сами трябва да се вадим от тая каша. То е много лесно да гласуваме за пореден изедник и 4 години да мрънкаме, че няма промяна.
Много обичам България, обичам българите, аз съм българка. Но ме е срам, хора. Дедите ми са умирали за кауза и свобода, не искам да изпадам в подробности, корените ми са от хайдушки род. Не съм фен на националистическите партии, в никакъв случай. Но ме е срам... излиза, че някой си е дал живота за нашата свобода, а ние се чудим на кой да я връчим на тепсия, защото е лепнал на челото си стикер "Водач".
Политическите ми убеждения не се вписват в това време, по тази причина не ги и споделям. Нито има шанс някога да се реализират.
Явно ще трябва още 1-2 мандата да ни мачкат всякакви подлизурковци, за да се обединим като народ и да заработим сами за своята кауза, а не да чакаме Боко, Коко, Доко и подобни да ни оправят. Те де факто ни оправят, без вазелин.
Такава пропаганда беше и управлението на Бойко. Няма спор, добре си изигра картите момчето. Сега народ повтаря само едно - не искаме Сергей, не искаме Доган. След 3 години промиване на мозъците, че това ни очаква, ние дори и не помислихме, че ще ни чака това, ако сами го позволим. И в един миг няма алтернатива. Няма, няма и да има. То алтернативи не се търсят ден преди изборите.

Аз ще гласувам, за себе си имам алтернатива за глас. Малък, голям шанс - какъвто е, ще дам мнението си като човек, без то да е наказателно и с цел да избирам по-малкото зло. Политически никой не желая да агитирам, всеки вярва в нещо и може да потърси за себе си вариант.
Естествено, и тези избори ще са опорочени, защото ще гласуваме на принципа "по-малкото зло". Добра тактика, голям цирк.

Романтика, аз турски сериали никога не съм гледала. Проглуши ни ушите с тоя Сергей.  ;D Всеки подкрепящ Боко знае две имена - Боко и Сергей. И пак пропаганда...
Направо не искам да повярвам, че хората се връзват на този тиквенски цирк.
Желая на всички миг вътрешен покой и размисъл, за да отсъдим правилно къде е истината в цялата ситуация. Желая и обединение. Защото сентенцията "Разделяй и владей" явно е точка в целите на всяка партия, която има по-голям електорат в момента.

Papy, прощавай, не мога да ти отговоря конкретно каква е моята алтернатива. Имам такава, но аз съм краен човек, когато чашата ми прелее. Не желая да съм агитираща за каквото и да било, освен за разум в нас.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2013, 02:53:05 pm »
Колко правителства се смениха, а никой не предприе действия знакови фигури от подземния свят да бъдат изправени пред съда. Питам се, защо ли?

Защото от една паница се хранят. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #35 -: Февруари 21, 2013, 03:04:51 pm »
Колко правителства се смениха, а никой не предприе действия знакови фигури от подземния свят да бъдат изправени пред съда. Питам се, защо ли?

Защото от една паница се хранят. :)
:72:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #36 -: Февруари 21, 2013, 03:14:08 pm »
Цитат
Турските сериали могат само да черпят сюжетни идеи за нови епизоди.
Не си гледала никога, а пишеш горното?! Или само въз основата на предположения пишеш.

Не знаех, че четеш с ушите си, а не с очите. И пишеш за пропаганда, в момента до мен имам няколко учебника по политическа психология. Я вземи прочети по-подробно повече литература по въпроса и тогава коментирай какво е пропаганда и кой я прави.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 21, 2013, 03:24:11 pm »
Струва ми се, че има и други освен мен с лично отношение.
Структурите на ГЕРБ по места са подали малко от *паничката*.
Шуробаджанащина е имало и ще има. Въпроса е в това...,че опорочената система трябва да бъде регламентирана.

Онзи, който днес застане зад идеята за НОВА КОНСТИТУЦИЯ Е НОВИЯ ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #38 -: Февруари 21, 2013, 03:25:58 pm »
Ето ти една хубава песничка...

http://www.youtube.com/watch?v=d00P0BsLSyk
Много хубава песничка, Марая!  :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 21, 2013, 03:27:36 pm »
За една губеща партия реве този, който или има интерес тя да не си отива, или не вижда друга, по-добра алтернатива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.