Здравей Гост

Уран-Плутон мунданна квадратура

• 32 Отговора
  • 5692 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Уран-Плутон мунданна квадратура
« Отговор #20 -: Януари 07, 2014, 03:26:55 pm »
От както почна тази квадратура- от началото на 2011 някъде- дори когато квадрата беше широк- на 8 градуса - просто ми действа изключително ГАДНО на емоциите, личния живот и гаджетата. :angry:

Разделих се със сериозен приятел и от тогава дойде момента на ураничния тип връзки или "връзки" в кавички- аз ли такива ги исках- те ли такива ми се падаха... :rolleyes: а квадрата затяга всички планети засягащи личния ми живот- Луна, Венера, у7 и техните мидпоинти, че и  МП слънце/луна.
Вече 3та година така си я карам и докато този квадрат не мине...той мисля чак към 2019-2020 ще се разпадне...та- да от една страна е трасформиращ- носи ти изживявания, които ще запомиш завинаги, от друга....наистина се надявам да заформя някакви по- стабилни отношения в следващите 7-8 години :rolleyes:

но знам, че дори и да имам такива отношения- то те със сигурност ще бъдат подложени на стрес и изпитания и ...верояно ще има известна доза лудост. :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #21 -: Януари 07, 2014, 03:43:53 pm »
Абе аз се чудя, защо само ме удря на тази песен от 2011, май до 2020 ще си отдавам на алкохол и разврат...Еххх...СъТбАа...с Т не с Д...
http://www.youtube.com/watch?v=wTm-Q43ZQek

Иначе ми е в 6ти и 10ти дом..Какво да очаквам не знам...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #22 -: Януари 07, 2014, 04:52:34 pm »
Транзитният Уран вече излиза от седми дом. При първата квадратура с тр. Плутон, трябва да кажа, че и да се боцках директно с адреналин във вените, сигурно нямаше да получа такива свърхдози.  ;D ;D ;D Жестоко разтърси Сатурнианската ми същност, "развали" ми много неща, но нека да кажем, че преживяването си струваше и определено не си го заменям.  :P

Сега тр. Плутон е върху натален Уран у6, а тр. Уран влиза в 8ми. Гледам да не си хабя нервите, да не се претоварвам и да внимавам със здравето си, че веднъж вече си изпатих заради хора и глупости супер много да го влоша. Другото е ... любов към окултизма и астрологията. С МЦ в Близнаци няма проблем и да стана съдията с таро карти в ръката, вместо със закон.  ;D ;D

« Отговор #23 -: Януари 07, 2014, 04:55:42 pm »
С МЦ в Близнаци няма проблем и да стана съдията с таро карти в ръката, вместо със закон.  ;D ;D
Мацко няма си единствената такава. Има и виц за това, като знам къв инженер съм ме е страх да ходя на лекар ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #24 -: Януари 07, 2014, 04:58:53 pm »
Оооо, колко забавно, погъделичай ме да се посмея.  ;D ;D ;D Иначе се справям достатъчно добре с двете неща - и заедно, и поотделно, благодаря за проявената загриженост.  ;D ;D ;D

« Отговор #25 -: Януари 07, 2014, 05:00:12 pm »
Оооо, колко забавно, погъделичай ме да се посмея.  ;D ;D ;D Иначе се справям достатъчно добре с двете неща - и заедно, и поотделно, благодаря за проявената загриженост.  ;D ;D ;D
Аууу да те погъделичкам. Винаги, кажи само къде имаш гъдел и намери терен ;)

« Отговор #26 -: Януари 07, 2014, 05:03:27 pm »
Нерилчо, пак се изсили!  ;D Само с напъни не става, то трябва и акъл!

« Отговор #27 -: Януари 07, 2014, 06:00:57 pm »
Уран ми Упр.5 дом,а Плутон 2 дом в Натала.
Уран скоро ще съвпадне с Нат.Венера/в 7дом...,а Плутон ги квадратира от 4 дом...
Дали става въпрос за влюбване и промяна в семейното положение/брак/ и промяна на дома?Как мислите?Вероятно ще касае и финансите ми,понеже Плутон е У2.

« Отговор #28 -: Януари 07, 2014, 07:01:55 pm »
Според мен човек ще се появи в живота ти, но внимавай, че тези Уранянци са много хлъзгави.  ;D ;D

« Отговор #29 -: Януари 07, 2014, 07:43:27 pm »
Нямала съм контакт с "Уранянци"...Тъндър какво имаш предвид под ''хлъзгави"-...вероятно непостоянни,вятърничави,променливи...

« Отговор #30 -: Януари 07, 2014, 08:30:24 pm »
И това! Но и накрая се оказва, че не си това, за което си ги взел.  :72: Като цяло, трудно можеш да предвидиш Уран и кашите, които ще ти натопи.

*

astro

• 475
« Отговор #31 -: Януари 08, 2014, 08:04:50 pm »
Какво очаквате от този аспект?
Има ли аспект на Уран/Плутон в картата Ви?
Кои домове управлява? :blink:
Кои транзитира ?
Какви са очакванията Ви? :rolleyes:

Прочетох в книгата на Ръшман специално за този аспект в частта за прогресивните върхове на домове, като тя твърди, че това е аспект на развода.

Опита и практиката ми показват,че е много важно какви домове управляват...в кои декади попадат,какво правят диспозитори и субдиспозитори.
Не е задължителен развода.

« Отговор #32 -: Януари 08, 2014, 08:27:31 pm »
А как  ще се отразява на децата родени с такъв аспект. :rolleyes: