Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33399 Прегледи
Пак Юпитер
« Отговор #160 -: Декември 09, 2006, 03:30:47 pm »
Цитат
Цитат
Селестичка, сега не пропускай никакви шансове покрай квадратурите на Меркурий, Марс и Юпитер към МС и Плутон :)
И успех :)
Уау  :rolleyes:

АААААААААААААА
искам и аз да се науча да правя такива цветни букви!  :angry:
 :D  :D  :D Какви букви :huh: ?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Пак Юпитер
« Отговор #161 -: Декември 09, 2006, 03:49:10 pm »
А не така! :angry:
Ония красивите, де светят и блестят, с които всички изписвате имената.
Стигнах до някакъв код генератор и натам някакъв две страници текст и никакъв имидж.  :ph34r:  

Пак Юпитер
« Отговор #162 -: Декември 09, 2006, 03:54:05 pm »
Цитат
А не така! :angry:
Ония красивите, де светят и блестят, с които всички изписвате имената.
Стигнах до някакъв код генератор и натам някакъв две страници текст и никакъв имидж.  :ph34r:
Нека си остане моя тайна,но ще ти кажа,че ми отне десет минути да се сетя как да направя имената да блестят :D  :D  :D  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #163 -: Декември 09, 2006, 04:05:14 pm »
Егати  :angry:  

Пак Юпитер
« Отговор #164 -: Декември 09, 2006, 04:11:33 pm »
Цитат
Егати  :angry:

Спокойствие и само спокойствие,ще се сетиш!

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #165 -: Декември 09, 2006, 04:40:03 pm »

Пак Юпитер
« Отговор #166 -: Декември 09, 2006, 04:47:00 pm »

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #167 -: Декември 09, 2006, 04:47:40 pm »
 :rolleyes:  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #168 -: Декември 10, 2006, 08:07:06 am »
Цитат
Работа си търся и аз :))
а всички тези планети влязоха в стрелец
и ми щъкат из 7ми и 8ми дом...

Карета с планети лети
пълни кервани с лепти
Хари, изглежда, че си в един такъв период, в който си склонен да се подчиняваш на външни обстоятелства :)
Но пък можеш да се възползваш удачно от предишни професионални навици :)
И тия дни са ти подходящи да мислиш за работа, както и след месец пак ще имаш добро време :)  

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #169 -: Декември 10, 2006, 08:12:05 am »
Цитат
А при мен дали има шанс за раздвижване и реализация на някои идеи в професионалната сфера покрай мунданния квадрат на Меркурий, Марс и Юпитер към МЦ и Марс на ИЦ, как мислиш, АН?  :unsure: ама с тоя Юпитер засега все така си остават - "идеи" - за реалното им въплъщаване "тук и сега" липсва Сатурн...  :huh:  :D
всъщност, защо не :)
Ако подсъзнателно и съзнателно си готова, имаш шансове да се възползваш и от най-лекия полъх из въздуха около теб :)  

Пак Юпитер
« Отговор #170 -: Декември 10, 2006, 10:33:02 am »
Цитат
Хари, изглежда, че си в един такъв период, в който си склонен да се подчиняваш на външни обстоятелства :)
Но пък можеш да се възползваш удачно от предишни професионални навици :)
И тия дни са ти подходящи да мислиш за работа, както и след месец пак ще имаш добро време :)
Грасиас, АН!

Тъкмо един приятел ми предложи работа с "предишни професионални навици", а мисля да е след месец, ако не замина на някъде :))

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #171 -: Декември 10, 2006, 10:45:34 am »
Цитат
Цитат
А при мен дали има шанс за раздвижване и реализация на някои идеи в професионалната сфера покрай мунданния квадрат на Меркурий, Марс и Юпитер към МЦ и Марс на ИЦ, как мислиш, АН?  :unsure: ама с тоя Юпитер засега все така си остават - "идеи" - за реалното им въплъщаване "тук и сега" липсва Сатурн...  :huh:  :D
всъщност, защо не :)
Ако подсъзнателно и съзнателно си готова, имаш шансове да се възползваш и от най-лекия полъх из въздуха около теб :)
Права си, АН  :rolleyes: имам обаче лошия навик да осъзнавам, че подсъзнателно "не съм готова" - за каквото и да било - и все да тъпча в 'блатото'. В моя случай може би най-доброто, което би могла да направи за себе си Луна в Рак, е да се откъсне от ненужни вече навици...обвързаности и привързаности...  :huh:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #172 -: Декември 13, 2006, 07:32:28 pm »
АН, бе нещо ти ли беше споменавала преди време за рак и раците в живота ми? И аз се хилех, че само с рак не съм се засичала в тоя живот.
Какво разправяш за раците по отношение на моя милост?

*

АН

Пак Юпитер
« Отговор #173 -: Декември 14, 2006, 01:13:39 pm »
Цитат
АН, бе нещо ти ли беше споменавала преди време за рак и раците в живота ми? И аз се хилех, че само с рак не съм се засичала в тоя живот.
Какво разправяш за раците по отношение на моя милост?
енергията на опозиционните Слънца може да провокира Аза /предимно при общуване с противоположния пол/ да постигне някаква завършеност:) –е, в някой аспект:)

*

Гостламфиета

Пак Юпитер
« Отговор #174 -: Декември 20, 2006, 10:20:57 pm »
някой може ли да ми каже какво означава да имаш Венера, Меркурий,Юпитер и Слънце в 5дом.

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #175 -: Декември 20, 2006, 10:27:15 pm »
Цитат
някой може ли да ми каже какво означава да имаш Венера, Меркурий,Юпитер и Слънце в 5дом.
Оуууу уеее  :D това означава  :rolleyes:

В кой знак са обаче, имат ли аспекти с други точки в радикса?
При мен Слънцето, Меркурий и Венера са в 5ти, ама ти си по щастливка от мен - имаш си и Юпитер там  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Пак Юпитер
« Отговор #176 -: Декември 21, 2006, 07:56:10 am »
Цитат
Прочети някъде характеристиката на архетипа на Лъва- ще откриеш доста за себе си :rolleyes:  

*

kaily

• 5145
Пак Юпитер
« Отговор #177 -: Януари 18, 2007, 07:30:28 pm »
За статистиката на АН-
Последните 10-ина дни ми се разгони фамилията от проблеми от всякакво естество до степен да вдигна ръце и да кажа на битието-аз повече не мога, оправяй се ти.
Днес изведнъж се появи просветление.
Това в работата-щех да напускам, миналата седмица даже си подритнах осигурителната книжка и ходех на работа вече само изчаквайки края на гражданския ми договор.
А днес ненадейно уволниха шефа ми или той сам подаде молба за напускане-оня, де ме торзмозеше.
Не стига това ми вечерта ми се обади бившия шеф, де напуснах със скандал оттам след три месеца работа и де ви опищях ушите с казуса. И аз му се ожалвах, че насмалко да бех напуснала тук и да му се бях обадила да го моля да ме върне на работа-не че щях да го направя де. И той ми отговори в шеги и закачки, но смисълът беше, че река ли да се върна, ще ме вземе като едното нищо.
Пу пу пу де.
Просто го казвам, не знам какви влияния ми влияят, дали тоз Уран ме влачи на принципа носят ме мамо, влачат ме, щото Уран прави тригон с Марса ми и секстил с Юпитера ми едновременно.
Но при всички случаи бая бурен живот живея напоследък де и нещата се менят непрекъснато като плаващи пясъци под краката ми.

*

sunrain

• 6710
Пак Юпитер
« Отговор #178 -: Януари 19, 2007, 04:36:41 pm »
Как най-общо тълкувате съвпад на тр. Юпитер с нат. Нептун?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Пак Юпитер
« Отговор #179 -: Януари 19, 2007, 07:04:17 pm »
Цитат
Как най-общо тълкувате съвпад на тр. Юпитер с нат. Нептун?
Абе Юпитер неслучайно го наричат и "планета на големите очаквания", а съформничката ни Валда дори бе свързала (и не без причина) аспектите му със символично "раздуване"  B)  :D
Наистина в повечето случаи очакванията ни за придобивки - независимо в каква форма и в какво измерими - по време на юпитеровите транзити могат да си останат само в сферата на очакваните вероятности. Важно е да се отбележи дали има други активни по това време транзити, прогресии и т.н.
Нерядко Юпитер и Сатурн започват да действат малко преди да наближат знака на Луната, като влиянието им вече може да бъде усетено, когато се намират в знака, предхождащ Луната в радикса, и продължава да се усеща и в следващия знак, след като напуснат знака на наталната Луна. Доколкото съм запозната, в индийската астрология тези периоди се отбелязват като "повратни точки" в човешкия живот, когато се започва плавно преминаване от един житейски цикъл в друг.

Транзитът на Юпитер през Нептун сам по себе си може и нищо да не донесе, ако очакванията ни се проектират само в материален план и "реално" измерение. Понякога транзитите на Юпитер почти не действат в аспект с лични натални планети, та камо ли с някоя транссатурнова...  :huh:
Но не е изключено транзитът му да ти донесе и прилив на духовна енергия, вдъхновение, по-интересни сънища например също... хубаво е да обръщаш повишено внимание на всички "знаци", които ти изпраща подсъзнанието в този период от живота ти  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.