не мога.... не мога да даря така пари за пържоли, защото управителят обичал. Само за болни деца мога. Но мерси за напътствията. :blink:
Когато ги даряваш...не бива да не контролираш къде отиват. Защото са пари на вятъра.
И..когато при извършения контрол виждаш , че от 500кг. липсват 200...
кО праиш? 
Нищо не праиш. Най-малкото не праиш голЕм въпрос, че си дарявала на политически формации, а после да се сърдиш, че никой не ти е казал кога ги е ял пърДЖолите.
Не става при мен...по този начин!
Аз не търся и не правя голЕм въпрос...Но не мога да не маркирам този факт...,та дори и с цената на хиляди коментари..
Все някой комуто е нужно и има отношение..ще промени системата. Така виждам нещата....
Марая, за мен ти си част от системата. Поддържала си я в едни или друг вариант. Ти си знаеш, но не е логично да даряваш на политически формации, очаквайки нещо - това си е вид подкуп за мен. Нито пък да обикаляш партиите, които изброи в другата тема и да се сърдиш, че не ти се отварят вратите там.
Има много по-важни неща от политиката, нищо че тя управлява света. А светът е на това дередже тъкмо защото толкова се фокусираме върху политиката.
Пожелавам на всички усмихнати дни, душевно спокойствие и усещане за цялост. И един оргазмен уикенд, за да поуталожим страстите.
И без недоволни, нали? Тук просто си говорим 
Не мила,
Аз не съм обикаляла нито една партия....и не съм търсила никой! :blink:
Дарявала съм...и ще продължавам..,не за да получа дивиденти..., а защото съм искала. И преди години това ставаше чрез фондации..,за разлика от сега.
Ако препрочетеш поста ми и влезеш по-дълбоко би могла да разбереш много неща... :blink:
Разбира се, че всичко е важно. Но с компромиси и с наказателни вотове нищо не се постига. Иска се преди всичко култура. В това число и политическа.
Имам мнооого опит , първо заради годините...,второ заради начина на живот. Не търся съпричасност и любовта на хората

И НЯМА ДА ВИ КАЖА

"АКО МЕ ОБИЧАТЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ"....

Но мисля, че премълчаването е сериозно престъпление понякога...както между впрочем и нищонеправенето...