Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42445 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Край на мутрите
« Отговор #220 -: Март 07, 2013, 02:54:44 pm »
Мия, а откъде можеш да си сигурна, че няма да бъде избран пак ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #221 -: Март 07, 2013, 02:59:34 pm »
Сигурна съм. Никога повече няма да я има тази пълна власт. Много са малко доволните, дори и около него.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Март 07, 2013, 03:00:22 pm »
Българския народ никога не дава втори шанс на партиите...Особено едноличните.

Справка -историята...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #223 -: Март 07, 2013, 03:55:28 pm »
Корупцията не е най-страшното, некадърността е по-страшно. А при тиквата бяха хванати от кол и въже, некадърници, които не са успели по никакъв начин, често и сменили по няколко партии и нямали постоянство и лоялност към никого.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Март 07, 2013, 04:45:52 pm »
Нас не ни клатят само чехи, с българи са в комбина  ;D - пенсионно-застрахователин дружества, банки...

http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/koi-sa-sobstvenicite-na-chez-i-energo-pro,147941/

Да вземем, например, българското дружество ППФ ЦКБ-Сила (един от участниците) - кои са акционерите:

Капитал: 10,5 млн.лв.

ЦКБ ГРУП ЕАД    46.7539 %
"Химимпорт инвест" АД    35.7857 %
"Сила Холдинг" АД    9.7096 %
"Интернешънъл Асет Банк" АД    4.4762 %
"Лукойл България" ЕООД    1.4286 %
"Лукойл Нефтохим Бургас" АД    1.4286 %
Синдикат на българските учители    0.2519 %
НСФ Метал Електро    0.0476 %
НАБА Интернешънал ЕООД    0.0438 %
Младежка кооперация "Ялта"    0.0270 %
"АРМЕЕЦ ЛИЗИНГ" ЕООД    0.0261 %

ЧПБ Тексимбанк АД    0.0105 %
ЯНКА КРУМОВА ТАКЕВА    0.0048 %
ББК - "Общо машиностроене"    0.0021 %
ФСО на ГСДП    0.0021 %
Фед. на независимите строителни синдикати    0.0013 %
ФСО на пенсионерите    0.0003 %

И кво, ще гоним ЧЕЗ от България?  ;D

Днес в офиса се спомена, че и до енергоразпределителните дружества е стигнала дългата ръка на ТИМ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #225 -: Март 07, 2013, 05:22:25 pm »

Днес в офиса се спомена, че и до енергоразпределителните дружества е стигнала дългата ръка на ТИМ.

Като гледам акционерите от твоя списък, трябва да си идиот, за да не го видиш  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #226 -: Март 07, 2013, 05:24:14 pm »
неговите хрантутници ще разберат в каква обстановка се търси работа и се прави бизнес

Ти остави това, ама на фенките му сякаш им секнаха оргазмите, че такъв вой надигнаха, то рев, то сълзи, сополи, върни сеее, Отче наш… на кого ни остави. Притесних се за тях, чак за малко и Аз да вдигна кръвно, но пусто сърце от бетон, не трепна.

Ама нали все пак и аз съм човек, капка милост има в мен и ще им пусна матриал за вдъхновение, от лошия, но с това разполагаме.

Това никаква новина не е. ;D   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #227 -: Март 07, 2013, 06:46:27 pm »
Все по-склонна съм да се доверя на предположението на Леон за изгряващия знак (не въз основа на горната снимка).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Март 07, 2013, 06:53:53 pm »
Баткото е бил доста хубав като млад.  :-[

Ако му бях съученичка, нямаше да го подмина на абитуриентската вечер.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Март 07, 2013, 08:24:29 pm »
Светлите очи на скорпиона.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #230 -: Март 07, 2013, 10:25:11 pm »
Мия, а откъде можеш да си сигурна, че няма да бъде избран пак ?
Абсолютно.
99% съм убедена,че голям процент от хората ще заложат на най-малкото зло,никой не ще турци и комунисти за управници,а няма кой друг.
В момента са отрязали опашката на гущера,нищо му няма,ще се завърне отново.
Мия,антифен съм на ББ/нямаше нужда да слагаш всички държавни служители под един знаменател,ама нейсе/
Колкото до българския бизнес,прави го само който има вуйчо владика,а владиката е свързан с политиката.Отколе е било така и не вярвам скоро да се промени.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #231 -: Март 07, 2013, 10:33:49 pm »
Аз си мисля, че цялата работа е заради нечии чужди енергийни интереси тук. Вътрешната политическа криза е пясък в очите, на някой на изток не му харесва, че се прокарват проамерикански енергийни интереси...и сменя властта.

На мен ББ на тази снимка ми прилича и на рибок с този замечтан поглед :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #232 -: Март 08, 2013, 04:46:23 pm »
Българския народ никога не дава втори шанс на партиите...Особено едноличните.

Справка -историята...

:08:  :58:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #233 -: Март 08, 2013, 05:00:33 pm »
Извинявам се, ако съм засегнала някого с общия знаменател за държавните служители, но ми прави огромно впечатление, че голям процент на харесващите го са от този бранш. Да не забравяме, че и голяма част от назначените там винаги са били по политическа линия. Има и частни фирми тук- таме, негови фенове, но те са от облажилите се, а никак не са много. За мен това управление си беше дейност на чист едноличен търговец. Казвам го от опит, понеже доста пъти съм се сблъсквала с тях в работата си.
« Последна редакция: Март 08, 2013, 06:44:20 pm от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Март 08, 2013, 05:56:56 pm »
Извинявам се, ако съм засегнала някого с общия знаменател за държавните служители, но ми прави огромно впечатление, че голям процент на харесващите го са от този бранш. Да не забравяме, че и голяма част от назначените там винаги са били по политическа линия. Има и частни фирми тук- таме, негови фенове, но те са от облажилите са, а никак не са много. За мен това управление си беше дейност на чист едноличен търговец. Казвам го от опит, понеже доста пъти съм се сблъсквала с тях в работата си.

Много уважавам...,ама много /Мия, ти поне е познаваш от реала/...хората с ясни и конкретни позиции....
Прави ти чест. :wub:
И на пук...на всички "псевдопрогнози" съм категорична..,че всички танцуват само по едно лято... ;D
Друг е въпроса, че самия той няма да иска от тук нататък да управлява...Няма да иска да носи тази отговорност...
И така ще финтира целукупния български народ...,че ще се чуди...кой кум...,кой сват...,кой на булката беглец- брат... ;D
Има едни други интереси...,едни други държави..,едни други влиятелни кръгове...там като се изложиш...е страшно. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #235 -: Март 08, 2013, 06:29:12 pm »
Защо не прогнозираме дали ще бъде избран отново или не, нали сме в астрологичен форум ?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #236 -: Март 08, 2013, 07:05:26 pm »

Има едни други интереси...,едни други държави..,едни други влиятелни кръгове...там като се изложиш...е страшно. :blink:

Именно, според мен затова дигна кръвно горкият, въобще не беше защото е загубил всенародната любов.

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Март 08, 2013, 07:29:27 pm »
Защо не прогнозираме дали ще бъде избран отново или не, нали сме в астрологичен форум ?

Дай тон за песен... ;D

Чакаме прогнозата ти...

*

Марая

• 28287
« Отговор #238 -: Март 08, 2013, 07:40:51 pm »

Именно, според мен затова дигна кръвно горкият, въобще не беше защото е загубил всенародната любов.

:72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #239 -: Март 10, 2013, 05:23:29 pm »
http://vbox7.com/play:febc5a22

Разбрахте ли...? :o

По-рано, протестиращи заявиха по Нова телевизия, че президентски съветник е предложил да се въведе военно положение за изборите.

http://dnes.dir.bg/news/protest-rosen-plevneliev-ostavkata-boyko-borisov-13319128?nt=10

НЕ МИ СЕ МИСЛИ...МАРС КАТО ВЛЕЗЕ В ОВЕН... :-\