Романтика, ама ти нямаш ли собствено мнение, като ти чета коментарите всичко е копи-пейст. Ей тоя Бойко ви проми мозъците. Докога ще се възхищаваме на мутрите, този период не приключи ли в средата на 90те? Стига вече пазачи на Тодор Живков. Не искам и въздушен мозък да ме управлява (Луканов, Царя, Бойко), искам земя или огън. Искам нови хора в политиката, искам Андрей Слабаков например! Искам Марая като влезе да разреши пушенето навсякъде, да намали акциза на ракията и както казва Кошлуков - жените да са общи. И най - важното: Каквото и да става не искам българите да се обръщат един срещу друг.
1. Въпрос на интелект е да приемеш едно странично мнение.
2. Промиват мозъка на този, който позволи. На мен не може, ако аз не позволя.
3. Не искам властта в ръцете на големи земни тригони, търсещи единствено материалната облага и криещи се зад една една стена с лъжи.
4. Хаха, това за Слабаков наистина ме разсмя!!! Човек, който обикаля телевизиите с чаша уиски и цигарата не му пада от устата, да е в политиката???!!! Бута се той горкия при лапачката, че като режисьор никакъв го няма.
5. Никакво разрешаване на пушенето на обществени места! Хора с проблеми, които не могат да намерят решение, каквито обикновено са пушещите да ми тровят живота?! Който иска да го прави - с пепелника в тях. Както е в повечето страни от ЕС.
Да си го кажем направо - всичко винаги е било в името на 2 неща - власт и пари. И като не го докарваш с ума, идва място на г*за :blink: