Здравей Гост

Предложение за политическа кариера

• 123 Отговора
  • 17164 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Предложение за политическа кариера
« Отговор #20 -: Февруари 23, 2013, 11:06:18 pm »
Романтика, ама ти нямаш ли собствено мнение, като ти чета коментарите всичко е копи-пейст. Ей тоя Бойко ви проми мозъците. Докога ще се възхищаваме на мутрите, този период не приключи ли в средата на 90те? Стига вече пазачи на Тодор Живков. Не искам и въздушен мозък да ме управлява (Луканов, Царя, Бойко), искам земя или огън. Искам нови хора в политиката, искам Андрей Слабаков например! Искам Марая като влезе да разреши пушенето навсякъде, да намали акциза на ракията и както казва Кошлуков - жените да са общи  :08: И най - важното: Каквото и да става не искам българите да се обръщат един срещу друг.

Пушите...няма проблем...плащате си!
ДА НА ПРОСТИТУЦИЯТА
ДА НА МАРИХУАНАТА
ДА...НА ЗАБРАНЕНИТЕ НЕЩА...НО...ПЛАЩАТЕ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #21 -: Февруари 23, 2013, 11:23:30 pm »

съгласих се - момичето е умно :blink:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #22 -: Февруари 23, 2013, 11:47:20 pm »
Радвам се да видя, че има хора, които наистина мислят. Наистина хубаво е да бъдем идеалисти и да се стараем към някакви концепции и да се доверяваме на хората, но не винаги нещата в реалността може да се осъществят по начина по който мислим, заради това е добре да имаме реалистично виждане над фактическата ситуация.  :blink:

Кула, Смърт и обърнат паж жезли ти се паднаха на въпроса, който зададе. Според мен си дай повече време да помислиш или поне задай въпроса след няколко дни, в тези карти виждам само настъпилото анархично положение в страната към момента, протестиращите сякаш не са склонни да повярват на когото и да е било, дори и да имат честен и истински човек пред себе си ...

ТОЧНО! БРАВО!
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ОТ ХОРА..КОИТО МИ ЕБАХА МАЙКАТА!
НО СЕГА ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ТАКА МОГАТ ДА МЕ ВЪРЖАТ! САМО, ЧЕ ...МАЛКО ТРУДНО! ;D

О.К. Ако позволиш..,може ли още два въпрос...
Конкретен...

Ще имам  ли и други предложения за предстоящите парламентарни избори?

Ще има ли ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ?

БАГО-ДАРЯ!

Гледайки картите и написаното от теб, все повече започвам да се убеждавам, че България има нужда от хора като теб.  :blink: Според мен няма да получиш някакво конкретно второ предложение, но можеш да използваш това като лост, от който да задвижиш всичко, а след това, според мен най-хубавото, да си независима от политически партии или някакви сдружения. Ако някога решиш да се обвържеш трайно с партия, трябва да е само тази, която сама ще си направиш.  :blink: А за Великото народно събрание - за жалост, струва ми се, няма да има, сегашните олигарси ще замажат и преиначат исканията на българският народ и пламъка на тази революция ще изгасне, недостигнал, за жалост, потенциала си.  :blink: Единствената ми надежда е, че все пак бъдещето не е написано в камък, а ние самите го градим - надявам се да можем да избягаме от такова бъдеще.  :blink:

« Отговор #23 -: Февруари 23, 2013, 11:50:03 pm »
Аз пък искам да няма данък върху лихвите от депозити :angry:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2013, 12:07:46 am »
Допълнение към исканията ми: Да няма данък куче, котка, мишка... Дянков ми посегна на най - милото - кучетата ми, сега ги насъсквам срещу него!

L\bima tema...i az gi imam... ;D :P
няма...да ги има....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2013, 12:32:36 am »
Радвам се да видя, че има хора, които наистина мислят. Наистина хубаво е да бъдем идеалисти и да се стараем към някакви концепции и да се доверяваме на хората, но не винаги нещата в реалността може да се осъществят по начина по който мислим, заради това е добре да имаме реалистично виждане над фактическата ситуация.  :blink:

Кула, Смърт и обърнат паж жезли ти се паднаха на въпроса, който зададе. Според мен си дай повече време да помислиш или поне задай въпроса след няколко дни, в тези карти виждам само настъпилото анархично положение в страната към момента, протестиращите сякаш не са склонни да повярват на когото и да е било, дори и да имат честен и истински човек пред себе си ...

ТОЧНО! БРАВО!
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ОТ ХОРА..КОИТО МИ ЕБАХА МАЙКАТА!
НО СЕГА ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ТАКА МОГАТ ДА МЕ ВЪРЖАТ! САМО, ЧЕ ...МАЛКО ТРУДНО! ;D

О.К. Ако позволиш..,може ли още два въпрос...
Конкретен...

Ще имам  ли и други предложения за предстоящите парламентарни избори?

Ще има ли ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ?

БАГО-ДАРЯ!

Гледайки картите и написаното от теб, все повече започвам да се убеждавам, че България има нужда от хора като теб.  :blink: Според мен няма да получиш някакво конкретно второ предложение, но можеш да използваш това като лост, от който да задвижиш всичко, а след това, според мен най-хубавото, да си независима от политически партии или някакви сдружения. Ако някога решиш да се обвържеш трайно с партия, трябва да е само тази, която сама ще си направиш.  :blink: А за Великото народно събрание - за жалост, струва ми се, няма да има, сегашните олигарси ще замажат и преиначат исканията на българският народ и пламъка на тази революция ще изгасне, недостигнал, за жалост, потенциала си.  :blink: Единствената ми надежда е, че все пак бъдещето не е написано в камък, а ние самите го градим - надявам се да можем да избягаме от такова бъдеще.  :blink:

Интересно..
Благо-даря! :blink:

а защо има нужда от такива като мен...  :rolleyes:

« Отговор #26 -: Февруари 24, 2013, 01:10:00 am »
Погледнах ти и аз картата, струваш ми се силен, волеви, независим човек, въпреки че аз самата съм новак и нямам кой знае колко много опит в тълкуването на натални карти.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 24, 2013, 01:53:44 am »
Погледнах ти и аз картата, струваш ми се силен, волеви, независим човек, въпреки че аз самата съм новак и нямам кой знае колко много опит в тълкуването на натални карти.  :blink:

В 10-та си... ;D

Браво! Допадна ми с мислене...,позиция и ясна и конкретна отговорност към казаното.
Вероятно имаш планети в земни знаци....и водата...усещам я..
Поправи ме...,възможно е да бъркам. :blink: :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2013, 01:58:42 am »
Ейс, и аз така мислех, ама вече не съм сигурна, щото за нула време отпадна данък кучета, а пък аз съм силно за него, даже трябва да е още по-строго-който няма къща и доход, да не може да гледа голямо куче
Ама ей го-марая раздаде законите :)

И тва ако не е популизъм-пък още даже на власт не е  :blink:

П.п. Марая, честито за предложението-и помни-никакви подкупи, рушвети, рекети и т.н.
Щото ние помним :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2013, 02:27:13 am »
Ти остави, че плескат (за което не са виновни животните), ами зимата по кварталите е ад-глутници навсякъде-от безхаберни любители на животните

« Отговор #30 -: Февруари 24, 2013, 05:37:23 am »
Романтика, ама ти нямаш ли собствено мнение, като ти чета коментарите всичко е копи-пейст. Ей тоя Бойко ви проми мозъците. Докога ще се възхищаваме на мутрите, този период не приключи ли в средата на 90те? Стига вече пазачи на Тодор Живков. Не искам и въздушен мозък да ме управлява (Луканов, Царя, Бойко), искам земя или огън. Искам нови хора в политиката, искам Андрей Слабаков например! Искам Марая като влезе да разреши пушенето навсякъде, да намали акциза на ракията и както казва Кошлуков - жените да са общи. И най - важното: Каквото и да става не искам българите да се обръщат един срещу друг.

1. Въпрос на интелект е да приемеш едно странично мнение.

2. Промиват мозъка на този, който позволи. На мен не може, ако аз не позволя.

3. Не искам властта в ръцете на големи земни тригони, търсещи единствено материалната облага и криещи се зад една една стена с лъжи.

4. Хаха, това за Слабаков наистина ме разсмя!!! Човек, който обикаля телевизиите с чаша уиски и цигарата не му пада от устата, да е в политиката???!!! Бута се той горкия при лапачката, че като режисьор никакъв го няма.

5. Никакво разрешаване на пушенето на обществени места! Хора с проблеми, които не могат да намерят решение, каквито обикновено са пушещите да ми тровят живота?! Който иска да го прави - с пепелника в тях. Както е в повечето страни от ЕС.

Да си го кажем направо - всичко винаги е било в името на 2 неща - власт и пари. И като не го докарваш с ума, идва място на г*за :blink:

« Отговор #31 -: Февруари 24, 2013, 06:46:33 am »
Хаха и ти като масовите драскачи и псевдо астролозите - по отделни аспекти, без да познаваме човека, ще направим хороскоп и ще даваме оценка на хората!
То и затова като гледам масовката от астролози пишещи насам и натам е успяла да подреди живота си по свой план - щото вижда и предвижда всичко.

И моля, не ми вади думите от контекста, за да хиперболизираш нещата!

А за останалото - като се научиш да пишеш граматически правилно, тогава ще ти отговоря. Начинът ни на писане освен всичко друго е и уважение към самия себе си.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #32 -: Февруари 24, 2013, 09:08:28 am »
Значи при теб, Марая, и тр сатурн и тр. слв са в 12-ти? Може би когато слв влезе в 11-ти ще е по-удачно време?

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 24, 2013, 09:31:39 am »
ама разбира се - вече те показаха преди дни по телевизията - постлала си си добре - ти беше и онази - обиколила всички партии, многодетна майка, дето представляваше протестите от пресконференцията на ББ ;D ;D ;D ;D
Дай линк...щото тук много хора са ме пипали..,някой си лягат с мен...други пият и ядат с мен...има и живели с мен...

https://www.bivol.bg/daniela-pelovska.html

http://www.dnevnik.bg/video/2013/02/19/2005925_feisbuk_izrigna_sreshtu_daniela_pelovska_video/

Е...,станах руса.... ;D , ама не съм.... ;D

Иначе благодаря за коментара. :blink:

Аз си мисля за ПР.Луна във водолей... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 24, 2013, 09:35:44 am »
Да си го кажем направо - всичко винаги е било в името на 2 неща - власт и пари. И като не го докарваш с ума, идва място на г*за :blink:
наркотрафика в кое от двете попада според теб- изкарване на пари с ум или с гъз, да си го кажем направо
и гражданите за европейско развитие какво отношение имат по въпроса, всеки в дома с пепелник, както е в повечето страни на ЕС, а в същото време тези страни в аптеките продават екстази, а в магазините им за цигари присъства и марихуаната като артикул
що за лицемерие- от една страна забраняват пушенето на тютюн като опасен за здравето, а в същото време продават свободно доста по-вредни неща за здравето, особено синтетичната дрога за мозъка, па била тя и мека, вместо да се борят срещу разпространението им.

Нептун в квадрат със Слънцето в натала дава указния за сбъркан идеализъм, така че при теб е разбираемо

:72:
Дааа...,Холандия е страхотна страна...

Много правилно го каза....

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 24, 2013, 09:46:37 am »
Хаха и ти като масовите драскачи и псевдо астролозите - по отделни аспекти, без да познаваме човека, ще направим хороскоп и ще даваме оценка на хората!
То и затова като гледам масовката от астролози пишещи насам и натам е успяла да подреди живота си по свой план - щото вижда и предвижда всичко.

И моля, не ми вади думите от контекста, за да хиперболизираш нещата!

А за останалото - като се научиш да пишеш граматически правилно, тогава ще ти отговоря. Начинът ни на писане освен всичко друго е и уважение към самия себе си.

В това се съдържа доза елементаризъм...и ниско ниво.

А за писането... ;D..,когато се научим да четем м/у редовете ще разберем повече...отколкото ако търсим граматическите грешки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Февруари 24, 2013, 09:51:02 am »
Значи при теб, Марая, и тр сатурн и тр. слв са в 12-ти? Може би когато слв влезе в 11-ти ще е по-удачно време?

:72:

Имам прекалено ясни и категорични условия. Просто се хиля на стресовата ситуация и хаоса за старите муцуни... ;D
Знаеш ли какво мисля...,че ПР.Луна във водолей е предпоставка за предложението.

http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Февруари 24, 2013, 10:04:28 am »
Ейс, и аз така мислех, ама вече не съм сигурна, щото за нула време отпадна данък кучета, а пък аз съм силно за него, даже трябва да е още по-строго-който няма къща и доход, да не може да гледа голямо куче
Ама ей го-марая раздаде законите :)

Пък аз съм силно "за" да въведат и данък фекалии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Февруари 24, 2013, 10:20:53 am »
Кой и кога си ходи в неговата си тоалетна-си е негова работа
Но в панелен апартамент-20кв с 3 кучета, които са по цял ден сами и лаят и вият-не е много редно. Нито пък детските пясъчници да са пълни с кучешки изпражнения
И тука съм виждала хора да си чистят след кучетата, но са единици

А и който е голям защитник му предлагам една нощ да стои навън - в някой от жилищните квартали, ако се размине с глутниците, повече никога няма да се съмнява колко му е силен юпитер в картата :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 24, 2013, 10:22:46 am »
Но в панелен апартамент-20кв с 3 кучета, които са по цял ден сами и лаят и вият-не е много редно. Нито пък детските пясъчници да са пълни с кучешки изпражнения

За кучета имах предвид.  :blink:

Определено е дразнещо да чуваш как в някоя панелна гарсониера на терасата по цял ден лае и вие затворена каракачанка. Те и в центъра го правят, в модерните си и подредени кооперацийки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.